https://www.vijesti.me/vijesti/drust...i-ispred-vrata
evo da prokomentarisem ovaj tekst kao neko ko tu ulicu koristi svkodnevno vise puta....
citava dalmatinska i boska buhe nemaju trotoar, vecinom je toliko siroka da se mogu mimoici dva auta, a mimoilazenje sa kamionom ili autobusom je vec problematicno...
nova rasvjeta je 5koraka unazad u odnosu na staru...
atmosferska kanalizacija je odradjena samo do kraja dalmatinske ulice, vjerovatno i kanalizacija.
e sad, ja imam problem sto od moje kuce do prvog trotoara ima tacno 1km, i ako hocu da krenem u setnju sa djecom, moram nekih 600m da idem ulicama boska buhe i dalmatinskom, a saobracaja tu ne nedostaje. to autoamtski znaci da sa autom idem do bloka 5/6/9..tu se partkiram pa nastavim dalje...
ako i planiraju da nesto rade sa dalmatinskom ulciom i boska buhe, a trebalo bi, onda ce imovisnki to biti prilicno tesko rijesiti....
vecina je maksimalno iskorsitila svoje placeve, tako da ima kuca koje su postale manje zgrade i ciji stanari sad auta mogu da parkiraju samo na ulici pa se voznja istom pretvori u slalom izmedju parkiranih auta....a i na dosta mjesta su objekti uz ulicu...
a obzirom da su pomenuli i onaj dio dalmatinske koji je renoviran prije deceniju i vise, e na taj dio ako vas ne saceka lezeci policajac, onda sigurno oce sahta ili neko ulegnuce ili rupa...
sad bih potpisao kad bi ostavili postojecu sirinu kolovoza, a da dodaju sa jedne strane trotoar makar 1m sirine, eto koliko toliko da se ljudi i djeca mogu skloniti sa ulice...

Reply With Quote
Bookmarks