Prave/tacne informacije je tesko dobiti. Ono sto ja znam je da su mjenice u Opstini.
Drugo, koliko god djelovalo blesavo, ova Caprova pobjeda na sudu nam odgovara. Sad moze to da se rijesi, u suprotnom bi se to vuklo po sudovima, osporavalo...
Dok se ne odrzi skupstina kluba, a jos uvijek nije zakazana, nece se formirati nova uprava.
Primorac je mislim sve sudske sporove izgubio. Neko ce reci da su ljudi zasluzeno dobili svoje pare, a ja koji se sjecam neodlaska 13 igraca u Budvu ili 7 u Dubrovnik (bio, pa znam), potom mnogo neodradjenih treninga, nekih disciplinskih prekrsaja...se ne slazem sa tim. Ali, samo neka se rijesi to vise...
Pricam i pisem vazda otvoreno, iako znam da ljudima to smeta.
Buduci predsjednik kluba je zbog discipline poceran iz kluba krajem 2008. (niko ne zali, jer smo i bez njega postali prvaci Evrope, a bio je prva napadacka opcija), na golu nam je bio lani (i bice dogodine, valjda) covjek koji je tuzio klub. U Skupstini ce biti covjek koji je tuzio klub.
Mozda vam je ovo sve normalno, meni nije...ali se ne pitam ja, nego ovi nabrojani, svako u svom dijelu ,,posla".
Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Reply With Quote
Bookmarks