Sacekacemo dok Jevrem napise konacnu verziju jer mozda je bila na ratistu u Iraku
Ipak je tema zasluzivala poseban Thread iako je preneseni tekst iz novina.
Sacekacemo dok Jevrem napise konacnu verziju jer mozda je bila na ratistu u Iraku
POSEBAN TOPIC!
Eto u kakvoj drzavi zivimo!
Koliko li je ovakvih ratnih hushkacha i "heroja" sad' na vlast? :mad:
P r i m o r a c
Neka de!
Mozete li zamislit gospodju tuziteljku u vojnicku uniformu?
Ne moze ona bit naslednica partizanki.Ne vjerujem ja da je ona odila na Dubrovnik,da krade prsute,da uzima bunde iz kuce Tereze,da previja ranjenike,da nosi postu u pletenice...To se Jevremu ucinjelo.Meshtre ne vidis dobro.Okle Medenica da pada na taj nivo,ona se vazda oblacila ka i danas ka iz gangsta spotova...Kolasin je lijepa varos...Tijeh godina je gospodja ucila i kuvala moj meshtre....No ti pitaj meshtre one te su slali narod u RAT ZA MIR sto cine?Dje su tada bili a dje su danas?Evo i Ivo Sanader dodje...Veli vjeruje u nase pravosudje.E sto ti je drzava on hrvat vjeruje,a mi ovdasnji ne vjerujemo...Otvori se ambasada Hrvataske u Tolose...Sto ne valja oni konzulat da bude ambasada?No valja te kuce zaradjene na crno sad legalizovat...Ne pominje Ivo Loru lise no da je nema,a to bi on kad i ovi nasi cute....
Vidim braca grci zviznuli USA ambasadu...E ne znam jel Ranko cuo da odma napadne Voja i srpsku hegemoniju da oni stoje iza toga...
Albanija sad postaje banja za one nesretnike iz Guantanamene...Mozda ce i CG bit uskoro za nekoga...
Meshtre Brkovicu niste vi ono sto zborite,no frizer...
Evo demanti u danasnje novine...
Admirale, osjecaj ti sta ti je volja, a o casti, postenju i istini Jevremovom ne treba pricati dok se sam ne odluci koja mu je verzija dobra. Prije ili poslije brisanja, sjecanje ili naknadno sjecanje ili sjecanje koje je sam zboravio ili htio bi ga zaboraviti.
Tako je tako mi Jevremove casti i Vesninih istraga.
Izgleda da jes:
Juče, na licu mjesta, u Kolašinu, malo je građana, svjedoka dešavanja s početka 90-tih, bilo spremno da govori o ponašanju Vesne Medenice i njene familije u tom periodu. Reporterima “Vijesti” je više Kolašinaca, koji su željeli, kako su kazali, da u ovoj fazi ostanu anonimni, reklo da im “nije poznata činjenica” da je Medenica bila na ratištu, ali da su tamo, i to “vrlo zapaženu ulogu” navodno imala dva njena brata, a posebno otac, koji je iz te vojne izašao sa oficirskim činom.
- Ona je, u to nema nikakve sumnje, bezrezervno podržavala pohod crnogorskih jedinica na Dubrovnik i nije se libila da to svoje raspoloženje javno manifestuje, ali da je bila pripadnik neke jedinice, to mi nije poznato - kazao je sagovornik “Vijesti”.
VIJESTI
Ah mene, ovaj Jevrem se sam sad postavi na pijadestal "borca za istinu u CG" i on se nasao da dijeli pravdu. Ovo je ista situacija kad je premijer Kosova optuzio Srbiju da krijumcari drogu. Svak o svojim nedostacima. O boze ljudi moji ovo nije moguce :shock:
Kako Vaša bolest ?
Naljutio se sto nece da istrazuje ubistvo njegovog prijatelja pa joj je da po nosu, a mozda ce je i nokautirat.
Da nema neko snimljeno na video,
kako Vesna jurisha na MUPAVCE I SKAKAVCE,
josh bi jednu DONACIJU prilozio 4rumu CdMa, BUDUCNOST CRNE GORE.
MLADA PARTIZANKA,
OSHLA U LJUTI BOJ,
ZBOGOM MONTENEGRO,
BiDnI MI ZDRAVO,
I DOBRO MI STOOOJJ.
OJJ,OOOJJJ,OOJJJ,OJJJ
QuQu mene, MAJKO MOJA,
POshlje VakoG LJUTOG BOJA,
Ono shto MI DOBRO STOJA,
Sad je VELJA TUGA moJA,
OOOJ,OOJJJJ, OJJJ,OOOOJj,
Bio si MOJ, a sad si SVOJ, ojooj. ojjj.
Last edited by milovan; 13-01-07 at 13:03.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Nije coek "borac za istinu", ali svakako zna dosta toga, jer je bio blizak sa vlascu dosta vremena. Ja vjerujem da je Vesna Medenica podrzavala tada rat za mir, ka shto je to radilo i 80% Crne Gore. Nije problem Vesna Medenica, ni Jevrem Brkovic, vec ljudi koji glasaju za Vesnu Medenicu i ljudi koji glasaju ljude koji nju glasaju - NAROD.
Farbanje istorije je sasvim uspjelo, DPS-u je poshtlo za rukom da narodu iz glave IZBRISHE sve shto je zna, sve cega se moga sjetit, sve shto je moglo doves u pitanje MORAL ove vlasti. Crna Gora je puna, KRCATA, hiljada Medenica, Arkana, Mladica, Djukanovica i Milosevica, koji samo chekaju bolje vrijeme...
Slažem se.ssin
tu je gde je sada iz samo jednog razloga - neko je u međunarodnoj zajednici ocenio da je on u stanju da kontroliše svoje sunarodnike. On je čovek za ovaj prelazni, pipavi vremenski period do nekog oblika nezavisnosti.
Još se više slažem.Moje mišljenje je da je to velika iluzija i da su svi izgubili, niko ništa nije dobio.![]()
Jes', i taj će dan doć'.E kad sve to prođe onda će se neko probuditi u najsiromašnijoj i najnestabilnijoj zemlji sa najviše kriminala u Evropi.![]()
--------
Nokautirao je matori sam sebe odavno. :burp:Naljutio se sto nece da istrazuje ubistvo njegovog prijatelja pa joj je da po nosu, a mozda ce je i nokautirat.
E pa da je optuzi neko ko stvarno ima neki kredibilitet pa bi ta optuzba i imala neku moc, ovako macku o rep. Sta god Jevrem prica niko zivi ne uzima za ozbiljno i svi to tumace kroz njegovor raznopoliticko djelovanje a niko tu nije ni kriv no on sam.
Kako Vaša bolest ?
A ko danas u Crnu Goru ima kredibilitet?
"Nezavisni" intelektualci, koji vire iz dzepa DPS-a? Baco "kako-mi-stoje-naocare-kad-popijem" Mitric?
NAROD nece nekoga ko ima kredibilitet. NARODU je godinama LSCG pricha o svemu loshem shto je DPS nudio, donio i uradio, ALI IH NAROD NIJE SLUSHA - zashto? Jer je narod glup, i nece bolje, a i ne zasluzuje bolje.
Dok je Slavko pricha o ratovima, korupciji, kriminalu, kumovima i tenderima - svi su se smijali, ili govorili "ae oce vlast, pa da nas zavara", "NEMA KREDIBILITET, lazov ustashki". Ta shaka ljudi koja je bila oko LSCG-a i Narodne Sloge je UNISHTENA, obogaljena, raspolucena, izbrisana pomocu TV-a, novina i "nezavisnih intelektualaca". Oni odredjuju ko u CG danas ima kredibilitet. Kredibilitet ti zavisi od polupismenih novinara, njihovih jos nepismenijih shefova, priglupih portparola stranaka - shto oni kazu - to je sveto!
Ali je meni smijeshno da nekoga danas iznenadi vijest da je neko iz vlasti podrzava "rat za mir". Upravo ih je to preporuchilo da budu dio vlasti. Isti ti koji su ih tada poslali danas i dalje vladaju...pa jos pola vijeka, ako Bog da i Amfilohije.
da da i Jevrem, covjek od postenja i casti, je bas ono dobro branio LSCG, bas se trudio
Kako Vaša bolest ?
Kakve to sad veze ima sa ovim shto ja napisah?![]()
pa poenta moje price da dok god Jevrem kritikuje bilo koga, te kritike jedino mogu ici u humoristicke emisijea to sto ti dajes opsezne analize o "narodu i narodnim pitanjima" dje god stignes to ti dodje nesto kao licni stil
![]()
Kako Vaša bolest ?
pff kome bi ja vjerovala nije tema ovog topicane vjerujem nikom i vjerujem svakom
zavisi s koje strane se gleda
nego, odje pricamo o Jevremu ako si zaboravio![]()
Kako Vaša bolest ?
A jes svaka mu je Njegoseva, blago nama s njim :dring:
intruder,ja sam fino rekla neko ko ima neki kredibilitet, a svakako da u prodjenju sa Jevremom i nije pretjerano tesko imati neki kredibilitet. A to kome ja vjerujem i koliko kome vjerujem nije tvoja stvar, niti je tema ovog topica ima li neko kome Milica vjeruje, pa prestani da pitanja lansiras na moju adresu jer prebacanje rasprave na licni nivo i nije neka strasna taktika.
![]()
Kako Vaša bolest ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks