U Starom gradu je 2008-09-10 kafa bila 1.8 dojč a voda 1.8eur u ovim boljim restoranima / lokalima
One Ring to Rule them all...
meni ovo 2 eura nije skupo za budvu
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Popularni dojč je 1,20 € već dugo vremena tamo gdje ja najčešće idem (Garden), a mislim da je cijeli Mainski put (Tate, Bridge, Pista,...) na sličnom nivou. Na ,,Ričardovoj glavi" je oduvijek bila ,,nenormalna" cijena naspram ovih. To nije čudno.
Sent from my Motorola 8400
_____ Petrovac voli _____
-> 10 jaja prije par dana 1.3e -> sad ista ta jaja 1.8e -> evo su ih sad podigli i dodatnih 5centi.trenutno su 1.85e.
Vocne jogurte koje sam uzimao podigli 8centi..
Nije skupo za tu lokaciju,korektno. Imaš još jeftinije a bolja lokacika,u terminal pub kad se krene zaobilaznicom odma poslije kružnog sa lijeve strane nema 50metara. Imaju i hranu porodična piza za 6€ neke smiješne cijene,akcija kafa i rakija za euro....a drugi terminal pub malo zavučen prije old bakery zgrada tamo zna da bude vikend akcija 50 centi malo točeno :fat:
Sasvim pristojni lokali nisu birtije,ja mislim da jeftinije od ovoga ni Sutomore ne može :fat:
Vec 5 dana sam u Torch beach klubu u BD. Kreveti besplatni do 01.06. pored bazena, espresso 1 eura, makijato 1.2...stella u flasi 2.5 eura. Palacinke 3 eura, sendvici 3-3.5, pizze male 3 eura, srednje (32cm) 5-6 eura, velike (52cm) 9-10 eura, peku se na drva...e mislim da nema nidje jeftinije.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
A sta ce se desit od 01.06. ne kapiram
nothing comes from violence and nothing ever could
realno. i nista drugo.
E, to je moguce...al makar sad nije skupo.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
fotkala bih ti ja racun, da su ga otkucali.
Dje si radio to dje je voda mala bila 1.8?
Iz Bd do pjace na cetinje za voce, povrce, sir, meso... ovo ostalo na kruzni u lakovic ili voli. Kroz bd ne zajebat se i uc u markete i pjacu.
Samo u najjača mjesta burazerevoda je bila rosa od 0.33 a suza 0.25 je bila 1.6
Sjećam se tada boca vina (litarska) u Nk 5 ili 6 eur zavisi dje.
Pola litra točeno 1.1eur i rakija od 0.7 do 1 eur.
Dodjes sa mora, za 20 eur ne umiješ kući da dodjes![]()
A dolje tura za troje taman 20 eur po pivo i rakija
Last edited by Gandalf_White; 24-05-20 at 16:31.
One Ring to Rule them all...
Pa daj reci koja su to?
Znaš na koga ličiš na šofra, pričaš samo a podatke izmišljaš.. Ko se primi, primio se.
Pa evo ja ti kažem da nije bilo, a svaki dan sam u bd makar zadnjih 25 godina..
Cijene su skočile prije 4 godine ali nije voda nikad bila 2e, do sad.
Znam da je limunada u Astoriju bila 2.8€, godine se ne mogu tačno śetit, ali bih rekao da je oko 2010., godinu dvije gore dolje... Inače sam rijetko kad trijezan u Bd bio, ali znam da sam tada navukao neku zajebanu upalu, i morao pit limunadu...
Sent using Tapatalk
#fakenews
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks