Stari parfem, sa starim farmericama
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Jutros sam lejerovao jedan sprej Dylan Blue, i preko toga jedan sprej Bucephalus XI
Ne mogu da vam opisem kako mocno mirise. Evo 7-8 sati i jos dalje projektuje
ambroksin i ananas uhhh
Last edited by Laz; 09-05-20 at 15:00.
Stari parfem, sa starim farmericama
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
Zdravo ih trošio![]()
Ide kolekcija na prodaju jer stize nova formacija. Ako koga zanima na pm moze da mi se obrati ili na broj 067 435 153
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://dpluxgroup.com/catalog-2020-montenegro.php
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Neki ženski parfem ljetnji koji nije za djevojčice da traje i sa dobrom projekcijom.
Šta kupiti treba mi za poklon !
http://dpluxgroup.com/catalog-2020-m...SAAEgJmEfD_BwE
Letimicno pogledah katalog, ipak su preskupi, bih rekao.
The Perfume, Porto
Ne da su preskupi,no nema dalje,ali ko pita za cijenu kad vec de tamo da trguje,logichno.
@METZ,vidi one Juliete has a gun,predobar miris.
...
To su te cijene. Ko sumnja u ljude koji rade to ispod zita fino ode i trguje.
Ja sam zeni kupio JHAG Not a Perfume i V&R Flowerbomb.
Uh, sta je ovo sunce ti. Pazite ove razlike, trenutno na Notinu, Montale Black Oud 100 ml 59 eura, u the Perfume Porto, 100 ml 165 eura :-D skoro pa puta 3
Eto tako,sad cu ti ja uzet proviziju makar 80 i svi zadovoljni!
...
Hahaha :-D
Ljudi, koliko mi se nos promijenio za neke dvije godine otkad sam bas duboko zagazio u parfemske vode.
Prije 3-4 godine sam kupio na FragranceX(dok su slali za CG) Bogart Pour Homme, jer sam trebao da prekoracim neki iznos za bas dobar popust.
I bio mi je odvratan, toliko da sam ga davao svima da se prskaju.
I stoji u policu ja mislim da ima dvije godine da ga nisam pomirisao.
I gledam juce Gents Scents i on pominje ovaj parfem, i veli mirise kao Armani Stronger With You.
I danas nesto kroz sobu preturam, i prsnuh se sa njim, i odusevljenje.
1/1 Stronger With You DNA, i sad mi se svidja
taman ima 50ml
Dosta je 3-4 godine... Jednostavno nos ima nesto sto mu pasuje uvijek, a nesto dodje vremenom...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zbilja, pišite ako znate neku instagram ili fb stranicu original parfema iz Srbije koja šalje za CG (kad se granice otvore). Ja sam nailazio na neke ali sam sumnjičav.
A ne kapira da je cijena originala tamo i odje ista... Il 10-20e razlike na 100e
Pa brate ovo sto sam gledao vecina jeftinija i to po 30ak eura u prosjeku u odnosu na cijene kod nas, sto nije malo. Nego ne znam jesu li stvarno originali.
U odnosu na cijene u Bar Code vjerovatno.
Nadji na instagram andreas parfumes i pitaj sta te interesuje.
Sent from my p30 pro using Tapatalk
Moraju biti jeftiniji.
Ti ljudi nemaju zaposljene (sami se bore), ne placaju poreze, nemaju velikih troskova, ne placaju poslovne prostore.
Zna se da su provjereni Milos, Andreas, Anica, Aleksa sa starog koji radi godinama, za Miljana sam cuo da je dobar - nisam kupovao.
Ko je sumnjicav eto bar kodova, eto Porta pa neka trguje.
Ja cu uzimati kod ovih gore, ove “falsoke” sto prodaju
Kod Miloša R. su uvjek bili provjereni pafemi. Ne bi se čovjek igrao s tim.
Najveći problem tu zadaje činjenica da neka kompanija toliko reformuliše parfem da više ne liči na onaj stari. Ili ona priča da su testeri jačiPa neki kupi refoemulisani parfem i misli da je zakačio falš.
Jedino u što ne mogu da se zakunem jeste prave li kompanije posebno parfeme za zapadno i istočno tržište. Ja nisam primjetio razliku, ali to me ne bi začudilo. Isto kao za hranu i sokove što je bila priča..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks