Page 30 of 101 FirstFirst ... 202627282930313233344080 ... LastLast
Results 726 to 750 of 2506

Thread: Cirkus u Budvi

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Meni je Srbija draga, volim otic tamo, studirao sam i proveo 2 prelijepe godine. Volim Zvezdu, Novi Sad mi je posle moje Podgorice najmiliji grad na svijetu. Ali nikad ne bih usao u zajednicu sa Srbijom ovom ovakvom, sa Vucicem na celu nje i sa svijescu vlasti tamo.

Pricati o ugrozenosti Crne Gore od strane spoljnog faktora je smijesno.
    Crnu Goru su razjedinili, pokrali, unistili, razorili, uzeli buducnost...oni na njenom celu.
    Samo pogledajte svoje posllove, novcanike, zivote..pa pogledajte malo drzavni dug..pa bacite oko na ove koji nas vode u "bolje sjutra"..i sve bude jasno. I slijepi bi vidio ono sto glasaci, poltroni, amebe, poslusnici DPS odbijaju da vide.

2. The Following 11 Users Say Thank You to samson For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Nisi pisao da Bečić i Krapović pjevaju JSO himnu? Ok. Pročitaj samog sebe.
    Kontekst je jasan jer sam pomenuo masu u startu i trebao sam dodat "a okolo ljudi" a i pojasnio sam u postu koji quotujes.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    Meni je Srbija draga, volim otic tamo, studirao sam i proveo 2 prelijepe godine. Volim Zvezdu, Novi Sad mi je posle moje Podgorice najmiliji grad na svijetu. Ali nikad ne bih usao u zajednicu sa Srbijom ovom ovakvom, sa Vucicem na celu nje i sa svijescu vlasti tamo.

Crnu Goru su razjedinili, pokrali, unistili, razorili, uzeli buducnost...oni na njenom celu.
    Samo pogledajte svoje posllove, novcanike, zivote..pa pogledajte malo drzavni dug..pa bacite oko na ove koji nas vode u "bolje sjutra"..i sve bude jasno. I slijepi bi vidio ono sto glasaci, poltroni, amebe, poslusnici DPS odbijaju da vide.
    Svaka čast druže. Isto razmišljam.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Nisi pisao da Bečić i Krapović pjevaju JSO himnu? Ok.
    Becic i Krapovic juce pricaju za stampu a okolo nevezano pjevaju JSO himnu
    Pročitaj samog sebe.
    Nisam kolega Koronas, ali sumnjam da se radi o tome da su pjevali pjesmu pricajuci s novinarima.
    Hajdemo ovako: Becic i Krapovic juce pricaju za stampu a (ljudi) okolo nevezano pjevaju JSO himnu
    Mozda grijesim, jer crnogorski mi nije materinski jezik :lolblue:
    Last edited by A+A; 18-06-20 at 14:50.

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Evo jednog interesantnog sagledavanja stvari. Možda @wulfy zna više o ovim detaljima.

https://mobile.twitter.com/CelavaMla...673850369?s=09

Većina je u komentaru ispod.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
    Pisalo se o tome dosta, a Goran Danilović je imao tekst (mislim u Vijestima) gdje je opisao vezu Sveta Marovića, Buljarice i Mila Đukanovića, odnosno uzroka zašto je pukla tikva. Ono što se zna da je Sveto obećao veći udio crkve oko tog posla nego što se sada nudi. Mislim da sam u onoj temi ,,crkva nad crkvama" i izvukao iz katastra i napisao koliko crkva ima kvadrata zemljišta na lokaciji predviđenoj za te komplekse. Po planovima koje sam gledao to je dosta megalomanski i devastiraće prostor, ali...

Sent from my Motorola 8400

7. The Following 2 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Hapsenja krenula 2010 danas 2020 status quo tog projekta nije mrdnuo s mjesta ali je pukla tikva oko nepostojeceg investitora i posla koji je x10 veci i od autoputa? A komparativno u to vrijeme pravimo najveci projekat od desetak zgrada od 5 spratova u Porto Montenegro s postojecom lukom i infrastrukturom.

Sva konkurencija Djukanovica iz starih dana pociscena - Bulatovic, Pejanovic-Djurisic, Vujanovic, Mugosa, Luksic i plejada drugih i ostao jos samo jedan s ozbiljnom biografijom i vezama.

Ja bih prije rekao da je zbog toga pukla tikva i surovanja s Amfilohijem oko srpskog birackog tijela a ne zemlje u Buljaricu jer crkva ima mnogo zemlje u Budvu a i u CG.
    Last edited by koronas; 18-06-20 at 15:03.

Thanks Thanks Given 
    26,615
    Thanks Thanks Received 
    8,486
    Thanked in
    4,186 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    i sam vidiš da u poslednje vrijeme ima itekako mnogo vijesti o ugroženosti Crne Gore, tome da postoji opasnost da postanemo južna pokrajina Srbije itd. odredjeni dio ljudi možda smatra da je to moguće i DPS to koristi u političke svrhe. zato pjevanje o Kosovu juče zicer jer mogu izaći sa saopštenjem - evo vidite, odje nije riječ o politici već o ______ (dopuni po želji) vjerovatno ima odredjeni procenat ljudi koji bi željeli da se Crna Gora vrati u zajednicu (ali to nije tema priče) i zbog toga rade to što rade.

smatram da opozicija treba da izadje i kaže nit’ je ugroženo srpstvo nit’ pravoslavlje (pošto im je to mantra) nego je samo ugrožena volja ljudi iz Budve koji su glasali za opoziciju. ono juče je vezano za Budvu, za Crnu Goru. nikakve veze sa Srbijom ili bilo čime nema. politički (gradjanski) protest treba da izbaci tu nacionalističku mantru. to je jedan od uslova za dalje. takodje smatram da bi EU lakše podržala opoziciju ako bi odradili ovo. a bojim se da neće

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Meni nije jasno ko su ljudi koji u to vjeruju? Znači glasaću DPS jer neko pjeva o Kosovu. Ok.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Prije ce bit da kazu necu izac na izbore ili necu glasat DF i Demokrate zbog toga nego da ce glasat za DPS a oni koji glasaju DPS ili su neodlucni kazu nema srece od opozicije.

Pa to ljudi skrate da znaci da pjesme o Kosovu znace glasovi DPSu. Sto na kraju dana i nije netacno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Valjda smo se navikli da su dps glasači naučili izmišljene razloge za glasanje. Na to ne treba obraćati pažnju.
    Znate i sami, malo ko kaže da je za dps, pravi se da mu svi smetaju i onda kad su izbori uredno glasa za vlast.
    No, đe ga je Slaven Radunović te veli kako su zapadne ambasade omogućile ulaz jutros Careviću a isti taj Radunović je toliko isprozivao kukavni zapad, da se ovi strecaju na pomisao na DF i njine funkcionere.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Ma da sigurno neces nac ljude koji su glasali za nezavisnost, NATO, EU i pro-crnogorsku vlast kakvu takvu nego ce da izmisljaju neke imaginarne razloge kao sto su necemo da glasamo za ljude koje finansira i kontrolise strana drzava za njihov interes i dosta nam je Beograda pogotovo kad je tamo stanje kao i 90ih.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Ne razumijem ni ja ko glasa za DF koji se pored ostalog aktivno bacio u zadnje vrijeme da abolira ratne zlocince iz II svjetskog rata kao ni kako neko moze pratiti nekog ko vrijedja pripadnike druge vjere a svoje sunarodnike zove kopiladima i nakotom pa se opet desava.

Hoce li ovo neko nazvati spin, razvodnjavanje price i skretanje sa teme? A nije razvodnjavanje i skretanje kad se to isto radi samo iz ugla kojeg odgovara nekoj drugoj strani nego je "ukupno sagledavanje slike"!? Pa da je sagledamo.

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by koronas View Post
    Ma da sigurno neces nac ljude koji su glasali za nezavisnost, NATO, EU i pro-crnogorsku vlast kakvu takvu nego ce da izmisljaju neke imaginarne razloge kao sto su necemo da glasamo za ljude koje finansira i kontrolise strana drzava za njihov interes i dosta nam je Beograda pogotovo kad je tamo stanje kao i 90ih.
    Kod nas ništa kao 90-ih, samo vodja i DPS.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Evo Ursula je rijesila da obustavi sve u Brisel kako bi posredovala u Budvi u kojoj se zivotima brani clan 2 Ustava Crne Gore i izborna volja gradjana Budve ciji mandatari poput Bulatovica su duzni da glasaju onako kako Carevic, Radovic i Krapovic od njih ocekuju i samo tako i nikako drugacije. Pa su oni pozicija 2016, opozicija 2018 i opet pozicija 2020. I danas im treba sve po spisku a prije godinu su bili braca i protestvovali zajedno.

Predsjednik Opštine Budva, Marko Carević, predsjednik Skupštine opštine Krsto Radović, i odbornici Vladimir Bulatović (Crnogorska) i Snežana Kuč (DPS) saopštili su da sjutra počinje dijalog o smirivanju situacije u Budvi i prevazilaženju tenzija u tom gradu.

Carević i Radović su nakon obraćanja medijima napustili opštinsku zgradu.
    https://www.vijesti.me/vijesti/polit...zgradu-opstine

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by Massaro View Post
    Kod nas ništa kao 90-ih, samo vodja i DPS.
    Pa tesko ce bit prostora u Crnoj Gori za treceg ako moramo svake pola godine da branimo drzavu jer cete Vi zivote dat za ovo ili za ono a ustvari za negiranje drzave.

Thanks Thanks Given 
    3,399
    Thanks Thanks Received 
    1,720
    Thanked in
    943 Posts

Интересантно како се рашири прича која се може ријешити одговорима да ли је :
    1. Законито било држати говоре да се не би стигло гласати оног дана у шатору
    2. Законито било одржати нову сједницу док прошла још траје и прогласити ново руководство.

Послато са sm-g950f помоћу Тапатока
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

18. The Following User Says Thank You to Mstislav For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    27 Posts

Samo ne mozes ulaziti i izlaziti iz zajednica kad ti se svidja ili ne svidja neka ili necija vlast...Srbija je takva kava jeste, njihova psiha je takva i bilo ko da je na vlasti oni ce misliti da su nebeski narod i da svi treba da prate njihove interese i njihov pogled na svijet...jednostavno je tako...

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Dvije familije su nam pocijepale SFRJ, pa bombardovale, pa pocijepale SRJ, nametnule kredite pod uslovom da ih ne uložimo u industriju, da nacionalne firme prodamo mafijašima (ako to ne uradimo opet sankcije) tako da ne, nije bilo spoljnog uticaja na CG, osim ako nisam masni teoretičar zavjere aljex đons. Mogli smo otić desno, ali bi završili kao Kosovo
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

21. The Following User Says Thank You to kenneth For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    2. Законито било одржати нову сједницу док прошла још траје и прогласити ново руководство.
    Danas su i Radovic i Carevic pozvali aktiviste da se razidju i nijednom rijecju nisu pomenulo bilo sto od navedenog, kradju, lopove, Dzakovica, nista.

Mozda bi umjesto dva bilo lakse odgovorit na jedno pitanje: Da li je 17 vece od 16 kao sto je 19 bilo vece od 14 iako je pobjeda bila upravo 17:16?

Thanks Thanks Given 
    102
    Thanks Thanks Received 
    612
    Thanked in
    381 Posts

Quote Originally Posted by koronas View Post
    Pa tesko ce bit prostora u Crnoj Gori za treceg ako moramo svake pola godine da branimo drzavu jer cete Vi zivote dat za ovo ili za ono a ustvari za negiranje drzave.
    Koliko se sad plaća ta "odbrana države" na društvenim mrežama?

24. The Following User Says Thank You to Massaro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Masno brate ne znam dje cu s parama Zanemarivanje problema sigurno vodi u njegovo resavanje.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Dvije familije su nam pocijepale SFRJ, pa bombardovale, pa pocijepale SRJ, nametnule kredite pod uslovom da ih ne uložimo u industriju, da nacionalne firme prodamo mafijašima (ako to ne uradimo opet sankcije) tako da ne, nije bilo spoljnog uticaja na CG, osim ako nisam masni teoretičar zavjere aljex đons. Mogli smo otić desno, ali bi završili kao Kosovo
    Jasno je sve. Jugoslavija se nije raspala tek onako voljom familija odavde. Jasno je i da je nekom iz režima veoma fino predočeno kako bi završila CG da se ne slušaju naređenja. Otud i ova eksplozija "zelenaša" oko nas čiji su roditelji ili oni sami držali Slobove slike po zidovima koje su se prodavale od stana do stana u vascijelom Titogradu na početku ovog ludila. Ja bi se samo nadovezao na komentar koji si kvotovao, isto ni ja ne bi mogao da zamislim zajednicu u kojoj bi gledao Vučića&co ali sa druge strane o narodu Srbije mislim sve najljepše i najbliskije.

Thanks Thanks Given 
    2,021
    Thanks Thanks Received 
    6,239
    Thanked in
    2,907 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post

1. Da, bilo je zakonito, o moralu nećemo
    2. Ne, nije zakonito

28. The Following 2 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    482
    Thanks Thanks Received 
    1,918
    Thanked in
    810 Posts

Thanks Thanks Given 
    482
    Thanks Thanks Received 
    1,918
    Thanked in
    810 Posts

Od sutra dialog, licno ne vjerujem da ce se nesto dogovoriti.
    Jednostavno je trebalo biti od samog pocetka, i najbolje sacekati nove izbore, rukovati se ko odnese vise glasova i to je to.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,850
    Thanked in
    1,079 Posts

Page 30 of 101 FirstFirst ... 202627282930313233344080 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)