Ladno bez cg
Sent from my iPhone using Tapatalk
U planu "Obnova turizma", koji je predstavio grčki ministar turizma Hari Teoharis ističe se da će od 15. juna Grčka dozvoliti ulazak turistima u početku iz zemalja izabranih na osnovu "epidemioloških kriterijuma".
Štaviše, grčki ministar turizma je rekao da turisti koji dolaze u Grčku neće morati da se testiraju na koronavirus prije putovanja, niti će biti u karantinu po dolasku, prenio je Grik siti tajms.
Prve zemlje čijim turistima će Grčka dozvoliti da dođu, a koje imaju dobre epidemiološke kriterijume su Srbija, Kipar, Izrael, Kina, Japan, Australija, Norveška, Danska, Austrija, Bugarska, Rumunija, Albanija, Severna Makedonija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Poljska, Mađarska, Slovačka i Češka, prenosi RTS.
JOŠ DVOJE PREMINULIH
U Grčkoj su u protekla 24 časa od kovida-19 preminule dvije osobe, dok su se tri zarazile, saopštio je portparol grčkog Ministarstva zdravlja Sotiris Ciodras, čime je ukupan broj preminulih porastao na 168, a zaraženih na 2.853.
Na respiratorima se nalazi 21 pacijenata, njihov prosjek godina je 72 i osam od njih su žene. Većina njih, 95,2 odsto ima druga oboljenja i stari su preko 70 godina.
Sa odjeljenja intezivne njege pušteno je kući 98 pacijenata, a ukupan broj testiranih osoba u Grčkoj je 144.078.
izvor: www.vijesti.me
Sent from my Motorola 8400
Ladno bez cg
f6
Fidelity ima baš dobrih članaka, a nekad ima i članak koje ni učenik prvog razreda ekonomske ne bi potpisao. Ovog tipa npr.
Još kad bi zagrebli u strukturu tih kompanija, možda bi se iznenadili i vidjeli državne firme kako su povukle pare u državni trezor. Možda.
Ovako je najljepše crtat grafike i reć pali su depoziti. Baš čudno majku mu, u vrijeme krize da su pali depoziti. Isto kao da neko kaže u avgust je baš baš vruće.
Uglavnom na temu, jedan jako interesantan link koji pokazuje kako su centralne banke zemalja reagovale, i što koja akcija podrazumijeva i zašto se radi.
https://www.visualcapitalist.com/glo...onse-covid-19/
A vedete i predvodnici elitnog turizma CG nevera:
![]()
Last edited by hercules; 23-05-20 at 09:20.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sramne cijene,no nisu me iznenadili,vazda su pljachkali.
...
Petrovac - cijene kao da nije bilo korone -> kao da je Jul mjesec -> kao da je sve ful od turista.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zivo me interesuje da li bi cijene krenule da idu dolje ako bi izostalo interesovanje u narednih 10-ak dana?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Shvatam poentu ali i ja bih ovako naplaciva. Ako hoces da se grudobusash po Rafailovica - plati ekspresno mraleeeee.
Inace sam po bespucima interneta bio naisao na clanak nekog Rusa koji je sa CG bio odusevljen u cjenovnom smislu. Neka sto mu cijene nisu bile velike nego sto su porcije bile ogromne sto je brat Rus znao da cijeni.
Samo se malo odmaknes od obale i eto razumnih cijeni. U Susanj i Sutomore ne moras ni toliko, u Shtoj na magistralu prodaju bureke, a na Cetinje preko puta Gimnazije hamburger - euro.
Mada rol virsle i palacinke uvijek mozes da poneses od kuce. Ranac sve trpi mraleeeee.
Naplatise mi 2e malu vodu flasiranu u Budvu u prčvaru preko puta astorije..
Treba napravit stranicu po ugledu na budi odgovoran, samo neka se zove: primorski lopovi
Da znamo dje da ne idemo ovog ljeta
Mora se sezona izvadit, stari CG ekonomski sistem, deri đe god možeš.
znači espresso će 3e bit
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Treba ozbiljno napravit tu stranicu kao onu sa servisima samo da verbalni ne dolazi
Ja sio jutros sa kolegom, espreso i čaj (domaći od koprive) u ,,Big Ben" Budva, mislim da je bilo 2,40 €... Evo, ne znam.
Sent from my Motorola 8400
Dje je to života ti
Dijele se nefiskalni po Petrovacu opako
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Dje su mjere za turizam?
Vele na rate da im se plaća i to je pomoć ahahah
to nikad nije bilo, korona ih natjerala. svima po 100k odma drzava da uplati.
nothing comes from violence and nothing ever could
Može i po 50
najjaci su mi ovi sto ne kucaju pos. njima moze 70k.
nothing comes from violence and nothing ever could
A dobro najbolje tamo jos da deru..
Mislim da je 2e za vodu stvarno sramno
A ti bi u stari grad da ti bude ka u bokešku??
Pa ne treba prećerivat.
Kolko bi onda bila realna cijena za lokale na zaobilaznici u BD? Ka u kristal?
Ok, voda mala jes prećerano 2€ za domaće goste, ali očigledno ima ko to da plaća čim su te cijene.
Al jbga, oće ljudi da budu viđeni, da šeruju slike, da imaju pogled, da kuliraju na extra lokaciji, nije ni realno da budu cijene ko na autobusku.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 24-05-20 at 14:05.
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks