AROMA
HDL
iDEA
VOLI
To jeste slučaj bio ali do prije mjesec dana. Sad su im kontrole RIGOROZNE i svako mora da naglasi je li roba iz uvoza ili je domaća proizvodnja. Upadaju im svaki vikend random i testiraju voće i povrće, ako jedan paradajz ne valja kupe im svaki i pišu kazne.
Svojim očima sam gledao evo par vikenda kako im češljaju sve živo...
Last edited by BiTrAtE; 16-06-20 at 11:55.
Ja pokusavam da kupujum sto vise od domacih prizvodjaca (donekle provjerenih), Sto se tice voca i povrca prvo prskaju se sa svim i svacim cijene povrca skuplje nego po EU zemljama pa j.ebem ti zivot trebao sam da kupim 20kg jagoda za dzem necu iz principa da ih platim preko 2eura/kg na gajbu ejjj sredina juna vjerovatno zbog Korone kakva bre Korona..
Jel' mi zao sto treba da bacaju ono sto proizvedu jeste ali opet treba obratiti paznju i na kupce i na cijene...
Sto rece neka zena na TV ranije nedje ako francuski krompir kosta 0.27e/kg pa daj nemojte proizvodit krompir njega cemo uvozit..
Mozda bez veze primjer ali eto Ja necu patriotski placat nas krompir 1€ ako imam da kupim neki krompir iz Danske ili Francuske za 0,30-0,35€ mozda i bolji od naseg...
Samo da se ne udaljimo previse od teme koja je vezana za trgovacke lance a ne za pijace i sl.
Imamo temu o domacim proizvodima: https://forum.cdm.me/showthread.php?214548-Kupujmo-doma%26%23263%3Be!-podr%9Eimo-male-proizvodja%26%23269%3Be-hrane-u-Crnoj-Gori
Last edited by Fidel Castro; 16-06-20 at 12:20.
--------------------------
Do Not Disturb.
Vidjeh danas. Nikad skuplje jabuke, a najniža moguća klasa iz Poljske i to xx puta prskana.
Gledao sam šta se naše nudi i frapirao se saznanjem da uvozimo pasulj čak iz Kanade. Alo, pasulj! Samo je breskva iz Plantaža, ostalo uvoz.
Zaključih da je Albanija agrarna velesila bez čijih bismo plodova pocrkali a upitno je koliko i crkavamo baš zbog proizvoda iz zemlja gdje ne postoji svijest o ekološkom uzgoju, gdje se trpaju pesticidi na najjače
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
90c limenke sprite,fanta itd u Ideu.
O cemu se radi ?
Znaci po malim piljarama,radnjama i seoskim radnjama 1+ 0_o
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Jabuke one crvene, plasticne koje nista ne valjaju po 1.60 ili vise. WTF!?
Domace male koje su obicno i malo kisele i ne smatraju se nekim kvalitetom su znale da budu i ispod 50c, sad su i one preko 1e.
Na tako stetne stvari (sa 0 nutritivne vrijednosti) bi svakako stavljao paprenu akcizu pa bi cijene bile jos visocije.
Do Not Disturb.
trešanja željna ostah ovo proljeće i ljeto juče u naš diskont 3.70 a TRULE! E vala sam se iznervirala mislim i da su euro ja ih ne bih kupila ali skoro četiri a trule?! Ma bježi! Cijene su katastrofa toliko se mijenjaju da je to bruka
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Kako mi nisi blize bila, meni donijeli sa sela najeo sam se za ovu godinu
Juče u Naš Diskont jagode 3€/Kg pa nemoj, kupio sam nekih jabuka po 1,39€ uzeh da pojedem danas jednu pa nevjerovatno da zatvorim oči i da ih jedem ne bih po ukusu mogao reci da su jabuke u pitanju...
Jedan bezobrazluk od cijena i kod domacih proizvodjaca u kod preprodavaca/marketa lanaca itd.
Ja sam tresnje uzimao na Gintas po 2 eura, kod jedne zene iz Gornje Gorice 5+ bi ih ocijenio, pa smo uzeli na gajbu po 1.5 iz Zete, te su bile za 5. Elem, pojedosmo nekih 20-ak kg ali smo ih i dalje zeljni...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Mi nikad ne uzimamo voće i povrće u Voli. Cijene su manje više svuda iste, ali kod nas u Konto marketu, ili imaju dobrog dobavljača, ili znaju da izaberu ukusno voće i povrće.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
trazih post, ubijedjena sam da je neko pominjao naj market odje, udjoh prije neki dan i primjetih par cijena, juce sam posla opet, i vecina proizvoda je jeftinije nego u ND. ne gledah suhomesnato, bacih pogled na hemiju, neke su cijene iste, neke jeftinije, grickalice, kafa, slatkisi...
nothing comes from violence and nothing ever could
Па оставите контакт за те трешње домаће да и ми пробамо ове године?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Ostavio bih no je ovaj iz Zete sve prodao. A na Gintas je zena, skroz do onog dijela dje je cvijece. Ona prodaje sampinjone i ima/imala je tresnje (iz Gornje Gorice)...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja sam sad pojeo jedno po kila sa pijace Gintash,preukusne su bile,na pamet mi nije palo da ih otvaram da vidim imaju li crva,iako su imale onda su i oni predobri bili!
...
Ne škodi malo proteina dodatnih...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ja sam pojeo sam 3 kg u dva dana. Narucio od nekog lika (ona grupa za nase proizvode na fb) iz Kuca 3€. Pa ljudi odavno lljepse tresnje nisam jeo. I on je obrao sve.
Podji na grupu potrazi, ima ih jos kod nekih.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Dje je taj Konto?
Vjerovatno je Dejan mislio na market Konto u Nikšiću (put Željezare, gdje je bio Tempo... ili se još zove Tempo?). Jedini Conto u PG, da ja znam, je kod škole Vuk Karadžić na Zabjelo.
Nego pitanje svih pitanja je, izbacate li špice iz trešanja ili tamanite u kompletu?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks