Maf???
Probao sam drugi maf isto se ponasa.
Sumnjam na dizne ili filter od nafte, preko 3000rpm zatrese, a u mjestu kad dam gas isto jedva dodje do 4000rpm i ne prima gas tad baci crni oblak dima i trese..
Uhhh..
Sent from my iPhone using Tapatalk
A to je bolje vrebati felme + gume dobre...
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Masu auta koristi taj raspon 5x114.3 (mazda, honda, hyundai, kia, mitsubishi, nissan, ford)
Vjerovatno bi morao da kupis centrirajuci prsten, ili da rupu felne prosiris na strug u slucaju da ne odgovara...
Felne redovno izlete oko 200e (za r17 pricam)
Gume juris na popuste, mene su 4 nove gume 225-45-r17 izasle 166e (2x sava intensa uhp i 2 x zeetex i super se ponasaju)
Polovnih dobrih mozes da nadjes za 80-100e
Last edited by Laz; 07-06-20 at 23:49.
Zacepljena izduvna grana ili neispravan n75 ventil...
Turbo nabija previse pritiska, a onda ide boost cut gdje izbaci sav pritisak, onda zadimi i nece da vuce
Stavio je novi n75 i novi maf, tako da to otpada 1/1
Može bit i senzor radilice. Ja sam na Nissan Xtrail imao taj problem. Nije htio preko 3000rpm nikako. Ni jednom brzinom. Kod Marovića u Donju Goricu kaže senzor nije dobro postavljen, 30€. Auto se pomamilo posle...
Opet samo nagadjanja...
Kad se pogledaju live parametri na dijagnostiku u toku voznje lako se dijagnozira kvar...
Moze sto cuda bit ovako
Evo rijesio sam problem.
Vakum crijevo koje ide na n75 se precvikalo i tu je blokirao vazduh, skratio sam ga da ne moze da se precvika sad radi normalno.
Zahvaljujem svima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa reeekoo sam
Zna li neko đe mogu da nađem ove opruge ili komplet amortizere gepeka sa oprugama za automatsko otvaranje gepeka?
![]()
Prodaja/otkup i ugradnja muzike za auto.
Više informacija u inbox.
Reno klio iz 1994 i Mercedes S klasa 2017![]()
Je li moguce da je Mercedesu usla voda?
https://mondo.rs/Info/Drustvo/a13341...saobracaj.html
Je li moguće da su Reno DCI tolike kante ljudi?
U zadnjih 10 dana đe sam god vidio Reno svaki dimi crni/plavi/bijeli dim, što Scenic, Espace, Laguna ima i poneki Clio. Znači ide lik ispred mene sa Scenicom i kreće u preticanje, kunem se ako nisam tad zaradio rak pluća, neću nikad.
Danas opet jedan bijeli Scenic masakrira onaj dio na uključenje sa Mareze na magistralu.
Imao bih milion primjera još.
I onda na kraj vele TDI najveći čađo. E ako je vala, ne kažem da ih nema, ali DCI je posebna priča.
ne znam sto bih ti rekao...ja sam vozio i 1.5dci, i sad imam 2.0dci, i nikad problema.... a jesam primjetio dosta toga kao i ti...
e sad, racunam da tu ima i do odrzavanja dosta, jer mnogi kupe reno jer je jeftiniji, a onda se i ne trude ili ne mogu da ga odrzavaju kako treba.... da ne pominjem koliko je samo krsa sa vracenom kilometrazom uvezeno...
moj drug je kupio scenica sa 1.5dci zato sto je imao felne, ja mu rekoh vidis i ti dim bijeli koji ostavljas za sobom.... a veli nije to nista....
uglavnom generalnu ej radio posle 3 mjeseca....auto iz uvoza....
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks