Zamisli ti samo da i poslije svega ovoga, poslije ociglednih lazi iz dana u dan od strane WHO (koje su itekako lako provjerljive i na koje je u vise navrata bilo ukazano i na CDM forumu) i dalje ima ljudi koji slijepo vjeruju svemu sto kaze jedna u potpunosti NEBITNA (da, rekao sam nebitna!) organizacija. Ajd sto ima ljudi koji im vjeruju, nego se skoro pa sve vlade Balkana ugledaju na njih i njihove "norme".
Katastrofa...
u Kataru 10 puta manji procenat umrlih od korone nego od vrućine...
She is only here to annoy herself!
A bogami i na svjetskom nivou od gladi više ljudi umre nego od ovoga..
Nego glad nije zarazna...
....![]()
ljudi su se prepali za sebe a ne za gladne..o tome se radi
She is only here to annoy herself!
Norveška
Prvi slučaj 26.02.2020.
Do 05.05 nijesu imali izliječene.
Tada je odlučeno kako će se tretirati izliječeni...
Srbija isto tako... Oh wait...
Inače Norveška trenutno ima 490 slučaja u j zadnjih mjesec dana 424 slučaja.
Srbija ima 900 zaraženih na i u zadnjih mjesec dana u Srbiji je registrovano 1887 novih slučajeva.
Norveška ista kao Srbija...
Plus glavni grad Srbije je postao novo žarište a tek će da bude haos poslije 10.07 (15 dana nakon izbora). Niko realan ne bi raspisao izbore u ovom trenutku ali realnost....
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Last edited by Bugi; 14-06-20 at 13:40.
Ima li kakvih nagovještaja da je jačina virusa oslabila, ako se to uopšte tako kaže, ova situacija po Srbiji ne obećava?
Ostaje nam da se nadamo da će se tako nastaviti.
Grcka iznenada skinula Srbiju sa liste i do 1 jula ne mogu da udju u zemlju. Studio?
https://insajder.net/sr/sajt/vazno/1...o-Bugarske.htm
Vjerovatno ne moze uopste, bez obzira koja im je tranzitna zemlja nego portali vise ne znaju odakle informacije da prikupljaju
https://rs.n1info.com/Vesti/a610158/...e-1.-jula.html
Last edited by Fidel Castro; 15-06-20 at 13:58.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ajoj vise sa djilasovim medijima . Ne znam da li kad kazu da je dan jel istina
Zabolhe me za sns i za djilasa ali kao sto ovaj drugi laze to rijetko dje ima . Doduse svatam ja to .
Kao sto ne shvatam da je iko normalan mogao jutros krenuti na ljetovanje . Svi oni su za neko ozbilnjo posmatranje .
Ej bre to je ljetovanje , ako je iko volio da putuje to sam ja , ali cekaj hoce li more ili planina nedje pobjeci za koji dan ili godinu ?
Last edited by brodomaketar; 15-06-20 at 14:19.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks