Morala se dogodit pandemija, da bi se TO $etila Slanog jezera, nerealno... Privatne agencije rade ture po Slanom, Krupcu i planinama, od kad su ukinute mjere, a ovim stručnjacima sredinom juna palo na pamet da bi valjalo nešto organizovat, i glavno "pisat projekte"...
No ajde, bar su išta krenuli da rade, samo se nadam da će nastaviti i kad se situacija normalizuje, pa da nam grad konačno ne bude samo usputna stanica onima koji moraju da presjedaju sa busa na bus...
Krupac, Slano, Zeta, Ostrog, Vučje, Kapetanovo, Vojnik, Nevidio, Komarnica, Pivsko jezero, Šćepan Polje, Grahovo, Crvena stijena, Boka... Sve osim Šćepan polja je do 1h vožnje (na rafting dolaze busevi iz Ko, Bd, Du, koji putuju po 3ipo-4h u jednom pravcu)... Pored svega ovoga, u Nk postoji samo JEDNA sezonski organizovana tura (od prošle godine), pješačenje na Kapetanovom jezeru, i kako onda neko da ostane duže od jednog dana...?
#fakenews
Ako se razboli.
Poslato s Jadrana
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Taman, više ih u Brezovik dođe, no u turističku po$etu Nk...
#fakenews
750€ je m2 u ovoj zgradi, lux novogradnja sa obezbijeđenim parking mjestom
A u zgradama odmah iza, drugi-treći red, kvadrat je od 400-550€, shengjin je u pitanju...
![]()
Ako može link ka oglasu
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Nemam ti konkretno ka ovome, ali evo da vidiš da su to te cijene, umjesto auta uzmeš stan dolje za 15-20k, ljepota...
https://www.merrjep.al/njoftimi/vend...engjin/6431975
I dodjes na ljeto a neko se uselio
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
A ne ljudi, nema tu nikakvih trikova, cijene nekretnina tamo su od 400-800€, takvo je stanje tamo odavno...
Tacno cu tamo kupit stan jer u buducnosti i tamo mora doci do buma cijena
Jos 100km od Podgorice
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 11-06-20 at 22:07.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Definitivno
Ne bih se bas u potpunosti slozio iako definitivno ima i toga. Ponajprije je do skoka cijena dovela sama situacija u svijetu na polju nekretnina i bankarstva (ogroman pad kamatnih stopa > povecanje cijena nekretnina). U Novom su npr. masovno kupovali ljudi iz UK iako to vecina ljudi ne shvata ni dan danas.
Ovo oko cijena stanova u Albaniji me itekako potaklo da malo vise istrazim njihovo primorje i fasciniran sam, iskreno. Ako ikad budem u mogucnosti da se iskombinujem sa odmorom ljeti definitivno palim tamo jedno ljeto.![]()
Rece mi jutros jedna zena iz Srbije da 1.Jula pustaju granice da ce moci u CG.
ako ti kažeš to mora bit’ tako
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Znaci Jul/Avgust dolazi milion turista iz Srbije -> sredinom Avgusta i citavi Sept. stize veliki broj turista iz Rusije i vade sezonu koliko toliko.![]()
Ja ocekujem slicne izjave iz Vlade da ce se sve ovo sto propustismo u predsezoni i glavnoj sezoni preliti od septembra nadalje i da cemo samo 40% izgubit. Ipak narod nije prepametan, pa ce do izbora popit sve glupe postapalice vlasti.
Svega mi padalo mi je na pamet da ako se ovome narodu ovakvome jedno 10 x na tv ponovi da je voda u decembar strashna da ce bit pune plaže!
...
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks