spusti on 200-300e odma, ali ne da da se proba, pazi sad, AKO NISI KUPAC
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Biće zato što ne voli da se cijenka![]()
spusti on 200-300e odma, ali ne da da se proba, pazi sad, AKO NISI KUPAC
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Ne da da se proba auto dok se ne dogovorite oko cijene, ja sam uzeo 2, 3 auta kod njega, sve je ok bilo, ali nema šanse da ce mu neko oboriti cijenu preko tih 200-300 sto je on zacrtao.
Nije za cjenkanje i te priče, sto u neku ruku i shvatam.
Auta su regularna i sa tačnom kilometražom, barem iz mog iskustva, i to je sve sto ja očekujem od polovnjaka i sto on garantuje.
Poslato s Jadrana
Ako neda da probam nece gledat pare 😁
90 posto prodavaca kod nas kao da prodaje tetrapak mlijeka, pa ono pogledaš rok eventualno i uzimaš..
Mada ima i dosta ljudi kojima je dosadno pa više razgledaju nego kupuju, ili na auto koje čovjek cijeni 5000 iz topa nude 4200 kratko, keš odma', na ruke i te fore, a da ga nisu ni videli uživo, važi budalo prošetaj..
Nisi me shvatio.
Prvo se dogovorite oko cijene, pa onda ti probaš auto i obavezno je neko od njegovih momaka s tobom, pa onda ako ti se svidi ti ga platiš, ako ne ideš dalje.
Poenta je da ne da ovima da se vozaju iz dosade i onda mu ponude neku smijesno nižu cijenu...
Evo claudio je objasnio upravo princip većine "kupaca" kod nas. Toga se ovaj iz Venture trsio načinom rada.
Poslato s Jadrana
Last edited by Tom; 18-06-20 at 16:54.
ako gledaš kod njega pogledaj prvo ona koja su iz Belgije, jer ta nisu sa licitacija![]()
She is only here to annoy herself!
@NSX Znaci trt? Ni autoventura nije 100% sigurna?
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
sigurna je sto se tice km bar na ova novija vozila, e sad iz francuske dovode sa licitacija a desava se da tim autima fali i ponesto sto nije bas tako lako napravit
She is only here to annoy herself!
Jer ih ne pregleda niko. Drugov otac je E klasu kupio prosle godine, ne znam je li direktno ili preko nekog placa. U glavnom, bilo je da se radi malo oko motora, ulje je pustao.
Stay salty.
Evo ga jos jedan majstor :-)
Auto 2012. imao 222k a sad ima servisnu i 243k :-)
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Parkiran od 2012![]()
Opet naletih na onig lika sa sjevera, YYY Cars, sto uvozi iz Svedske. Bas svaki oglas ostavi sa tablicama i ovaj zadnji sto vidjeh bogomi sat se podudara. Vidjeh da mu je do sad glavna fora bila da vraca samo da je ispod 200K, neka novija kola, tipa -20K -30K
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Stay salty.
Opet je malo sumnjivo sto na neka auta krije tablice a na neka ne.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Je li ođe malo gepek čudno stoji ili ja tripujem? Kao da se linija dva dijela štopa ne poklapa, jesam ja malo ćorav ali isto..
Last edited by claudiocaniggia; 19-06-20 at 14:09.
https://tellerstandcontroleren.rdw.nl/aanvraaggegevens
Odje bi moglo besplatno da se provjeri je li sat vracan, ali samo za kola koja jos nisu zavedena kao eksportovana iz zemlje. Nisam probao jos uvijek.
Edit: probao, radi.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Last edited by guvarana; 19-06-20 at 15:43.
Stay salty.
Drugari, kada autoplacevi kažu da daju garanciju na motor, mjenjač ili kilometražu, kao recimo Kramar, šta to tačno znači?
Hvala
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Pitaš ih, al čini mi se da je kramar davao 6 mjeseci....
Pa ako ti ode kvacilo il nešto oni ga zamijene![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks