Quote Originally Posted by milicaaaaaaa View Post
E pa da je optuzi neko ko stvarno ima neki kredibilitet pa bi ta optuzba i imala neku moc, ovako macku o rep. Sta god Jevrem prica niko zivi ne uzima za ozbiljno i svi to tumace kroz njegovor raznopoliticko djelovanje a niko tu nije ni kriv no on sam.
A ko danas u Crnu Goru ima kredibilitet?
"Nezavisni" intelektualci, koji vire iz dzepa DPS-a? Baco "kako-mi-stoje-naocare-kad-popijem" Mitric?

NAROD nece nekoga ko ima kredibilitet. NARODU je godinama LSCG pricha o svemu loshem shto je DPS nudio, donio i uradio, ALI IH NAROD NIJE SLUSHA - zashto? Jer je narod glup, i nece bolje, a i ne zasluzuje bolje.
Dok je Slavko pricha o ratovima, korupciji, kriminalu, kumovima i tenderima - svi su se smijali, ili govorili "ae oce vlast, pa da nas zavara", "NEMA KREDIBILITET, lazov ustashki". Ta shaka ljudi koja je bila oko LSCG-a i Narodne Sloge je UNISHTENA, obogaljena, raspolucena, izbrisana pomocu TV-a, novina i "nezavisnih intelektualaca". Oni odredjuju ko u CG danas ima kredibilitet. Kredibilitet ti zavisi od polupismenih novinara, njihovih jos nepismenijih shefova, priglupih portparola stranaka - shto oni kazu - to je sveto!
Ali je meni smijeshno da nekoga danas iznenadi vijest da je neko iz vlasti podrzava "rat za mir". Upravo ih je to preporuchilo da budu dio vlasti. Isti ti koji su ih tada poslali danas i dalje vladaju...pa jos pola vijeka, ako Bog da i Amfilohije.