Meni je Srbija draga, volim otic tamo, studirao sam i proveo 2 prelijepe godine. Volim Zvezdu, Novi Sad mi je posle moje Podgorice najmiliji grad na svijetu. Ali nikad ne bih usao u zajednicu sa Srbijom ovom ovakvom, sa Vucicem na celu nje i sa svijescu vlasti tamo.
Pricati o ugrozenosti Crne Gore od strane spoljnog faktora je smijesno.
Crnu Goru su razjedinili, pokrali, unistili, razorili, uzeli buducnost...oni na njenom celu.
Samo pogledajte svoje posllove, novcanike, zivote..pa pogledajte malo drzavni dug..pa bacite oko na ove koji nas vode u "bolje sjutra"..i sve bude jasno. I slijepi bi vidio ono sto glasaci, poltroni, amebe, poslusnici DPS odbijaju da vide.
Last edited by A+A; 18-06-20 at 14:50.
Pisalo se o tome dosta, a Goran Danilović je imao tekst (mislim u Vijestima) gdje je opisao vezu Sveta Marovića, Buljarice i Mila Đukanovića, odnosno uzroka zašto je pukla tikva. Ono što se zna da je Sveto obećao veći udio crkve oko tog posla nego što se sada nudi. Mislim da sam u onoj temi ,,crkva nad crkvama" i izvukao iz katastra i napisao koliko crkva ima kvadrata zemljišta na lokaciji predviđenoj za te komplekse. Po planovima koje sam gledao to je dosta megalomanski i devastiraće prostor, ali...
Sent from my Motorola 8400
Hapsenja krenula 2010 danas 2020 status quo tog projekta nije mrdnuo s mjesta ali je pukla tikva oko nepostojeceg investitora i posla koji je x10 veci i od autoputa? A komparativno u to vrijeme pravimo najveci projekat od desetak zgrada od 5 spratova u Porto Montenegro s postojecom lukom i infrastrukturom.
Sva konkurencija Djukanovica iz starih dana pociscena - Bulatovic, Pejanovic-Djurisic, Vujanovic, Mugosa, Luksic i plejada drugih i ostao jos samo jedan s ozbiljnom biografijom i vezama.
Ja bih prije rekao da je zbog toga pukla tikva i surovanja s Amfilohijem oko srpskog birackog tijela a ne zemlje u Buljaricu jer crkva ima mnogo zemlje u Budvu a i u CG.
Last edited by koronas; 18-06-20 at 15:03.
Prije ce bit da kazu necu izac na izbore ili necu glasat DF i Demokrate zbog toga nego da ce glasat za DPS a oni koji glasaju DPS ili su neodlucni kazu nema srece od opozicije.
Pa to ljudi skrate da znaci da pjesme o Kosovu znace glasovi DPSu. Sto na kraju dana i nije netacno.
Valjda smo se navikli da su dps glasači naučili izmišljene razloge za glasanje. Na to ne treba obraćati pažnju.
Znate i sami, malo ko kaže da je za dps, pravi se da mu svi smetaju i onda kad su izbori uredno glasa za vlast.
No, đe ga je Slaven Radunović te veli kako su zapadne ambasade omogućile ulaz jutros Careviću a isti taj Radunović je toliko isprozivao kukavni zapad, da se ovi strecaju na pomisao na DF i njine funkcionere.
Ma da sigurno neces nac ljude koji su glasali za nezavisnost, NATO, EU i pro-crnogorsku vlast kakvu takvu nego ce da izmisljaju neke imaginarne razloge kao sto su necemo da glasamo za ljude koje finansira i kontrolise strana drzava za njihov interes i dosta nam je Beograda pogotovo kad je tamo stanje kao i 90ih.
Ne razumijem ni ja ko glasa za DF koji se pored ostalog aktivno bacio u zadnje vrijeme da abolira ratne zlocince iz II svjetskog rata kao ni kako neko moze pratiti nekog ko vrijedja pripadnike druge vjere a svoje sunarodnike zove kopiladima i nakotom pa se opet desava.
Hoce li ovo neko nazvati spin, razvodnjavanje price i skretanje sa teme? A nije razvodnjavanje i skretanje kad se to isto radi samo iz ugla kojeg odgovara nekoj drugoj strani nego je "ukupno sagledavanje slike"!? Pa da je sagledamo.
Evo Ursula je rijesila da obustavi sve u Brisel kako bi posredovala u Budvi u kojoj se zivotima brani clan 2 Ustava Crne Gore i izborna volja gradjana Budve ciji mandatari poput Bulatovica su duzni da glasaju onako kako Carevic, Radovic i Krapovic od njih ocekuju i samo tako i nikako drugacije. Pa su oni pozicija 2016, opozicija 2018 i opet pozicija 2020. I danas im treba sve po spisku a prije godinu su bili braca i protestvovali zajedno.
Predsjednik Opštine Budva, Marko Carević, predsjednik Skupštine opštine Krsto Radović, i odbornici Vladimir Bulatović (Crnogorska) i Snežana Kuč (DPS) saopštili su da sjutra počinje dijalog o smirivanju situacije u Budvi i prevazilaženju tenzija u tom gradu.
Carević i Radović su nakon obraćanja medijima napustili opštinsku zgradu.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...zgradu-opstine
Интересантно како се рашири прича која се може ријешити одговорима да ли је :
1. Законито било држати говоре да се не би стигло гласати оног дана у шатору
2. Законито било одржати нову сједницу док прошла још траје и прогласити ново руководство.
Послато са sm-g950f помоћу Тапатока
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Samo ne mozes ulaziti i izlaziti iz zajednica kad ti se svidja ili ne svidja neka ili necija vlast...Srbija je takva kava jeste, njihova psiha je takva i bilo ko da je na vlasti oni ce misliti da su nebeski narod i da svi treba da prate njihove interese i njihov pogled na svijet...jednostavno je tako...
Dvije familije su nam pocijepale SFRJ, pa bombardovale, pa pocijepale SRJ, nametnule kredite pod uslovom da ih ne uložimo u industriju, da nacionalne firme prodamo mafijašima (ako to ne uradimo opet sankcije) tako da ne, nije bilo spoljnog uticaja na CG, osim ako nisam masni teoretičar zavjere aljex đons. Mogli smo otić desno, ali bi završili kao Kosovo
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Danas su i Radovic i Carevic pozvali aktiviste da se razidju i nijednom rijecju nisu pomenulo bilo sto od navedenog, kradju, lopove, Dzakovica, nista.
Mozda bi umjesto dva bilo lakse odgovorit na jedno pitanje: Da li je 17 vece od 16 kao sto je 19 bilo vece od 14 iako je pobjeda bila upravo 17:16?
Masno brate ne znam dje cu s paramaZanemarivanje problema sigurno vodi u njegovo resavanje.
Jasno je sve. Jugoslavija se nije raspala tek onako voljom familija odavde. Jasno je i da je nekom iz režima veoma fino predočeno kako bi završila CG da se ne slušaju naređenja. Otud i ova eksplozija "zelenaša" oko nas čiji su roditelji ili oni sami držali Slobove slike po zidovima koje su se prodavale od stana do stana u vascijelom Titogradu na početku ovog ludila. Ja bi se samo nadovezao na komentar koji si kvotovao, isto ni ja ne bi mogao da zamislim zajednicu u kojoj bi gledao Vučića&co ali sa druge strane o narodu Srbije mislim sve najljepše i najbliskije.
Od sutra dialog, licno ne vjerujem da ce se nesto dogovoriti.
Jednostavno je trebalo biti od samog pocetka, i najbolje sacekati nove izbore, rukovati se ko odnese vise glasova i to je to.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks