Results 1 to 25 of 5303

Thread: [DILEMA] Starogradnja / novogradnja

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Director-e nije ti ovo ovako lijepo treba priznat kad mašiš.

Grafik je zvaničan izvor podataka, nije rekla kazala, tako da pušti priču. Mašio si sa izjavom da su 2010 bile najniže cijene i to treba priznati..

Ne znam što si i kako aktivno pratio, očigledno si dosta toga pobrkao, jer kao što rekoh od 2010 do 2020 cijena stana u City kvartu se promijenila za 50€. Brzinu prodaje stana niko ne pominje, osim tebe kada izbjegavaš da se suočiš sa čijnenicama koje ti nas nekoliko ovdje iznosimo o cijenama stana. Kakva crna brzina prodaje, o tome niko ne piše bez ti.
    Mašio si sa cijenama u City kvartu i to treba priznati a ne navoditi koliko je bilo u Green lelvu cijena i branit se konstatacijom sigurno je imao vezu. Jer je opšte poznato da je vlasnik Zetagradnje majka Tereza i svim spušta cijene šakom i kapom.

Ko ile misli o svojoj familiji, ne bi kupio san u Cty kvart jer evo 10 godina od kad je prva zgrada useljena i još uvijek nema niti jednog javnog sadžaja. A sa onoliko stanova, jedna škola i jedan vrtić teško da rješavaju sve potrebe tog naselja.

Ako je Blok 5 sa onoliko sadržaja prenatrpan sa parkinogm, što tek onda reć za City Kvart

Pretpostavljam da misliš na ukrajinske četvrti, jer je Černobilj u Ukrajinu a ne u Bjelorusiju.
    Drug ti ne kapiraš da prosječne cijene tada, da li je bila 2010 ili 2011 kao najniža ne odražavaju realnu priču sa boljim zgradama i lokacijama. Sve i da prihvatim da sam omanuo godinu, ne mijenja poentu da su traženije lokacije veoma brzo podigle cijene.
    Sjeti se Cijevne komerc koliko je imao problema zbog kojih je prodavao stanove veoma nisko samo da izvuče novac, a šta se sve dešavalo sa raznim "Ave Marija" i ostalim "investitorima" koji su pukli u to vrijeme i koliko su tek njihove cijene uticale na ovaj grafikon. Ako je neko ugrabio cijenu 2010 godine da kupi stan u City za 1150, to je bilo kratkog daha i ti si ljudi odlično prošli ne znam što drugo da kažem. Ja sam dobijao sasvim druge cijene, da ne pominjem zadnjih 5 godina širom PG kakve su cijene bile i kakve zgrade su dizali u nebesa, pa taj City je Menhetn za 99% tih ponuda.

BTW znam đe je Černobilj ali sam gledao Bald and Bankrupta na Youtube, koji je u Bjelorusiji pa sam povukao paralelu zbog snimaka . Šta je poenta, da želiš poentirati na mom neznanju o Černobilju? To je ono sad neka fora?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
    Last edited by Director; 23-05-20 at 09:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)