sto rade ovi ljudi, dje im je glava, prekjuce dostavno vozilo letjelo parkingom i udes, sad kod foruma udes, beba vristi, ovo je pakao!
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne znam iskreno što je s narodom. Dođe mi da se preselim na selo od ovolike količine divljaštva u Podgorici. Još kad legnu na sirenu da izbace nervozu i frustraciju, nervni sistem mi poludi.
Ne znam kako su uspjeli ovdje da se pocukaju - 20m od ležećeg..
Izgleda je ovaj išao u rikverc kao da je na livadu.
![]()
Lančani na Bulevaru Vašingtona. Dvoje kola završilo u zaštitnu.
vratite mjere, kumim ve kapicom.
nothing comes from violence and nothing ever could
Sto pricas to. Otkazale covjeku kocnice
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Te price otkazale kocnice moze na Fapa iz 75god. Svi noviji kamioni imaju takav sistem da kad pritisak u kocinom sistemu padne na 5.5bara ili nize pocinje sam da koci ili ako je u stanju mirovanja a nizak je pritisak ne moze uopste da se pokrene. Tako funkcionise kocioni sistem na mercedesima od 84te god na ovamo, ni drugi nisu zasotajali mnogo.
Послато са SM-G925F помоћу Тапатока
Znam da se razumijes u kamione.Kako onda ovaj bez vozaca na ravno polomio 3-4stuba od rasvjete i 5-6ulicnih znakova itd ? Mislis da ga je u N ostavio i izasao?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Tek ce da bude udesa...bio je narod u kucu dva mjeseca
Ja mislim da je najbitnije da niko tuda nije prolazio u tom trenutku, jer ovo djeluje zastrašujuće.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Prica mi sad komsija - bio je tu kad se desilo ovo sa sleperkom..
- Vozac je bio da trguje u prodavnicu (i nije bio podigao rucnu?) bila je trka za kamionom sreca sto je kuće promasio.
Sretoh makar 10 udesa danas kroz pg,svaki sto sam vidio je bio udar odpozadi i vecinom na pjesacke prelaze,komedija da je narod izgubio reflekse i obavezno drzanje ostojanja
Ubi ih ova poledica na ljetnje gume
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Evo udes na raskrsnicu kod krivog mosta.
Pezo 207 i reno klio 2015model on je usao na parking od zgrade ...
Edit evo sam nasao sliku..
![]()
Last edited by Biznismen Podgorica; 11-05-20 at 21:22.
Ljudi utripovali da i dalje igraju GTA pa se u pocukali malo... grama mozga se nema zaista
Eto... kazem ja nije to Fap, Zastava turbo zeta i slicni to je Volvo i ostao bez kocnica. Na kamion nema veze s kolima, kocenje funkcionise obrnuto recimo pukne crijevo on sam staje. Mozes jedino ostat bez kocnica da ih zapalis nedje niz Crkvine itd...
https://mondo.me/Info/Crna-hronika/a...dija-FOTO.html
Eto semafori ne rade duzu niz dana,naravno saobracajne znake ne postoju(prije bi reko da ne znaju sta znace)ovi koji imaju pravo prvensta oni lete,a tu vazda pjesaka,ukljucenja,skretanja. Haos.
Srecom nije bilo povrijeđenih
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Jos dva udesa kod elektrkoprivrede u 100 metara jedan na semafor drugi na prvi pjesacki kad se prodje blazov most
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Turiraju oni i sad ako im je busan sistem nedje, a to za retarder ni ja ne koristim kod mene je automatski pod utovar ga sam pali nizbrdo i koci moje je samo da pustim gas ili oslonim nogu na kocnicu
Retarder je dobra stvar ali trosi pogonske.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks