Treba poc nedje i gatat u medjuvremenu oce li tu drzavu mac sa liste pa da u povratku moras u karantin.
E sad krecu konfuzije
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by acs; 31-05-20 at 20:52.
f6
Ahahahahahah
a dje, odes nedje na nedelju dana a pri povratku boban odlucio da ipak ces morat u karantin jer sto da ne
Podgorica Podgoricanima!
masu turista nam inače dolazi sa Fidžija, kao i iz Centralno Afričke Republike, Demokratske Republike Kongo, Istočnog Timora
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sirija. Irak. Jemen. Zajebavamo li se?
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Dje se inace moze pogledat ova statistika 25 na 100000.
f6
ne vidim problem, svi strani turisti su pozeljni![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Nije problem što ne znaju za nas i što niko neće doći. Problem je što otvaraš granice državama đe je bilo kakva statistika krajnje upitna, da ne kažem 1/1 fingirana.
Toliko o "postepenom" otvaranju granica.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Last edited by outline; 31-05-20 at 21:41.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Samo da im prenesemo da ne dolaze preko Srbije jer imamo neku frkicu s njima. Ostalo je ok.
Last edited by Mojsije; 31-05-20 at 21:43.
Ko dolazi iz Srbije skrene na Visegrad pa se spusti na Focu, Trebinje i eto ga u CG.. Samo sto je meni istekla registracija pa se ne mogu![]()
rm -rf /
Jos popije i dojcericu pod platane prije nego sto dodje da se banja. Pa kuces ljepse![]()
Madjar moze da svrati kod Tijane Ajfon na vikend, pa malo do cacka na pecenje i onda u CG laganica bez karantina
Podgorica Podgoricanima!
A da se ipak vratimo na temu.
U utorak se stiču uslovi za ukidanje pandemije u CG. Što i kako dalje? NKT se gasi ili nastavlja da radi?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kako Sjeverna Koreja nije na spisku ?? Imaju nula zarazenih ukupno u pandemiji .
Dobro rekose ovi sto dodjose sa kruzera, mi 14 dana u karantin, a kolege nase sto su dosle mogu da od sjutra udju u CG lagano bez karantina. Koja je tu logika
Podgorica Podgoricanima!
E kad bi moglo![]()
cak i licna kad se skenira zabiljezi gdje si bio, opet te trpaju u karantin.
Za strane drzavljane, recimo ako drzavljanin Srbije pokusava da udje iz BiH - ne moze.
Ako gradjanin BiH pokusava da udje iz Srbije - isto ne moze ...
Albaci su najiskusnije to odradili. OTvorili granice etnickim albancima![]()
One Ring to Rule them all...
Podgorica Podgoricanima!
Kako to ? Kad pise za gradjane CG ne treba karantin.
Glubih li zakona kuku majko.
Danas utakmica fudbalska,sjwde na stolice rezervni igraci na 2m razmaka.Nema rukovanja izmedju suparnickih timova i posle 1min u duel se cupaju,grle,vuku hahahaha
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Skenira se po izlasku da, pise napustio CG tu i tu, ako oni odma imaju pristup da sam prije x mjeseci napustio CG ok, al ne znaci da sam se zadrzao svo vrijeme tamo, bio sam u ne znam Madjarsku, otisao u Bosnu i eto sad iz Bosne ulazim u CG sa licnom. Nemaju oni pristup sistemu Srbije da vide da sam iz Srbije presao u BiH.
rm -rf /
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks