vjerovatno je i Lomi primjetio da mu trosi manje kad sipa tamo![]()
Kad sipa Lomi, mogu i ja
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
vjerovatno je i Lomi primjetio da mu trosi manje kad sipa tamo![]()
Jes, kazu 10 rezervoara sa raznih pumpi je potrosio samo da testira dje najmanje trosi.
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Dje sippati gorivo u trebinje?
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ja sam uvjek sipao na onu kad se ide za Dubrovnik prije granice. Ina čini mi se, najjeftinija je bila..
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Nestro.
Prema tome, šta da ti kažem?
Očekuje se rast cijena za oko 2 do 3 centa po litru
Cijene naftnih derivata u Cnoj Gori poskupiće početkom iduće sedmice dva do tri centa po litru,pokazuju kalkulacije dvosedmičnog usklađivanja cijena u koje su "Vijesti” imale uvid.U okviru njih nije uračunat petak - posljednji dan trgovine na regionalnom tržištu iz Mediterranean Platt's Ground iz Đenove.
Cijena eurosuper benzina 95, koja sad iznosi 1,05 eura po litru, od utorka će najvjerovatnije iznositi 1,07 ili 1,08 eura,a cijena eurosuper benzina 98 sa 1,09 na oko 1,11 centi.
Očekivanja su da eurodizel, koja sada košta 94 centa po litru, poskupi na oko 96 centi, a cijena lož ulja sa 90 centi na 93 ili 94 centa.
Litar BMB 98 i BMB 95 biće skuplji tri centa pa će koštati 1.12 eura, odnosno 1.08 eura.
Eurodizel će biti 0.96 centi po litru, što znači da je skuplje dva centa u odnosu na dosadašnju cijenu.
Cijena lož ulje biće 0.94 centi, veća za 4 centa.
"Saglasno odredbama Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 22.juna a eventualno izmjenjene cijene naftnih derivata važiće od 23.juna 2020.godine",
U bh dizel na 0.67 centi, mi smo vrh fukarluka uz srbiju naravno
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Plav - Podgorica - kroz Pg - Budva kroz BD i nazad do Pg pa opet kroz Pg i opet do Plava 570km, sipano 35 eura bio blizu rezerve.
Je li moguce da mi je ostalo skoro pola rezervoara?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne
Sent from my ASUS_I001DA using Tapatalk
koliko trosi to auto na otvoreno?
da si potrosio sve sto si usuo, to bi ti bio proisjek oko 6,8L....
a taj tvoj vjerovatno trosi i manje...moguce i ispod 6 kad je sve otvoreno bilo.... tako da ti je ostalo sigurno nekih 5-6L od toga sto si usuo, a mozda i vise...+ ono od ranije....
Mozda ide na ulje
Stay salty.
Na Audi A3 8P 1,9 TDI rezerva je 12 litara bukvalno.
Od kad upali lampu 200km lagano možeš preć i ako uđe skroz u crveno, ima goriva.
Imao sam nafte skoro na rezervu je kazaljka bila, sipao 35 eura (37l cini mi se)
Otisao prvo za Pg pa kroz Pg imao nekih obaveza, onda produzio za Budvu, pa isto tako kroz Budvu i vratio se nazad do Plava 570km i ostalo skoro pola rezervoara..
Evo ne znam..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by HaRRyy; 08-06-20 at 20:55.
Plav - PG - BD - Plav je 400km...
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Stay salty.
Eo ne znam stvarno kako nabit 170km kroz PG i BD, bez da je razvozio hamburgere. Pogotovo BD koja je mala i sve je tuno dobro, nebitno
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Stay salty.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks