Miloše, moja preporuka je da ga sačuvaš do zime i tad mu presudiš. OL je dobar kožni parfem, uz to nosiv. Imao sam sempl i definitivno je za hladnije vrijeme.
Meni je bas legao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Miloše, moja preporuka je da ga sačuvaš do zime i tad mu presudiš. OL je dobar kožni parfem, uz to nosiv. Imao sam sempl i definitivno je za hladnije vrijeme.
Ja isto ne volim da mi se u parfemu osjeti miris ruže,mada trebao bi on tebe poslushat vjerovatno
Ja sam htio da maknem RT i na nagovor kolege @Tefrola ga ostavih,jes on lijep,stoji to,ali ja ga i dalje ne znam definisat...na trenutke mi bude prelijep a onda me chak podsjeti i na neki ženski parfem,ili tripujem,ne znam,ne josh.
...
Samo da ne dođe u situaciju da ga opet kupuje na zimu![]()
Ostavljam ga definitivno. Previse je lijepo ovo da se odustane od njega![]()
Ima li ko iskustvo sa @parfemi.megalux.nk na Instagramu?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Danas mi dopade sempl od Chanel Bleu Parfum. Razočarenje. Vjerovatno "ne radi" na mojoj koži, ali ovo miriše baš sintetički, jeftino.
Prethodnih dana su mi kroz ruke prošla i 2 Tom Ford mirisa. Oud Wood je pozitivno iznenađenje. Počinje medicinski, kao da sam u zubarskoj ordinaciji, a poslije kreće drvo, začini i dim. Dopadljiv parfem, nije nekih performansi, ali će ga okolina primjetiti i pozitivno prokomentarisati. Jedino što sam za te pare očekivao nešto trajnije, ali moguće da se javlja olfaktorni umor. Dobar miris za nekog ko voli smart casual/formal stil, a ne želi da miriše na Bleu/Sauvage/Aventus&klonovi parfeme. Drugi je Ombre Leather, koji smo spominjali. Jednostavniji Tuscan Leather, koji nema njegovu snagu i finese, ali je zato nosiv. Nije neophodno da na sebi imate odijelo i vindzor čvor. Mislim da bi ovo bio dobar izbor za zimu i ljubitelje kožnih mirisa. Dodatno, podsjeti me na miris voskirane kožne garniture, ili auta s kožnim sjedištima.
Mali off - kod mene je dupli vindzor ili nista...![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
To dođe ka pečenica za vrat![]()
Ja sam potrosio 50ml oud wooda i na meni radi solidno. 6,7 sati bez problema i vidjeh da se masu ljudi zali na performanse i bi mi nejasno.
Dobar je trip sto ti ubace u glavu...nota, kaze, crna koza. Ne znam dje sam to cuo o ombre leatheru. Stvarno, kad mirises taj parfem u glavi zamisljas da tako mirise na bijela, ne kafena nego crna koza. majndfakOpet kazem meni posle sat dva ode u potpuno cvijetni stil. Koza se skoro izgubi. Nadam se da ga toplota deformise. Ako i zimus bude ovakav drydown na meni prodajem ga pa neka je otvaranje perfekcija.
Stize mi Amouage Myths made in oman sljedece nedelje. Morao sam tog smrdeljansera da narucim. Kakva bomba. Nemam vise dekant bocica za prodaju i necu prije zime vise parfema narucivati ali ko zeli i ima bocicu odavde moze uvjek dobiti od mene mililitar, dva za probu bilo cega iz moje kolekcije. E da stize mi jos jedan koji sam opanjkao ovdje ali to je to, ne vjeruj nosu na prvi smrkPasha de cartier edp 2020.
AL no1, sve zavisi što neko traži od parfem. Ali za te pare očekuješ ljepši blend.
Miloše, za Oud Wood bih rekao da dobro radi u početku. Nakon 1-2h odradi defanzivu, ali meni to ne smeta. Što se Ombre Leather tiče, obratiću pažnju na drydown. Mada ovo su sve, za mene, parfemi koje uzimaš da bi lijepo mirisao. Nema tu neke dodatne analize, posebnog uživanja isl. Prsneš i pičiš.
Imam ja. Žena ima neku dobru kombinaciju prve ruke. Parfemi su joj 100% original i povoljna je. Osim komercijalnih prodaje i tester pakovanja, koji su jeftiniji 10ak eura. Evo neke cijene od ranije kod nje - Versace Pour Homme 50e 100ml, Dylan Blue 100ml tester 45 eura, Armaf CDNI 50e..
Meni ombre leather nikako nije lagan parfem. Na mojoj kozi pocne nafta da probija notu kozu. Posle se sve to smiri i onda je dopadljiv ali prvih uru jako gruva. 99% sam siguran da je za ovu notu nafte odgovoran paculi. Imam istu stvar sa monsieurom frderic malle i chanel coromandelom. Kao neko staro motorno ulje. Zvuci grozno ali suprotno je od toga, daje im mracnost, muskost i upravo zbog te note ih obozavam. Nikad mi nije bilo jasno kako se coromandel skoro svakom svidja i onda ga pomirisem sa moje zene. Dva razlicita parfema sa mene i nje.
Last edited by Milosmmm; 05-06-20 at 13:52.
Drug ima Oud Wood i vazda se zalio na performanse. Probao sam njegov X puta, zaista lose, pogotovo za taj tip mirisa i za taj cjenovni rang. Probao sam ga vise puta jer mi se bas svidja, mozda mi je to omiljeni Tom Ford miris, pored Grey Vetivera. Desava se to da on ostane na kozu 6-8h, ali se gotovo odma nakon aplikacije pribije uz kozu, i tako kao skin scent gura tih 6-7h. Probao sam ga skoro nedje u Porto Montenegro, ista stvar. Steta, bas mi se svidja miris, da je jeftiniji, uzeo bih ga sa sve losim performansama, ovako zbilja nema smisla. Ombre Leather je super, dobre performanse, ali meni je Tuscan Leather bolji. Imam Montale Aoud Leather koji je jos jedan kozni miris na varijaciju Tuscan Leather-a, s performansama daleko iznad obojice, za mnogo manje para, tako da je izbor jasan, sto se mene tice.
Bleu De Chanel i Dior Sauvage, sada vec cuveni, nisu losi mirisi, da se razumijemo. Jos bi bolji bili da su kreacije nekih brendova poput Montblanc-a ili tako nekog osrednjeg brenda. Za velike brendove poput Chanel-a i Dior-a, po meni dva najbolja dizajnera, ovo nikako ne ide. To je jedina moja zamjerka na ova 2 najpopularnija mirisa, nista drugo.
Ja sam svoj Oud Wood potrosio samo iz razloga sto sam ga platio paprenolijep je, svidja mi se ali performanse... Ili smo mi nase noseve ozbiljno isprzili beast mode mirisima i performerima...
Nanesem OW i kaze mi prijatelj “auf sto je ovo brate, na 2m se osjecas” . Ja reko sebi ga ne osjecam n znam... on kaze “u ozbiljan si problem ako ovo ne osjwcas” tako da, sto znam...
Ja sam svakako nezadovoljan istim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cijedim manceru evo danima... Upravo stigao kuci, gospoja misli na mene.
test double click
Bogomi, gdja je na visini zadatka... Opremila te, samo jos sunce da se pomoli...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Fala Bogu da neko pomene parfem ispod 100 eura![]()
Imam par pitanja za ponosne vlasnike Dior Eau Sauvage Parfum 2017. Dugo mi je na listu zelja i odavno ga mjerkam, pa me zanimaju par stvari, posto nisam imao prilike da ga probam: Koliko je slican sa EDT verzijom? Kakve su mu performanse? S kojim poznatim parfemom biste ga uporedili?
Dopada mi se Eau Sauvage EDT, ali posto vec imam jedan miris iz te kategorije TF Grey Vetiver, nema potrebe za kupovinom EDT-a. Ali na ovaj imam pik odavno, bas mi se cini interesantan. Volim smole, volim vetiver, jos je ovo Dior, mogu mislit kako je sve to izblendano lijepo. Na recenzije kazu da je beast mode, bas zestokih performansi, sto mi je malo nezamislivo za ovaj tip mirisa. Uzeo bi ga ja na slijepo, ne bi mi bio prvi put, no nije jeftin ni malo. To bi bilo idealno Direktore, da ga nedje mogu probat. Hvala ti u svakom slucaju.
Performanse su vrlo dobre. Projektuje baš par sati i onda de smiri. Ja ga osjećam dugo na koži kako se okrenem tako ga osjetim a stavim po 1 prskanje ispod ušiju. Ja sam ga sigurno ganjao 2 godine jer nisam imao đe da ga probam. Kada sam u Berlinu ga našao, odma odusevljenje, prskanje i vratio se da ga kupim nakon 2 sata.
Izvorni EDT ja iskreno obožavam ali ga nikad nisam uzeo zbog loših performansi. Jednostavno mislim da ne vrijedi da dajem pare na parfem koji kao i novi klasik Armani Pour Homme traje sat vremena. To mi je totalno bvz koliko god nešto jako volio.
Iskren da budem Rochas Pour Homme je za Dior Eau Sauvage bolji sa performansama , 2 put jeftiniji , a sličan tip mirisa. Ima ga Cosmetics. Sjajan za ljeto. Stara škola.
Laganija verzija ESP iz 2012. Nećeš pogriješit ako ga uzmeš na blind, ali svakako probaj.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks