Oni su novu zaobilaznicu napravili sa dvije trake a umjesto da rade na problemu ul Vojislavljevića , rade bulevar do komanskog mosta od kružnog...e ako mi je jasno..
Nema tu srece dok se ne naprave po dvije trake i iz pravca Zabjela, klasično usko grlo...
Oni su novu zaobilaznicu napravili sa dvije trake a umjesto da rade na problemu ul Vojislavljevića , rade bulevar do komanskog mosta od kružnog...e ako mi je jasno..
Ne znam sto uvijek onamo na kruzni ne stoji policajac i pusta saobracaj, mnogo ce funkcionalnije biti nego ovako
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Prolazih danas ul 4 jula i bačih pogled na Razvršje zgrade koje se prave, tu su i zgrade građevinara. Nije loše mjesto
Solidna lokacija, malo je okruženje kvari ali vremenom će tu dosta toga da se izgradi, biće masu zgrada koliko sam imao prilike da vidim. Simpatčne su zgrade koje se grade ondje samo da ne niknu u budućnosti "Ljubović pečurke" ispred balkona ljudima![]()
a ne, nece sigurno. bice to oaza mira i zelenila
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Možda i neće. Teško da će se ono pod Ljubovićem ponoviti.
Direktore, od par ljudi sam cuo okej komentare za kvalitet gradnje Razvrsja. Dok taj drugi Gradjevinar nema ni web sajt.
Istrazujem investitore, i gdje se sve gradi kroz Podgoricu. Planiram uskoro da krenem u proces uzimanja stana, imate li neke investitore da predlozite koji koliko toliko drze neki dobar standard sa kvalitetom gradnje?
Mnogi će ovdje reći sve najgore o većini investitora osim za onaj dio đe naravno žive, to je po defoltu lux
Kada biraš nekretninu, tj tražiš savjet, navedi da li ćeš kupovati kuću ili stan. Nema puno filosofije sa ponudom. Ja polazim uvijek od lokacije jer ona umnogome određuje cijenu, onda razmatram ko je investitor, da li skica stana i prostor dobro osmišljen,da li je pouzdan investitor, pa zatim provedem dane i dane istražujući tj raspitukući se za planove i okolinu da bi izbjegao neke nepredviđene situacije kao ovo sa stanovima pod Ljubović. Doduše ja i dosta forumaša imamo suprotna razmisljanja jer ja nekretninu posmatram kao dugoročnu investiciju na koju moguće imam priliku zaraditi u doglednoj budućnosti, oni pak sebe vide na drugim mjestima periferija itd ...
Sad je zadnja šansa da se napravi bulevar u 4. jula, inače će ta ulica uskoro da bude nova Vojisavljevića
TT
Nije 4 jula opterećena nikad bila, ja mislim da će nova jugozapadna obilaznica biti problem u budućnosti. Nevjerovatno je da su je pravili sa dvije trake...
I ja juče prvi put obratih pažnju na zgrade u 4 jula. Mislim da je Razvršje one što su u Kralaj Nikole, vide se iz 4 jula isto ali ona pored Europakta, n eznam čija je. Svidja mi se baš što je na ćošku zgrade balkon koji je skroz ostakljen, cio ćišak. Baš lijepo. Generalno ja ne volim onaj dio grada, još su mi u glavi OGP i sva ona skladišta. Možda je samo navika, ali nikad ne bih birala taj kvart.
Ono mjesto definitivno nije loše. Da smo imali vizionare u opštini, da nisu investitori bili sebični, mnogo toga je u PG trebalo biti drugačije. Arhitekturom, meni se mnogo toga ne sviđa u PG, ni što je građeno u prošlosti ni danas. Jednostavno se sve predimenzioniralo i predstavljalo kao remek djelo, a sa tim veze nije imalo upoređujući sa razvijenim svijetom.
s tom razlikom što je nekad postojao plan, prije 30 god. nisi imao gužve kroz grad i da se nemaš đe parkirat autom kao ni ispred zgrade
She is only here to annoy herself!
Ne to je samo dokaz da ni tada nije bilo vizije jer parking je veliki problem bukvalno svakog naselja sada. Kao što prave jugozapadnu obilaznicu samo sa dvije trake, računajte da će ista vrlo brzo biti neka nova ulica Vojislavljevića koja zadnjih dana je ludilo na kvadrat a niđe policije da to nekako pročisti.
oni su imali viziju za njihove planove nisu planirali da će doći divlji kapitalizam i da će se praviti zgrada na zgradu
Ma e, zato su propitivali čovjeka zbog čega je pravio bulevar sa 4 trake , a ideju tunela kroz Sozinu tretirali kao ideju rušitelja SFRJ. Ne treba da se predimenzionira toliko prošlo vrijeme u ovom o čemu pišemo. Sam dokaz je i Aluminijski kombinat u sred PG umjesto da je na mjestu pored rudnika boksita đe je logično bilo ali ođe logika i razmišljanje i planiranje 100 godina unaprijed - nemoguća misija. Nekada su prodavnice bile poprilično udaljene. Kao djeca smo nerijetko išli na Drač u prodavnicu đe je sada ona prodavnica motora ktm kako li se zove. Sada je bukvalno sve na izvolte i sam život u smislu dostupnosti svega je lakši, tada je bilo drugačije, mnogo skromnije i veoma bezbrižnije...makar nisu imali omče kredita za stanove.
a đe su ovi danas napravili kombinat? Oh wait...
Ne znam je li za ovu temu, ali zadnjih 20 dana se uvece u city kvart ne moze prozor otvoriti od mirisa od kolektora. Nikad dovde nije dopirao miris ovako jako, sinoc je pakao bio.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
A što je ovo...ako ga ne maltletira komšinica ili spoljna jedinica klime sa prvog sprata, onda ga šklepaju mirisi kolektora i čuda...Nekome je život stvarno muka.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks