Sta je to brate sa tobom i prasedarnicima![]()
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Director je sto odsto ivan vukovic
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Fala ti brate, moga si me i Meegoom nazvat. Korektnije je ovako.
Izvini kolega ali malo si mi nejasan. Kupio si stan u Master kvart a ne dopada ti se Gornja Gorica.
Gornja Gorica se prostire skroz do fabrike, dakle gotovo da se granici sa Citi kvartom, a od Mastera do tamo nema ni 500m.
Kako to da imas averziju prema Ljeskopolju
Za vrijeme izolacije vidio sam koje su prednosti kuce sa dvoristem, u stan kao u celiju. Imamo i kucu i stan ali i pored toga ipak glasam za stan, mnogo je prakticnije i udobnije ako je stan normalne povrsine i izolacije. Zivim u zgradi koja vazi za jednu od kvalitetnijih starogradnji, nikad nismo imali problema za bukom, naravno da se cuje neko ako pravi karambol ali normalni ljudi tu zive i do sad nismo imali problema.
Ja sam tokom izolacije svaki dan izlazio sa đecom, za druge ne znam
Vaš Časlav
https://m.cdm.me/ekonomija/legalizac...o-po-kvadratu/
Odavde nadjoh 97eura. Vjerovatno je na udaljenije placeve manja komunalija.
Svakako, treba imati u vidu koliko je prva skola daleko, i ostali neki javni sadrzaji - dom zdravlja itd. Meni je jedna osnovna 700m a druga 1km od stana npr. Centar 2km. Dom zdravlja 700m, vrtic 400m i 1km.
Opet kazem, radije bih u kucu nego u stan.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Vozio sam đecu u školu par godina, to je kazna.
@Director Neka muka jes a nema tepih i zbog toga je i čujem kad zaklapara kao da smo u kbc. Još je čudnije što ih koristi samo par puta neđeljno, misterija.
Pa to ti velim, ljubavnik dolazi dva put nedjeljno.
Znaš što bi ja uradio na tvoje mjesto, pošao bi u Okov i kupio one samolepljive zaebancije što se stavljaju na nogare stolica da ne grebe i stvara buku kada se povuku i fino stavio u kovertu i napisao joj upustvo za korišćenje klompi sa njima. Ako si solo, a ona "nije za bačit" možeš joj ostavit i broj telefona da joj ti kurs održiš uz kafu
Na ove cijene su oni kasnije dali popust od 30 posto.
Ranije sam rekao da kuća nije za ljude koji nemaju dovoljno vremena i elana da rade oko iste. I za takve ljude je stan bolji nebrojeno puta. Isto je tako za ove druge kuća. I tu po meni nema mnogo filozofije. A što se tiče prevoza djece do škole. Danas svako prigradsko naselje ima one kombije-mini buseve koji razvoze djecu. Ne razmišljaš o tome. I ja uopšte ne mislim da su Gornja i Donja Gorica nešto posebno fina mjesta za življenje. Ali dizati City kvart u nebesa, a Gornju Goricu koja je na 3 minuta od istog nipodaštavati, ne ide. Plus je moj dobri dišo prije pola godine pljuvao po City kvartu koliko je god mogao.A ja mu pričao drugu priču. Ali se u međuvremenu dozvao pameti. Tako će i za ovo.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks