Momci, znamo li koga da balira sijeno i kako se kreće cijena rada balirke?
Momci, znamo li koga da balira sijeno i kako se kreće cijena rada balirke?
kolega je prosle godine balirao i mislim da je placao 50c po bali sijena
Treba mi preporuka za molera/majstora/ekipu koja treba da odradi sledece u kuci u Petrovcu:
Sredjivanje 3 dijela zida od vlage u tri razlicita stana u kuci. Sve ukupno 20-ak m2.
Krecenje i zavrsna obrada istih mjesta.
Rezanje plafona od rigipsa i postavljanje/krpljenje iste rupe nakon sto majstor za klimu sredi istu.
Krecenje ostalih sitnijih fleka u kuci.
Dakle, molim za nekog ko je prije svega volja da odradi posao dolje (ima mogucnost prenocista) i ko umije ovo sve da odradi kako treba a ne da pretrci.
Kontakt inbox.
Hvala!
Zna li ko koliko se krece spustanje plafona sa termoizolacijom?
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Provjeren majstor za klime/monter u Podgorici...?
#fakenews
Alen
069522700
Sent from my P 30 pro using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
preporuka za neku firmu koja se bavi postavljanjem demit fasade ?
Provjeri u Alex Trockenbau, ja sam bio zadovoljan sa njima
alex.trockenbau[ludoA]yahoo.com
Preporuka za vodoinstalatere da odrade 2kupatila ali da su profesionalci ne neki priuceni?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Hellblazer...
Željko Mesić 069 492 501
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
čime obložiti unutrasnje zidove umesto malterisanja, u pitanju je pomoćni objekat. Vidim da na internetu reklamiraju neke PVC ploče .
Imas pvc panele, regips ploce, iverica, stiropol... zavisi sta ces sa tim objektom i u koje namjene... ima li vlage i sl
Послато са SM-G928F помоћу Тапатока
Ovo je jedan vrhunski i dosta koristan topic, trebalo bi napravit neku ujedinjenu listu svih ovih preporuka, jer nije lako iskopati to što nam treba među ovoliko postova...
Istina ziva, moderator da ubaci u prvi post
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
+1....
Forever young, i want to be forever young
Baš baš bi bilo korisno! Jer mislim da su svi svjesni i imali iskustva ko se sve majstorem zove...
Moje zadnje iskustvo, sa keramičarom, prije 2 nedelje. Postavlja na unutrašnji zid ukrasni kamen, i ja kako se pomalo razumijem u to, vidim da tip totalno pogrešno svaki korak radi, na šta ja reagujem i on sav uvrijeđen meni ljutito odgovara kako on radi ovaj posao 15 godina, ko sam ja njega da učim itd itd..
Uglavnomm, kulminacija - posle 45 minuta od završetka posla, sve je POPADALO! Sve! Što je dalje bilo ne smijem da pričam![]()
Tako juče počeo neki da radi kuću na plac pored naše. Otac gleda dok zidaju septičku i veli: "Ovaj sve pogrešno radi, urušiće se čoeku septička!". A tip koji zida je radnik kod vlasnika placa(koji je građevinski preduzimač). E sad možeš mislit kad sebi tako radi kako drugome![]()
A znaš li što je najveći pakao, njemu telefon ne prestaje da zvoni, znači konstantno ga ljudi zovu i tip ne zna đe će prije, haos!
sve je POPADALO! Sve! Što je dalje bilo ne smijem da pričam[/QUOTE]
Vjerovatno je izgovorio legendarnu rečenicu:"Ko ti je radio ovo prije mene?"
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks