Oracal polikarbonati kod Inpeka, imas foliju 5-10%
bas super izgledaju ovi malo potamnjeni..
Oracal polikarbonati kod Inpeka, imas foliju 5-10%
Folijom ti je najbolje. Izabereš koliko procenat da bude i odradi se. Fen ti treba i špatlica.
Pg folije ti ovo radi u bazar.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Folija 3 eura, fen moze i za kosu, spatlica 2 eura...
Pola sata posla, da se covjek zanima
Zet je odradio komplet auto u najobičniju foliju. Evo 2 godine mrdnula nije. Na farove je isto uradio foliju, ne mora da se polira![]()
Bratov Seat Altea. Kodirali smo mu da mu DRL budu na poziciji,i vozio je tako al ga juce zaustavila patrola i rekla da mora da ima oborena svijetla. Dvije patrole nista nisu rekle,treca jeste.
Pitao danas jednog elektricara on rece da se moze al se kace na poziciji,pa radi jedno i drugo. Sto mi ne odgovara
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Najbolja opcija ti je modul koji covjek pravi i prodaje. Ja sam ga ugradio na duga(a moze i na kratka) tako da rade sa 40% intenziteta sto todje taman 21w koliko su i dnevna standardna. Cim prepozna punjenje akumulatora automatski ih pali, cim se upali pozicija(samim tim i kratka) on automatski gasi dnevno. Meni to ide preko senzora pa sve bude automatika. Blicanje radi tako sto doda onih 60% intenziteta i od kada sam ih ugradio ne crkavaju mi sijalice, a ranije se desavalo svakih pola godine da mjenjam u kratkim. 20e kosta modul i ako je neko prosto auto (dostupni osiguraci) covjek ti i ugradi to.
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Bolje je da stavis duga na 30-40%.
Prema tome, šta da ti kažem?
Mislim da tu opciju ima Touareg sa Xenon fabričkim farovima, kao i B6 Passat.
Pa vidi to malo raspitaj se kako radi.
sto mislite o ovoj kupovini : citroen c4 2006 ili 7 nisam siguran, benzin 1.6 110ks( vozio sam ga nije prespor).. prvi vlasnik, kupljen u cg, pravih 75k presao.. felme fabricke skroz ok, 4 vrata, naslon za ruku, digitalna dvozonska klima, svaki display radi full i ne cuje se nista kad se vozi sve je kako treba..3k je cijena, sto mislite?tesko da moze bolje za te pare ili grijesim? skroz pristojan autic za kroz grad i do mora, valjda je manje kvarljiv od dizela?
Ako nećeš ti, ostavi mi broj prodavca, tražim sličan auto.
Edit: ipak ja gledam grand verziju
Jel moguće da nema više brisanja postova?
Last edited by Dutch; 18-06-20 at 22:17.
Ima li kod nas da se kupi kakva folija koja drzi temperaturu? Mislio sam da probam da oblozim crijevo od filtera.
To ti je bar +15KS.
Pitaj u radnje moto opreme za termoizolacionu traku.
Stay salty.
Imas u okov aluminium heat reflective tape...
Nece ti bas rijesit problem, ali ce pomognut.
Problem kod "pecurki" tj cold air intake-a je sto usisavaju topli vazduh koji se nalazi ispod haube(a bas treba da se pomucis da mu dovedes ledni vazduh)...ali imaju bolji protok
Dok OEM air box vuce ledni vazduh, ali ima slabiji protok i razno-razna cuda za smanjivanje buke.
Meni je prodisalo bilo auto s takvim filterom, ali posle 5-6 upiranja pocne heat soak, vuce toliko vruc vazduh(u kojem ima malo kiseonika) da drasticno slabije ide dok se ne ohladi...
Sve su ti to kompromisi, tesko da ces napravit bolje od fabrike, osim ako ne skines jedan far da tuda "skube" vazduh, kao vozaci bijesnih trojki VR6
Last edited by Laz; 19-06-20 at 08:08.
Jel to onaj 16v?
Poslato s Jadrana
jeste 16v.. trebalo bi da se kvari manje od dizela? potrosnja jeste malo veca ali ja ne prelazim za sad preko 10k godisnje pa mi ne treba dizel.. uzecu ga samo ga moram povest bar kod jednog majstora eto cisto da ga pogleda..dje bi mi to najbolje bilo uradit?
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks