Page 53 of 321 FirstFirst ... 34349505152535455565763103153 ... LastLast
Results 1,301 to 1,325 of 8018

Thread: Iz raznih novina

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by milicaaaaaaa View Post
    A jes svaka mu je Njegoseva, blago nama s njim :dring:

intruder, ja sam fino rekla neko ko ima neki kredibilitet, a svakako da u prodjenju sa Jevremom i nije pretjerano tesko imati neki kredibilitet. A to kome ja vjerujem i koliko kome vjerujem nije tvoja stvar, niti je tema ovog topica ima li neko kome Milica vjeruje, pa prestani da pitanja lansiras na moju adresu jer prebacanje rasprave na licni nivo i nije neka strasna taktika.
    A ja te fino pitah ko je taj neko ko ima neki kredibilitet?
    A da je ovo prebacanje na "lichni nivo" o tome nema ni govora, jer nije Nego ako vec pricamo o nechemu, red je da cujem i tvoj sud ili misljenje ili primjer nekoga ko ima kredibilitet.
    Ako ti ne znas u koga imas povjerenje, tj. ko ima kredibilitet, lijepo kazi, vala ne ujedam

I nije nikakva taktika, vec jednostavno normalna rasprava...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aman covjece boziji, nije tvoja stvar ko za mene ima kredibilitet a vec sam rekla (nema niko i imaju svi) a to sto ti nemas argumenata da odbranis Jevrema ne daje ti za pravo da ispitujes moja uvjerenja ili sta god.
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahahaha, tachno sam zna da ce ispanut da branim Jevrema
    Ne branim ga, da si prochitala pazljivo shto sam napisa, shvatila bi to. Na kraju krajeva protiv svetomarovicevske floskule "ne vjerujem nikom, a vjerujem svima", koja, drugim rijecima, znaci "nemam stav", nemam namjeru da se "borim".
    Iduci put, ako vec odlucih da udjes u raspravu, iznesi svoj stav, da bi ljudi mogli da vide koje je tvoje mjerilo nechega. Zamisli da narkoman zamjera drugom kolegi shto se drogira, a ovaj ga pita "stani, drogiras li se i ti?" a ovaj mu ladno odsjeche "ne prabacuj ovo na lichni nivo!", ili , u gorem slucaju, "i drogiram se i ne drogiram"

Jevrema ne branim, niti mi to pada na pamet, ali je on BEZAZLEN u odnosu na ljude koji su na vlasti, kumove i prijatelje, kojima niko nishta na forum ne zamjera...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam svoje stavove o ovoj temi iznijela a ako ti to nijesi ukapiao ni poslije x postova sto iskucah, to nije moj problem i to sto sad prebacas pricu u neki drugi kontekst zato sto ni sam ne znas sto si zakacio za ono sto napisah a sto, bez obzira sto ti pricao, stoji, to opet nije moj problem. Da bi neko uvidio sta i kako radi Jevrem ne treba ti ama bas nikakav kredibilitet, za to imas oci i usi, i to je cijela poenta. A to tvoje prebacivanje lopte u drugi teren me savsreno ne zanima, na isti nacin na koji me ne zanima tvoja kavzi psihoanaliza moje licnosti na osnovu toga sto odbijam da ovdje govorim o tome kome ja licno vjerujem ili ne vjerujem. A cim pocnes da prebacas pricu na licne dozivljaje jednog forumasa znaci da ti fali argumenata za pocetnu pretpostavku, ako se sjecas koja je ona bila
    I kad se vec sluzis ilustracijama onda mi dozvoli da i ja upotrijebim jednu: dokazem ti da sam u pravu a ti revolitrano odgvoris "ti se jutros nijesi nasminkala". Tako ti tvoji nasrtaji izgledaju
    Kako Vaša bolest ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro.......

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Znaci dezurni advokati vlasti kazu-nije bitno to sto je medenica takva i ovakva,sto je,kladim se u sve sto imam-istina,nego je problem sto to kaze jevrem brkovic,gle cuda,covjek bez kredibiliteta,ali sa mudima,evidentno.Covjek koji je prvi progovorio javno o drogi,*****ma,raznim svercerima,najcrnjem kriminalu koji izijeda crnu goru,ljudima na ciji pomen imema svi vi tresete kao zadnje pickice,a onda u mraku uz kaficu sa komsilukom iste te ljude kudite i kritikujete.Samo psst. Da niko ne cuje.Neko pomenu lscg i njega?o tom odnosu nemote palamudit ako ne znate precizno kakav je bio.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Znaci dezurni advokati vlasti kazu-nije bitno to sto je medenica takva i ovakva,sto je,kladim se u sve sto imam-istina,nego je problem sto to kaze jevrem brkovic,gle cuda,covjek bez kredibiliteta,ali sa mudima,evidentno.Covjek koji je prvi progovorio javno o drogi,*****ma,raznim svercerima,najcrnjem kriminalu koji izijeda crnu goru,ljudima na ciji pomen imema svi vi tresete kao zadnje pickice,a onda u mraku uz kaficu sa komsilukom iste te ljude kudite i kritikujete.Samo psst. Da niko ne cuje.Neko pomenu lscg i njega?o tom odnosu nemote palamudit ako ne znate precizno kakav je bio.
    SVAKA TI CHAST i moje poshtovanje,
    vaznija su MUDA, u drushvu BEZMUDOVICA od bilo kojeg drugog oruzja, zato se NADAM, da ti i tvoja GENERACIJA, ne pristaje da nas vode PIZDE.
    PIZDE je karakterna osobina, ****** vecina zna shto to znachi i ako je mnozina nikad nije vidjelo bez na sliku.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pristup u par postova mi malo smeta (a nije ni dobar, SIGURNO!):

Naime,polemise se SA STAVOVIMA.
    To kakav covjek taj koji neki stav izrice samo moze da bude od SPOREDNOG ZNACAJA, ukoliko se zeli imati potrebna intelektualna kriticnost i distanca.

Iako ja ne poznajem*na duge ture* lik i djelo g. Brkovica, ipak mogu da TVRDIM DVIJE STVARI:

Prozni pisac je vrlo dobar (citao sam dva romana, i u oba je kratka recenica, formirana u NAJBOLJOJ tradiciji Nitzsche-a, Vinavera, Crnjanskog, Justina Popovica i drugih *nosilaca* takve moderne recenice (kratke, sa puno metafora, cak i vizuelno naglasene podebljanjima, dodatnim interpunkcijskim znakovima-rijecju:RECENICE ZA 21 VIJEK!). Ovaj roman *Crna tacka* je IZVRSTAN!

Kakav je kao pjesnik-ja nisam kompetentan da ocjenjujem,jer ja za to nemam dovoljno talenta, ali ZNAM DA SE MENI DOPADA!

Medjutim, ovdje se radi o memoarsko-esejistickom *stivu*, dakle o licnom vidjenju dogadjaja U KOJIMA JE LICNO UCESTVOVAO, direktno ili indirektno.Njegov stav je stav INTELEKTUALCA KOJI INDIREKTNO IZRAZAVA KAJANJE I PREUMLJENJE oko nekih vaznih stvari; i to cini NA VRIJEME, dakle UPOZORAVA I TRAZI OD ONIH KOJI MU MOLBU (UPOZORENJE) MOGU ISPUNITI-DA TO I UCINE I DA CRNU GORU NAPRAVE BOLJOM!

Bone to postuje i pozdravlja takav stav!

Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    9
    Thanked in
    9 Posts

Quote Originally Posted by intruder View Post
    "Opsezne analize" u 3-4 posta? Zanimljivo

A ne reche mi, ko ima kredibiliteta danas u CG?

Kome bi ti vjerovala?
    Pa mozete meni.

Jevrem tvrdi za Medenicu da je bila na ratistu, a Medenica tvrdi da Jevrem laze. Izgleda da ce sud morati da kaze zadnju rijec. Ja sam bio u V brigadi a imam drugova koji su bili u X brigadi i tvrde da se sjecaju Medenice. Doduse ne znaju jeli to bilo na Cemovskom ili u Ravnom. Zanimljiva situacija. Najzanimljivije je da je Jevrem odpoceo sa otrijeznjenjem Crnogorskog naroda.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    vaznija su MUDA od bilo kojeg drugog oruzja
    Nisu. Ima nesto vaznije!

Svukao se Crnogorac pred Beogradjankom i ona razocarano uzvikne: Ovo?!
    - Pa sto, ja nikad nisam zborio da sam kuronja - ja sam mudonja! - uzvrati junak.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by FORMICA View Post
    Najzanimljivije je da je Jevrem odpoceo sa otrijeznjenjem Crnogorskog naroda.
    Mozesh li mi objasniti kako se to trijezni CG narod?
    Da li se to radi na srbijanski (vec vidjeni) nachin pljuvanja po samom sebi i to po stranim medijima?
    Ovo mi jeko lichi na nekadashnje 'trijeznjenje' srbijanskog naroda kada su Vuk Drashkovic i Djindjic prozivali sve i svasta 'junachki' po stranim medijima dok na kraju isti Djindjic ne zatrazi i bombardovanje u stranim medijima radi 'otreznjenja' sopstvenog naroda.
    Treba li neko da pljuje sopstveni narod po svijetu da bi time 'poboljshali' stanje svog naroda?
    Jel to hrabrost?

Sud ce odluchiti, da... ali zar to nije moglo junachki da se potegne u CG, bez ovog blamiranja kompletne CG?
    Samo nashi 'struchnjaci' povlache za rukav strance da bi uspjeshno ocrnili CG sa informacijama o ovome i onome, pa se posle chude sto sve sa drzavom ide i ponizen narod. Tu o junashtvu nema rijechi, to je nisko, kukavichki i budalasto znajuci za moguce posledice po kompletnu drzavu i kompletan narod.
    Posledice, koje su bile ochigledne godinama, a kako vidim ako se nastavi sa trazenjem mediatora i tutora kod stranaca, bice ochigledne i u buducnosti.
    Gospodin Brkovic ako ne misli na buducnost onih oko sebe, sa ovakvim glupostima... teshko da moze misliti na buducnost CG i CG djece.

Hrabrost je 'brk u brk' a ne otic u ZG i bilo gdje van CG i izjavama nanositi stetu kompletnoj CG, a za pojedince je to mogao i u PG izjaviti da mu je bilo stalo do hrabrosti. Ta gospodja ce sad braniti svoj lik na sudu, ali rijech je poshla protiv CG sistema a to sa jedinkom - njenom ljudskom pozicijom i karijerom u buducnosti, u ovom sluchaju nema neku bitnost (hrvatima i bosancima najmanje).

Chudno.....ove info koje on plasira moze dobijati samo od srbijanskog db koji je to kontrolisao za arhive 'za ne daj Boze' kao sto obichno rade... jer on tada nije ni osjetio miris PG iz Zagreba (sa diplomatskim pasoshem), a kamoli miris Kolasina i Hercegovine. Zato... he
    Last edited by LadyDaytona; 14-01-07 at 19:35.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by LadyDaytona View Post
    Hrabrost je 'brk u brk' a ne otic u ZG i bilo gdje van CG
    Reche ona iz Svajcarske...

i izjavama nanositi stetu kompletnoj CG, a za pojedince je to mogao i u PG izjaviti da mu je bilo stalo do hrabrosti. Ta gospodja ce sad braniti svoj lik na sudu, ali rijech je poshla protiv CG sistema a to sa jedinkom - njenom ljudskom pozicijom i karijerom u buducnosti, u ovom sluchaju nema neku bitnost (hrvatima i bosancima najmanje).
    Bolje da je cutao, da se ne poremeti sistem i Vodjin san...b'ago b'ago

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je upravo potvrda za ono sto sam napisala, ovdje nije u pitanju pravda i istina u vezi sa prozvanom gospodjom, nego zelja za blacenjem CG kao drzave a time i CG naroda.
    hehehehe
    Dok se mi iz Svajcarske (i svi ostali koji zive vani) trudimo da uljepshamo imidz CG i CG naroda, ovi 'izletnici' po Evropi i fatachi rukava stranaca po CG degradiraju CG.
    tjah..

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Mozesh li mi objasniti kako se to trijezni CG narod?
    Da li se to radi na srbijanski (vec vidjeni) nachin pljuvanja po samom sebi i to po stranim medijima?
    Ovo mi jeko lichi na nekadashnje 'trijeznjenje' srbijanskog naroda kada su Vuk Drashkovic i Djindjic prozivali sve i svasta 'junachki' po stranim medijima dok na kraju isti Djindjic ne zatrazi i bombardovanje u stranim medijima radi 'otreznjenja' sopstvenog naroda.
    Treba li neko da pljuje sopstveni narod po svijetu da bi time 'poboljshali' stanje svog naroda?
    Jel to hrabrost?

Sud ce odluchiti, da... ali zar to nije moglo junachki da se potegne u CG, bez ovog blamiranja kompletne CG?
    Samo nashi 'struchnjaci' povlache za rukav strance da bi uspjeshno ocrnili CG sa informacijama o ovome i onome, pa se posle chude sto sve sa drzavom ide i ponizen narod. Tu o junashtvu nema rijechi, to je nisko, kukavichki i budalasto znajuci za moguce posledice po kompletnu drzavu i kompletan narod.
    Posledice, koje su bile ochigledne godinama, a kako vidim ako se nastavi sa trazenjem mediatora i tutora kod stranaca, bice ochigledne i u buducnosti.
    Gospodin Brkovic ako ne misli na buducnost onih oko sebe, sa ovakvim glupostima... teshko da moze misliti na buducnost CG i CG djece.

Hrabrost je 'brk u brk' a ne otic u ZG i bilo gdje van CG i izjavama nanositi stetu kompletnoj CG, a za pojedince je to mogao i u PG izjaviti da mu je bilo stalo do hrabrosti. Ta gospodja ce sad braniti svoj lik na sudu, ali rijech je poshla protiv CG sistema a to sa jedinkom - njenom ljudskom pozicijom i karijerom u buducnosti, u ovom sluchaju nema neku bitnost (hrvatima i bosancima najmanje).

Chudno.....ove info koje on plasira moze dobijati samo od srbijanskog db koji je to kontrolisao za arhive 'za ne daj Boze' kao sto obichno rade... jer on tada nije ni osjetio miris PG iz Zagreba (sa diplomatskim pasoshem), a kamoli miris Kolasina i Hercegovine. Zato... he
    E pa svasta stvarno.
    Iz Svajcarske pises o bjezanju iz zemlje . Nije to problem, lijepo je sto nas ima svuda, ali bar se ne dotici onoga cega ne treba.
    Drugo, tipicno crnogorski komentar, sve neka se ugura pod tepih samo da svijet misli da je nama odje divno. Znas li na sto ovo lici? Na ono kad se svadjaju muz i zena pa dodje zenina ili muzeva mati pa savjetuju: Svadjate se i koljite samo polako i tiho da svijet okolo ne zna, a kad izadjete vanka pravite se fini .
    Ko je odje pljuvao svoj narod? Mada i nijesmo nizasta drugo do za pljuvanje, kad smo dozvolili da budemo odje dje smo i da nam se drzavni tuzioci sumnjice za dobrovoljan odlazak na ratiste, da nam se dojucerasnji ljubitelj vlasti sada iz nepoznatih razloga okrene protiv iste.
    A koje crno junastvo da te pitam? Treba li da pomenem Dubrovnik?...
    "Rijec je posla protiv CG sistema..." - ko se to usudio da udari na ovaj divni i nicim iskvareni sistem neka ga sram bude . Sistem koji nam je omogucio da zivimo u blagostanju zadnjih 17 godina, sistem koji nam je omogucio da putujemo dva puta godisnje nedje, sistem koji....je najbolji od svih sistema .
    I ova prica o srbijanskoj DB je stvarno vise presmijesna . Bice da Srbija ima nesto protiv tuzioca i cg pa su oni nahuskali Jevrema .

Nego nijesam mislila komentarisati temu ali evo da recem dvije rjeci.
    Odje srece nema bez kompletne promjene sistema sa sve drzavnim tuziocem. Jer u Crnoj Gori NISTA lishe nje same nije nezavisno.
    Vesna Medenica je nevina dok se suprotno ne dokaze. Ali dje ima dima ima i vatre. Mene ne bi nista cudilo da je sve ovo istina. A to dovoljno govori o danasnjem sistemu...
    A Jevrem? Ne volim ga nikako. Jos od odvratnog teksta o VP u CKL. Od "najcrnogorskije Crne Gore". Eto mu sad. Nece mi neko rec da je Jevrem tek sad saznao da je Medenica bila dobrovoljac (navodno dok se ne dokaze)? Znao je to on odavno vjerovatno, ali iz nekih licnih, samo njemu znanih interesa je sad progovorio. I neka je, ali neka sad ne glumi sveca.
    Sve u svemu svi su oni isti. Ostavio ih vodja pa se sad poklashe...
    Primijetite li kako se vazda Crna Gora dijeli po istom principu? . Oni koji su na Vesninu stranu oni su za vlast, a oni na Jevremovu su protiv vlasti . Ma mi je drago sto ne pripadam nijednoj strani.
    Udavih vas a? Prastajte ali sam morala
    Last edited by montenegrina; 14-01-07 at 21:51.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Trenutno iz Svajcarske, sjutra cu i Austrije, preksjutra iz Njemachke, pa iz Francuske, pa iz CG, pa iz USA i tako... javicu se da razjasnimo malo sto sam vec napisala a ochigledno neki ne znaju prochitati.
    Laku noc
    p.s. u stvAri, mozda ste u pravu, treba pravit festival oko kuce radi komshija, pa onda cutke u kucu uci.
    Prijatno josh jednom i ....ja ne moram ama bash nista, pa ni piskarati ovdje, svejedno mi.
    Last edited by LadyDaytona; 14-01-07 at 21:57.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lightbulb

Ti stvarno ne moras, ali uvijek nekako dodjes i - napishesh. I uspjela si da ubijedis sebe da je ovo napad na drzavu Crnu Goru i njene gradjane, valjda si stavila znak jednakosti izmedju Medenice i citave Crne Gore. Ali od osobe koja velicha Aca Djukanovica, to nije neocekivano. U potpunosti shvatam tvoju potrebu da se sve bachi pod tepih, istorija zaboravi, izbrishe period do '97, i da vrijeme pochne od tad. Mladi, lijepi i skolovani lopovi - to je tvoja vizija (omladine) Crne Gore. Najbolje je da se sve zaboravi, "pushti djaola, dje bash sad kad treba da krenemo u Jevropu?!". Samo shto taj "bash sad" momenat traje eo 15 godina, "bash sad" momentom se pravda sav kriminal koji danas izlazi kroz nos Crnoj Gori. Mada, kad razmislim, shto bi se ti sjekirala iz daleke Evrope? Zemlja u kojoj sudija ustavnoga suda izdaje kucu ambasadi, moze da istrpi i daleko vece gluposti. Nije Jevrem reka nishta novo, ili nishta shto se vec nije mislilo ili moglo zamislit. 15 godina su nas vodili ljudi koji su ucestvovali u tom ratu, dali naredbu UDRI PO KONAVLIMA!, dali naredbu "vodi ih kod Karadzica!", i danas ti ljudi pricaju o MORALU, evropskim integracijama, poshtovanju ljudskih prava...i kako je krenulo vladace i dalje, jer ce im jos 200.000 Daytona dat glas, da izbrishu i zaborave shto se nekad deshavalo, da shtancuju nove, mlade Crnogorce kojima znanje nece ic dalje od '97, koje ce uchit da je poshteno krat, svercovat duvan i ubijat ljude...
    Sporedna je tema oce li Jevrem ovo dokazat na sud ili ne. Na kraju krajeva, i da dokaze - KOGA BI TO INTERESOVALO? Shto bi time postiga? Nishta! Odmahnuli bi ljudi rukom, i u prvi lokal popili kaficu. Ali zato kad treba da se neko iz SRBIJE isporuchi Hagu, e onda nas nema srecnijih. Pronadje mu se shto mu je djed radio prije 100 godina, shto je on radio prije 15 godina, i osudimo ga na dozivotnu. A nashe dvorishte se ne dira. Kad se naviknes da zivis u g0vna, cista voda ti smrdi...
    Last edited by intruder; 14-01-07 at 22:23.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Intruder, ja imam svoj svijet, ti tvoj. Ja imam svoje mishljenje, ti tvoje. Jel ti to jasno?
    Ti mislish da je ok i hrabro pljuvati neku osobu i njenu funkciju pozicioniran iz CRO a znash da ti u CRO veze nemaju niti ih interesuje lichnost te osobe nego samo politichka funkcija. a mene je kako vec rekoh to kukavichki, budalasto i ni malo dobro za ugled CG. Niko van CG ne voli te koji pljuju po sebi i po svojoj drzavi a time i po narodu.
    Hrabrost je reci to u CG, rijeshiti problem, dati dokaze i uspjeti u toj ispravci . Ovako je mizerno i jadno.
    To sto vi birate a ne Daytona, to i imate. Ja s tim nemam veze. Moj glas je bio za CG i dalje od toga jok.
    Vash problem, vash izbor, ja moj izbor sama pravim van CG.
    Zato ne vrijedjaj nego se obrati tvojima u kuci, rodbini i komshijama - oni su ti koji glasaju za vlast, ne ja.
    Kochi i ne komentarishite moj post koji niste ni prochitali dalje od mog nicka.
    zzzzzzzzZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzz:zzz:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opet vrijedjas Crnu Goru i njene gradjane kad stavljas znak jednakosti izmedju njih i Medenice. Ali vidim da je to plod tvoje fikcije, i opsjednutosti Vodjom, tako da ti tu ne mogu pomoc. Ili ti se prispavalo? Laku noc

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote:
    E pa svasta stvarno.
    Iz Svajcarske pises o bjezanju iz zemlje

Ja stvarno nemogu razabrat okle vi to "bjezanje" udje u lobanje ????? Ko "BJEZI" od koga i dje ?????????? Jeli vi isto kad ojdete na odmor napr u Grcku da vi ne vele e ste pobjegli glavom bez obzira na plazu da se suncate ???????? QQ Koja muka na one koji nemogu bez do kuhinje i nazad u sobu !!!!!!!!!!
    __________________________________________________ _________________________

Nije to problem, lijepo je sto nas ima svuda, ali bar se ne dotici onoga cega ne treba.

Moram joj bit advokat izgleda ,Ko to bjese mjerodavan da se tica tije stvari i ko im dade pravo ,i na osnovu cega????????????
    ------------------------------------------------------------------------------
    Drugo, tipicno crnogorski komentar, sve neka se ugura pod tepih samo da svijet misli da je nama odje divno. Znas li na sto ovo lici? Na ono kad se svadjaju muz i zena pa dodje zenina ili muzeva mati pa savjetuju: Svadjate se i koljite samo polako i tiho da svijet okolo ne zna, a kad izadjete vanka pravite se fini .

Od sad cemo kad ne neko pita kako je u Crnu Goru a mi svi iz glasa ( ka hor) pi sve lopovi ubice silovatelji koljaci nista ne valja svudje bolej no kod nas ! U KOMSIJE ZELENIJA TRAVA ,a kokoske nose cetvrtasta jaja sa po tri zumaca !!!!!!!!!!!!!!
    __________________________________________________ _________________________

Ko je odje pljuvao svoj narod? Mada i nijesmo nizasta drugo do za pljuvanje, kad smo dozvolili da budemo odje dje smo i da nam se drzavni tuzioci sumnjice za dobrovoljan odlazak na ratiste,

Hhahahhahhaha ima masu koji su "dobrovoljno" posli da pune ladnjace po kosovu i da skupljaju djecije usi ka suvenire po Rvackoj i Bosni ! Doborovoljno nema sto samo im je sistem zaje*ban !
    __________________________________________________ ___________________________________________---

da nam se dojucerasnji ljubitelj vlasti sada iz nepoznatih razloga okrene protiv iste.

Cojek se uci dok je ziv ! Dako i jevrem nauci da stricuje bradu ?????

A koje crno junastvo da te pitam? Treba li da pomenem Dubrovnik?...
    "Rijec je posla protiv CG sistema..." - ko se to usudio da udari na ovaj divni i nicim iskvareni sistem neka ga sram bude . Sistem koji nam je omogucio da zivimo u blagostanju zadnjih 17 godina, sistem koji nam je omogucio da putujemo dva puta godisnje nedje, sistem koji....je najbolji od svih sistema .

Ko ono zborase o moodima i junastvu ?????? Sto kad se ne svidjase narodu sistem ,sto ga ne skidose, razvalise, unistise ,sto ne pogibose za bolje $utra no cekaju da im neko sa bande to ucini za njih dok je njima supak uz furunu !
    __________________________________________________ ______________________________________

I ova prica o srbijanskoj DB je stvarno vise presmijesna . Bice da Srbija ima nesto protiv tuzioca i cg pa su oni nahuskali Jevrema .

Eo CG malijem slovima a jevrem veljijem bogomi postovanje je veliko hahahahahahahahahahahahha !

ps. smrt fasizmu baba .......i tebe sinko i tebe !!!!!!!1
    Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Eo velika POLJSKA, zrtvuje KATOLICHKU CRKVU i njen ugled,
    jer su SHPIJALI NAROD KOJI SE NJIMA ISPOVIJEDA, i ako je ta CRKVA I KATOLICHKA ZAJEDNICA iznjedrila, NAJBOLJEGA PAPU u ISTORIJI koja traje preko dva MILENIJUMA.

Niti je Gospodja Medenica, RIMSKI PAPA,
    niti je ugled TUZILASHTVA CRNE GORE, ravan ugledu CRKVE u POLJSKOJ, pa se IPAK TRAZI ISTINA.

Da se nijesmo LAZALI,
    o ZLOCHINIMA BJELASHA I ZELENASHA,
    CHETNIKA I PARTIZANA,
    MILOVACA I MOMIROVACA,
    da nijesmo HOVNA pokrijevali TEPIHOM, mozda bi NASHA DHJECA IMALA SHANSU DA ZIVE U MIRU.

Ovako ZLOCHINIMA pokrivenim velom TAJNE,
    spremamo DHJECU ZA NOVE RATOVE I NOVE OBRACHUNE , NA NOVE PODJELE.

ISTINU NA SVIJETLO DANA,
    POPU POP, A BOBU BOB.
    PA DA NASHA DHJECA I UNUCI ZIVE BEZ HIPOTEKE,
    MAJKI I OCHEVA SA HERCEGOVACHKOG I DUBROVACHKOG RATISHTA.

NA LAZIMA SMO PODNIVLJENI, SA LAZIMA NAS NE MORAJU SAHRANJIVATI.

AKO JE BILA BORAC I UCHESNIK RATA,
    AKO JE PODIZALA OPTUZNICE PROTIV ONIH KOJI SE NIJESU ODAZVALI, NA NJENE RATNE POZIVE; TRAZITI SPOMENICU IZ BIOGRADA I BORACHKI STAZ.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Amfilohije na top listi.
    IM - Old Bone

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Ovozemaljska izdajnicka sramna urota protivu nasheg sposobnog i nadasve postenog i ljudskog rukovodstva
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by Zvek_Zivi View Post
    Quote:
    QQ Koja muka na one koji nemogu bez do kuhinje i nazad u sobu !!!!!!!!!!
    Eo CG malijem slovima a jevrem veljijem bogomi postovanje je veliko hahahahahahahahahahahahha !
    Evo lijepo danas neću moć na miru radit od zavisti što sam sad uz naše more a ne nedje po svijetu . Umrijeću od zavisti što je ostalih 5 000 000 000 ljudi nedj epo svijetu . Ovako ćeš mi se moći obratit kad budeš tamo dje sma ja bila. Do tada, uživaj u pričama o zavjerama, zavisti, kosovskim koljačima....itd.
    A jesi li primijetio da nije samo Jevrem velikim slovima, no i Srbija . Drago mi je da si shvatio suštinu problema i istom se pozabavio .
    P.S. I ne pokušavaj se bavit advokatskim poslom, ne ide ti, možda da pokušaš nešto drugo

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by intruder View Post
    Ti stvarno ne moras, ali uvijek nekako dodjes i - napishesh. I uspjela si da ubijedis sebe da je ovo napad na drzavu Crnu Goru i njene gradjane, valjda si stavila znak jednakosti izmedju Medenice i citave Crne Gore. Ali od osobe koja velicha Aca Djukanovica, to nije neocekivano. U potpunosti shvatam tvoju potrebu da se sve bachi pod tepih, istorija zaboravi, izbrishe period do '97, i da vrijeme pochne od tad. Mladi, lijepi i skolovani lopovi - to je tvoja vizija (omladine) Crne Gore. Najbolje je da se sve zaboravi, "pushti djaola, dje bash sad kad treba da krenemo u Jevropu?!". Samo shto taj "bash sad" momenat traje eo 15 godina, "bash sad" momentom se pravda sav kriminal koji danas izlazi kroz nos Crnoj Gori. Mada, kad razmislim, shto bi se ti sjekirala iz daleke Evrope? Zemlja u kojoj sudija ustavnoga suda izdaje kucu ambasadi, moze da istrpi i daleko vece gluposti. Nije Jevrem reka nishta novo, ili nishta shto se vec nije mislilo ili moglo zamislit. 15 godina su nas vodili ljudi koji su ucestvovali u tom ratu, dali naredbu UDRI PO KONAVLIMA!, dali naredbu "vodi ih kod Karadzica!", i danas ti ljudi pricaju o MORALU, evropskim integracijama, poshtovanju ljudskih prava...i kako je krenulo vladace i dalje, jer ce im jos 200.000 Daytona dat glas, da izbrishu i zaborave shto se nekad deshavalo, da shtancuju nove, mlade Crnogorce kojima znanje nece ic dalje od '97, koje ce uchit da je poshteno krat, svercovat duvan i ubijat ljude...
    Sporedna je tema oce li Jevrem ovo dokazat na sud ili ne. Na kraju krajeva, i da dokaze - KOGA BI TO INTERESOVALO? Shto bi time postiga? Nishta! Odmahnuli bi ljudi rukom, i u prvi lokal popili kaficu. Ali zato kad treba da se neko iz SRBIJE isporuchi Hagu, e onda nas nema srecnijih. Pronadje mu se shto mu je djed radio prije 100 godina, shto je on radio prije 15 godina, i osudimo ga na dozivotnu. A nashe dvorishte se ne dira. Kad se naviknes da zivis u g0vna, cista voda ti smrdi...
    Intruderu, to je to . Samo bih potpisala tvoj komentar

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Evo lijepo danas neću moć na miru radit od zavisti što sam sad uz naše more a ne nedje po svijetu .

E TEK DA ZNAS KAKO GA JE NAMA CRNIJEM KUKAVCIMA KAD ZNAMO DA IMAMO NAPREDNU OMLADINU SA PPUUUUNNOO PUUNNNOOO IDEJA ZA NAPREDAK ! PFFFF

Umrijeću od zavisti što je ostalih 5 000 000 000 ljudi nedj epo svijetu .

BOGOMI ZAVIS JE CUDNA RABOTA !

Ovako ćeš mi se moći obratit kad budeš tamo dje sma ja bila.

BOGOMI NEBI JA TAMO ODIJO KO ZNA DJE I CESOVE RUPE SU TO ,A ONAKO NA UZGRED BJEHOH JA U DRZAVE DA IH NEUMIJEM IZBROJAT (SAMO NE SVE KA TURIST) !

Do tada, uživaj u pričama o zavjerama, zavisti, kosovskim koljačima....itd.

KOKO SE MENE CINI JEDINO OSEREBLJENIJEM I SERBIMA IDE IZ RUKU PARANOJA E JE SIPANCIJELI SVIJET PROTIV NAS I NAGRDICE NA VATIKAN SIPTARI RVATI BOSNJACI I OSTALI HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA !

A jesi li primijetio da nije samo Jevrem velikim slovima, no i Srbija .

DACE BOG NO STO CRNA GORA MALIJEM TO JE PITANJE ??????????????????????????????????????????+

Drago mi je da si shvatio suštinu problema i istom se pozabavio .

JA MNIM E NEMA CRNOGORCA / GORKE KOJI NEZNAJU STO JE PROBLEM U CRNU GORU ,NO NECEMO KA LJIGAVA OPOZICIJA SVIRAT BEZVEZE VEC TRAZIT RESENJE (KA OSTALI NORMALNI SVIJET ) NECE NAM BIT NAJSTRASNIJI PROBLEM KOKO KOSTA MILOV SAT I U KOJI TACNO VAKAT SU SE SERBI NASELILI NA BJELASICU! JA MNIM KOKO IMA FILOZOFA U NAS I ARISTOTEL BI SE ZASTIDIJO !

P.S. I ne pokušavaj se bavit advokatskim poslom, ne ide ti, možda da pokušaš nešto drugo
    E QQ USTE DA SI MJERODAVANA DJE BI MI KRAJ BIJO A ??? KO ZNA MOZDA U CESOVU LEDNJACU ILI PLUTA LAGANO PO SVI I DUNAVU ! NO SVA SRECA NISTA ...JEDNO VELJE NISTA !

PS AJ KUMIM TE KAPICOM PROSVIJETLI NE STO VALJA I KAKO CINJET DA SE STANJE POPRAVI U SUVERENU DRZAVU CRNU GORU I STO TO TI UCINJE KONKRETNO NA TOME POLJU ??????

(HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH)
    Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!

Page 53 of 321 FirstFirst ... 34349505152535455565763103153 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)