Blasfemija... Steta... Ja sam poceo da prilicno cesto koristim onaj alarm na rerni... Par puta je spasio hljeb da ne sagorim...
Nakanih se posle sto godina krilca da spremim i tako sam ih fino zacinio, ali avaj... Neplanirano dug telefonski razgovor i ode mast u propast.![]()
Blasfemija... Steta... Ja sam poceo da prilicno cesto koristim onaj alarm na rerni... Par puta je spasio hljeb da ne sagorim...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Meni je ovo prvi put da izgori hrana, nego me neplanirano klijent uvuce u neku zapetljanciju i skroz smetnuh s uma
Za krilca zadnjih par mjeseci koristim onu pec na vazduh . Dobio je pre dve godine probao pomrit i nisam bio zadovoljan i tako je stajala . Rekose mi da probam krilca . Dobro se zacine i mrvici ulja preko tj sa zacinima da ne odlete . Mislim zacini . 30 minuta na 2000w i budu bomba . Minus je sto mogu samo pet stati . Ako ih je vise idu jedna na drugo i nema onu koricu . I batak bez kosti ispadne super . Citavo pile ne .
Samo se ugasi , ovaj model ima mehanicki sat do 30 minuta
Ja danas pravio cezar salatu po mom receptu. kakva je ispala, uh :-)
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Više liči na rusku...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Sent from my OnePlus 7T using Tapatalk
Stay salty.
Celicna cetka dominejsn :-D
Forever young, i want to be forever young
Keakoeeeee
Sent from my OnePlus 7T using Tapatalk
Stay salty.
E izreklamira si se carski![]()
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Probali i mi sač.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Kakvi su ovo krvnici :-D
Forever young, i want to be forever young
@guvarana
Zanimljivo ovo kako je ujak prije par dana spremao. Nemam bolji video ali cu da probam ovaj sistem brzohttps://cloud.tapatalk.com/s/5ebaf3d7...3031005133.mp4
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Sad treba forsirat sač sa mladom krtolom
Odlično Prijeki.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks