Jebote posle ovoga sam se osjetio isto ko da samo svjetsko osvojili!
Nick potiche iz doba Counter-a,
Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Kako su igrali Austrijci, jesu li jak tim?
Kako da se smirim jadan ne bio kako rece kolega DIDI ovo je kao da smo svjetsko osvojili eto toliko mi je srce zaigralo nakon gola..
I jos nesto, jesu li ovi nasi odigrali crnogorsko u sred Austrije?
Rokanjeeeeeee! Kakva je faca bila Austrijancima posle gola Muratovica:lolblue: :lolblue:
Kako je lijepo danas biti Crnogorac!
Prvo kosarka pa onda rukomet, stvarno predivan dan.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
vidjoste li kako marinović poljubi djukanovića posle utakmice? hehehe :lolblue: mozha sad austrijanci misle da je marinović namjerno primio go :lolblue:
Last edited by Genocide; 13-01-07 at 21:10.
Sto bi te Blazo nije ulazio u drugo poluvrijeme!?
Finland : Netherlands 29:35
Holandjanima bi odgovaralo nerijeseno s nama, makar jednu. Nasi treba da ih dobiju u BP i onda mogu da se opuste zadnju utakmicu. Neka Pero tada pusti da igraju sve ove koji nijesu igrali ili koji su najmanje igrali.
Odavno nijesam gledao ovakvu utakmicu... Shta recji za onakav finish,udje stojanovicj sa blokovima i malterom i zazida gol zadnjih 2 minuta,a o golu muratovicja ne treba troshiti rijechi... Ponovo smo promashili par zicera,a vidjelo se koliko nedostaje kapisoda,da je on igrao proshli bi isto kao na cetinju... Blazo nije ovako igrao ni sa 25 godina,ali izgleda moze samo jedno poluvrijeme da izdrzi,ipak se igra svaka tri dana,josh putovanja,a coek u godinama... Muratovicj profesorski,malo slabije na shutu ali asistencije su zlatne...
Ali vidjeste li vi onaj gol austrijanaca na kraju prvog poluvremena,je li mogucje da ono coek moze da izvede bez klizanja i onom brzinom...:shock:
#fakenews
Jes, što je ono breate ... mrak!
Inače, svaka ni čast. Plač, austrijanci.
Svaka cast crveni
Muratovic ga fino zavuce, mada cudi me da ej onakvome golmanu ono proslo u gol.
Opet ista boljka, pola golova su primili poslije svoga gola. One kontre i polukontre su opet bile ubitacne.
Nisu toliko bile izrazene te njihove polukontre kao u prvom mecu. Lose su igrali odbranu na njihovog najboljeg igraca, jedino se nije cuo kad je Rakcevic
igrao flaster na njega. Markovic je podbacio bio totalno, posebno u fazi napada. Dobrkovic je extra odigrao, sigurno jedna od njegovih najboljih utakmica!
Kvalifikacije su gotova stvar sad slijedi baraz, Finska i Austrija ne mogu biti mjerilo koliko vrijedi ova CG repka, ne sjecam se da je ijedna od ovih ekipa ikad igrala na EP ili SP, ovo je donji rang Evropskog rukometa, sad slijeedi ono pravo..
Trebace malo srece da CG u barazu izbjegne extra teske protivnike (Madjari - 4 na Olimpijadi, Slovenci - Evropski doprvaci, Islandjani - ti uvijek igraju na EP, SP pa i na OI uglavnom)
Plasman na EP bi za CG rukomet, pa i sprt totalno, znacio neprocjenjivo mnogo, prvo sto bi se ubuduce izbjeglo igranje ovih kvalifikacija, igrali bi samo baraz - i to kao nositelji, znaci bio bi umnogome olaksan plasman na sljedeca prvenstva, a u slucaju eventualnog odlicnog plasmana na EP islo bi se direktno na iduca velika takmicenja....
A da se plasirati na velika takmicenja nije bas tako lako dovoljno govori to sta se mozda i najjaca rukometna sila na svijetu SVEDSKA vec dva puta zaredom nije uspjela plasirat (ispali protiv Poljske jednom i jednom od Islanda), a i SCG je znala zapeti u barazu...
Mislim da mi kao pobjednici grupe ne mozemo doci u situaciju da igramo protiv Ceske,Madjarske,Slovenije,Poljske,Islanda i Ukrajine jer su te reprezentacije povlascene i igrace protiv drugoplasiranih ekipa iz baraza a prvaci grupa ce igrati sa prvacima grupe i tako izbjeci ovih sest gore navedenih. Sto se tice Svedske tacno je da su "podbacili"u zadnje vrijeme ali ne treba zaboraviti da su imali totalnu smjenu generacije i da su tek sad u usponu.
Utakmica je bila za kidanje zivaca, psihicki su padali i dizali se ali su citavo vrijeme vjerovali u pobjedu bar tako se meni cinjelo. Lisicica nije bilo u drugom poluvremenu, Milosevic ocajan u odbrani, Markovic podbacio, dosta promasaja iz izglednih situacija, Mrvaljevic hladan u momentima kada je bilo najpotrebnije, Dobrkovic odskocio...
Slozio bih se da je ovaj tempo jak i da forma pada ali ipak Lisicic je morao da ima snage i za II poluvrijeme a ne da se Roganovic prazni do kraja jer ipak u odbrani je odlican (napad namjerno ne komentarisem jer je morao biti bolji).
Dosta je bilo upecatljivih momenata ali niko ne spomenu onaj pas Djukanovica Rakcevicu sa svoje polovine od parket kad se onaj austrijanac opruzio da je prekine ali je lopta ipak prosla i Rakcevic dao go.
Treba i utakmice sa Holandijom iskoristiti da se ekipa uigra i stekne rutinu kako bi mogli biti odmorniji...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Citam danas Austrijski list za rukomet i kazu da ocekuju i iskreno se nadaju da ce reprezentacija Crne Gore nastaviti sa odlicnim igrama i biti borbeni do kraja i savladati Holandiju u oba meca sto bi njima donijelo drugo mjesto i mogucnost da kroz baraz odu na EP.
Austria ima bolju go razliku od Holandije, tako da postoje sanse da ona bude druga. Mislim da cemo pobijedit u BP i da ce Pero postavit sve one koji su najmanje igrali u zadnji mech sa Holandijom, tako da ako Holandjani ne uzmu bod tamo i ne treba da prodju u baraz.
Ja se samo nadam da se Pero bas nece previse opustit za drugu utakmicu sa Holandijom i pustit sina da igra i odbranu i napad...
Ja ne mogu ni da zamislim kako da ostali saigraci reprezentacije dozivljavaju i kako reaguju na one njegove ispade...
Originally Posted by Nk-001
meni bi bash bilo milo da austrija prodje u baraž, znate li kako su srbi igrali? volio bih da se i sa njima sretnemo da odmjerimo snage
što se tiče baraža, stvari idu ovako:
Pet od šest ekipa koje su još prije obezbijedile baraž (Slovenija, Češka, Poljska, Mađarska, Island i Ukrajina) će igrat' sa ekipama koje budu drugoplasirane u ovim grupama.
Jedna od ovih gore ekipa, koja ne bude izvučena da igra sa drugoplasiranim reprezentacijama, će biti izabrana kao protivnik neke od sedam reprezentacija koje budu prvoplasirane u takmičenju po grupama...
Reality is overrated.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks