Waxin' time
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Stay salty.
Slobodno mozes jos tanje da nanosis
Prvi put radim, dok uhvatim ruku malo
Stay salty.
Uh kako volim ovaj vosak.
Dobar je kad oćeš auto da prodaješ, jer ga našminkaš da izgleda kao nov...do prvog pranja.
Nie lošo
Stay salty.
Radi sonax detailer dobro posao. Uhvati me kisa danas od ct put pg ne ostaje voda na auto ni kap.
Sent from my p30pro using Tapatalk
Treba li masina ili moze rucno?
Probao bi i ja.
Uzeo sam onaj sonax za kokpit, nerealno kako je dobar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne treba masina, samo elbow grease.
Stay salty.
Kakva su vam iskustva sa ovim kucnim verzijama peraca, Karcher, Lavor i sl?
ja sam uzeo lavor ali onu skuplju verziju koja jeregularno oko 230e...sa indukcionim motorom, kao fora mogu da rade duze... uglavnom ovo mu je sad druga sezona, dobar je, ali za moj ukus glomazan
evo ovaj, i evo ga na akciju opet, ja ga uzeh prosle godine za 130e
![]()
Last edited by E_K_V; 11-06-20 at 20:48.
Karcher ftw.
karcher ako mozes da se pruzis... mada ja nesto nebih uzeo ove tipa K2 ili k3....isao bih na K4
Ja imam Karcher HD 5/15 C Plus i prezadovoljan sam.
Pere sve sem obraza.
Ova K serija je lošija, plastični klip ima, za 2h bi je izgorio.
130e, kako vam se čini?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Kupio ja prije nekoliko dana. Prali smo svasta nesto do sad, od fasade, kola, preko kamena, plocica... za te pare odlican. Dobijes tri mlaznice, jednu sa pjenu (sa bocom), drugu regularnu i trecu za bas visok pritisak. Dalje ide jos i rotaciona cetka, taman za pranje fasada i zidova. Plasticni klip jeste, ali garancija je 2 godine i nidje u manual ne pise da mu se ne jebe majka u dupe, tako da samo gazi.
Za upotrebu u domacinstvu sasvim je dovoljna, prosto kome ne treba za profi - Karcheri i ove skupe varijante su bacanje para.
Last edited by guvarana; 11-06-20 at 22:07.
Stay salty.
Ja sam jos prije 5-6 god uzeo neku lavor za 60-70e, sto veli guvarana je*o sam joj majku a i dalje radi kao prvog dana.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Prije 10god sam uzeo karcher (250e) K seriju, posle pola godine je crkao motor, posto je imala garanciju odnio sam je u Kips cini mi se, dva mjeseca sam cekao da je poprave, onda je ok radila jos 2 mjeseca pa sam opet imao problem sa istom, vodu je pustala na motor pa je slab pritisak bio skroz, opet sam je odnio rekli su da se ne isplati da je popravljaju.
Onda sam uzeo stvar u svoje ruke i napravio je, evo od tad radi dan danas...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imam Karcher K2
Sasvim ok za oprat auto.
Jedina mana je kratko crijevo, pa se nosam s njim. Ispod 15m na njega ništa.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks