Page 270 of 404 FirstFirst ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... LastLast
Results 6,726 to 6,750 of 10080

Thread: [MEN] Koji parfem koristite trenutno?

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Koliko danas ja i kolega tefrola probasmo parfema da nas je sramota Od 15ak parfema ukljucujuci i ulje alexandria ii koje kosta malo bogastvo pobjedio- Gucci oud intense oud. Nerealan-kao black afgano sa visnjom, a trajnost kao najbolji niche.

Kad mitro pomenu naftu i musku sirovost u parfemima. Frederic malle monsieur-kako dobro smrdi sa moje koze. Otvaranje kao mazivno ulje, posle se smiri ali samo malo

2. The Following User Says Thank You to Milosmmm For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,184
    Thanks Thanks Received 
    4,009
    Thanked in
    2,406 Posts

Moga vam je usut iz one 3 najgornje po makar 10ml,ne bi se osjetilo,kao kap kishe u moru:lolblue:

Besplatno naravno,reklamirate ga poshteno
    ...

Thanks Thanks Given 
    129
    Thanks Thanks Received 
    303
    Thanked in
    186 Posts

Prvo Gucci Intense Oud...

Imam Black Afgano, odusevljen sam istim.

Podsjeca... Ove performanse ljudi ja vam se kunem... Kakva zverka! Odmah rezervisan, sjutra idem po njega.

5-6 puta sam oprao ruku, ovo cudo je i dalje tu. Jos sam danas promijenio nekoliko stanja. Trka, frka, znoj.

Ovo cudo pobjedjuje neke, za koje sam mislio da nema sanse da im se moze primac, govoreci performansama.

Na meni je bila Alexandria II, Coromandel, Oud Ispahan, Portait of a Lady (koji je zvanicno zenski) kako ovo zene mogu da nose ne znam. Mozda tek kad se smiri posle par sati bih ga mogao zamisliti na zeni.

Bilo je th svega, kad pomenuste smrdljivce.

Le Labo oud kuku... ozbiljan smrad nista slicno nisam mirisao do sad...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Quote Originally Posted by Tefrola View Post
    Prvo Gucci Intense Oud...

Imam Black Afgano, odusevljen sam istim.

Podsjeca... Ove performanse ljudi ja vam se kunem... Kakva zverka! Odmah rezervisan, sjutra idem po njega.

5-6 puta sam oprao ruku, ovo cudo je i dalje tu. Jos sam danas promijenio nekoliko stanja. Trka, frka, znoj.

Ovo cudo pobjedjuje neke, za koje sam mislio da nema sanse da im se moze primac, govoreci performansama.

Na meni je bila Alexandria II, Coromandel, Oud Ispahan, Portait of a Lady (koji je zvanicno zenski) kako ovo zene mogu da nose ne znam. Mozda tek kad se smiri posle par sati bih ga mogao zamisliti na zeni.

Bilo je th svega, kad pomenuste smrdljivce.

Le Labo oud kuku... ozbiljan smrad nista slicno nisam mirisao do sad...

Ahahahah e vidio si-le labo oud 27 je na meni kao pjesak u kom se popiskilo 20 macaka i to ostojalo na suncu 5 dana. Teska cibetka i oud najtezi. A zamisli brat ga je stavljao i potpuno druga dimenzija. I dalje masu cibetke ali probija mu ruza i jos nota. Potpuno prihvatljiv na njemu.

Thanks Thanks Given 
    4,230
    Thanks Thanks Received 
    3,267
    Thanked in
    1,408 Posts

Koliko je Gucci Intense Oud?
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    129
    Thanks Thanks Received 
    303
    Thanked in
    186 Posts

Quote Originally Posted by Ben Dover View Post
    Koliko je Gucci Intense Oud?
    125€ 90ml

8. The Following User Says Thank You to Tefrola For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Đe ima taj Gucci Intense Oud da se uzme. Ja se zajebah sto ga ne uzeh kad je izasao, parfem i po. Samo trazim nek stariji batch. Ukoliko je neko raspolozen za mjenjanje il prodaju, PM.

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    A Mitrulesku,je li samo kod nas na Balkanu trenutna pomama za niche parfemima ili...?
    Dobro je meni @Groover reka josh davno...nemamo mi josh nos za njih,i sigurno je tako.
    A svuđe. Samo su sad na zapadu popularni tzv indie parfemisti. Manji proizvođači, male i ograničene serije, forsiranje prirodnih sastojaka, uvrnute kreacije. Prodavanje muda za bubreg ako mene pitas, mada ima tu mirisa da ne znas sto te snaslo. Samo sto je to skoro nenosivo tj. nijedna osoba ne bi trebalo tako da mirise.

Inace se pod niche podrazumjeva sve i svasta danas, izgubilo je to neki svoj smisao. Kuće koje proizvode samo parfeme bi trebalo da su niche (npr. Amouage), dok su dizajneri ovi sto pored parfema proizvode i druge stvari (npr Armani). To je jedna podjela. Druga je da su niche parfemi umjetnički tj. nosivost i dopadljivost za široke mase nije opcija. A to je idealan teren za prose*ravanje, ako mene pitaš. Danas bi niche bio vintage Kouros. Otprilike. U svoje pero je bio jedan od dosta mačo parfema, doduše možda i najbolji. Međuim danas takvih parfema nema. Sve nesto uniseks. ALi to je ta paralela.

Nos evoluira, mjenja se. Za to treba skustva, vremena i da razmisljas sopstvenom glavom. Tj. nosom

Za sad mi se od ‘dizajnera’ jako dopada sto radi Gucci. Hrabro. Ali to je tek pocetak. Kad jednom covjek krene u tu zeciju rupu, ko zna dokle moze da stigne. I koliko para da spuca. Pa kad pomislis da si sve naucio i pomirisao, otkrijes skrz novu dimenziju.
    Last edited by Mitro; 08-05-20 at 21:10.

10. The Following 3 Users Say Thank You to Mitro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    129
    Thanks Thanks Received 
    303
    Thanked in
    186 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Đe ima taj Gucci Intense Oud da se uzme. Ja se zajebah sto ga ne uzeh kad je izasao, parfem i po. Samo trazim nek stariji batch. Ukoliko je neko raspolozen za mjenjanje il prodaju, PM.

A svuđe. Samo su sad na zapadu popularni tzv indie parfemisti. Manji proizvođači, male i ograničene serije, forsiranje prirodnih sastojaka, uvrnute kreacije. Prodavanje muda za bubreg ako mene pitas, mada ima tu mirisa da ne znas sto te snaslo. Samo sto je to skoro nenosivo tj. nijedna osoba ne bi trebalo tako da mirise.

Inace se pod niche podrazumjeva sve i svasta danas, izgubilo je to neki svoj smisao. Kuće koje proizvode samo parfeme bi trebalo da su niche (npr. Amouage), dok su dizajneri ovi sto pored parfema proizvode i druge stvari (npr Armani). To je jedna podjela. Druga je da su niche parfemi umjetnički tj. nosivost i dopadljivost za široke mase nije opcija. A to je idealan teren za prose*ravanje, ako mene pitaš. Danas bi niche bio vintage Kouros. Otprilike. U svoje pero je bio jedan od dosta mačo parfema, doduše možda i najbolji. Međuim danas takvih parfema nema. Sve nesto uniseks. ALi to je ta paralela.

Nos evoluira, mjenja se. Za to treba skustva, vremena i da razmisljas sopstvenom glavom. Tj. nosom

Za sad mi se od ‘dizajnera’ jako dopada sto radi Gucci. Hrabro. Ali to je tek pocetak. Kad jednom covjek krene u tu zeciju rupu, ko zna dokle moze da stigne. I koliko para da spuca. Pa kad pomislis da si sve naucio i pomirisao, otkrijes skrz novu dimenziju.
    Milos Rajovic je imao jedan, koji sam ja rezervisao za sjutra.

Ne znam te igre oko batcheva novih/starih.

Ovo danas je vjerovatno novi. Ako su oni ista radili tu i mijenjali ne smijem da zamislim kakav je bio “stari”.

Ovo traje danas od 11-12:00, ovo reze.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Milo mi je to da čujem. Znaci da ipak ljudi izvode i umisljaju da je starije bolje. Taj stari je bio gazilica. Kao pripitomljeni Black Afghano sa nekom voćnom notom u pozadini. Višnjak je najbolji opis

Ako koji poručim, biće to Intense Oud ili Terroni Orto Parisi.

Thanks Thanks Given 
    129
    Thanks Thanks Received 
    303
    Thanked in
    186 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Milo mi je to da čujem. Znaci da ipak ljudi izvode i umisljaju da je starije bolje. Taj stari je bio gazilica. Kao pripitomljeni Black Afghano sa nekom voćnom notom u pozadini. Višnjak je najbolji opis

Ako koji poručim, biće to Intense Oud ili Terroni Orto Parisi.
    Imam i Afgana. Kojeg se odricem. Sjutra/preksjutra cu objaviti oglas iz licne kolekcije.

Ako si zainteresovan mozemo da se dogovaramo.

Citao sam o Terroni-u. Isto nos stoji iza oba Black Afgano/Terroni zato valjda ima te slicnosti.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Već imam Laudano nero, pa bi mi Black afghano bio višak. Hvala svakako. A i u toj postavci mi se najmanje dopada, iako je dobar.

Isti je nos, u pravu si. Slični su, samo što kod Terroni ima više dešavanja.

Thanks Thanks Given 
    9,184
    Thanks Thanks Received 
    4,009
    Thanked in
    2,406 Posts

Pishi Mitroni,sunce ti kalaisano ,samo josh Groover da se pojavi opet,vidih da sad imash bash adekvatne,upućene sagovonike
    Ja cu da chitam-pratim nastavu,shto bi Ben rekao,ali drzacu se oldschool barbershopa shto veli Tefrola...
    E da RT mi se svidio ipak,možda je do radijalnosti koje vishe nema skoro nigdje,ali nije u tome samo fora,ipak prija,da.
    ...

16. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Sreća pa se već duže ne zalijećem sa trgovinom kao prije

Smanjio sam kolekciju, jedino je dopunim s ponekim dekantom. Sasvim dovoljno za povremeno uživanje u nereformulisanim klasicima ili niche kreacijama. Zanimljivo da mi se neki stari parfemi, koje sam potrošio ili prodao/mjenjao, vrate na ovaj il onaj način.

U narednom periodu bih gađao nešto skroz neobično. Terroni i Gucci Intense Oud su kandidati. Mada ako bih birao parfem, bez obzira na cijenu, a koji je totalno ludilo, onda je to Roja Dove Fetish. Je li iko imao priliku da proba? Meni ga je drug preporučio, ima ga u Tivtu u Porto. Nešto najsličnije tome je Hdp 1740 Marquis de Sade koji sam prije neđe pominjao. Kožni sirup. Ali HdP nema tu animalnu crtu, za razliku od Fetisha. Osim toga, Roja ima one svarovski bočice koje su malo kičaste, ali tacno se po njima nazire kvalitet i skupoća. E sad koliko je to lijep i prijatan miris, to je za diskusiju. Opet se vracamo na onu definiciju - kvalitetan i smrdljiv

Thanks Thanks Given 
    120
    Thanks Thanks Received 
    396
    Thanked in
    197 Posts

Ako je slican kao Hdp mora da je dobar. Probao sam marquisa i posto nigdje nisam mogao da ga nadjem za dobru cijenu uzeo sam amouage journey koji mi je slican bio. A fino kazem, kad steknem dovoljno iskustva sa parfemima kolekcija ce mi brojati max 5 parfema.Za sad se jos uvjek trazim

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Journey je dobar parfem, ali me nikad ne bi asocirao na HdP. Obraticu paznju naredni put.

A sto se HdP tice, to mi je trenutno jedan od omiljenih parfema. Nema čega nema tu - koža, cvijeće (smilje), liker od oraha.. Čak me nešto podsjeti na miris praznog rakjskog bureta. E sad Fetish je na sličnoj frekvenciji, ali tu ima više začina, citrusa na početku i posebno animalnih nota. Ali glavni akord je koža. Samo ime mu ga daje. Vrjedi probati, ko je u tom filmu.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Gucci Intense Oud je bio prije par dana na Notino 102 eura, a Guilty Absolute oko 60, odlicni parfemi, a pogotovo za Gucci jer odavno nijesu imali dobar parfem.

Thanks Thanks Given 
    9,184
    Thanks Thanks Received 
    4,009
    Thanked in
    2,406 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Gucci Intense Oud je bio prije par dana na Notino 102 eura, a Guilty Absolute oko 60, odlicni parfemi, a pogotovo za Gucci jer odavno nijesu imali dobar parfem.
    A spavaj nocas brate haha pushti parfeme:lolblue:
    P.S.Okachi onaj Trussardi ako ti nije teshko,mislim da ga Mitroni nije vidio.
    ...

22. The Following User Says Thank You to AL no1 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    A spavaj nocas brate haha pushti parfeme:lolblue:
    P.S.Okachi onaj Trussardi ako ti nije teshko,mislim da ga Mitroni nije vidio.
    Brate, znas covjek trecinu zivota prespava, a znas koliko mu se lijepih stvari moze desiti upravo tada, doduse i losih, ali budimo optimisti.
    Svako ko prati parfeme je vidio i Uomo i Inside, tesko da su Mitru mogli promaci.
    E znas kad sam ono u avgustu isao za Mostar, kupio sam Declaration edt i par puta stavio, zaboravio ga totalno, sinoc ga nadjem, top je za ovo vrijeme u vecernjim satima, kao da mi ga je neko poklonio.

Thanks Thanks Given 
    64
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by biancoceleste View Post
    nije los valjace ))
    E ne znam ja inace bas volim ADG. I profondo sam jedan stavio kad sam u setnju bio. Djevojka se zalijepila za mene. Komplimenata sam dobio par kako lijepo mirisem itd. Da kazem da je bilo 20+ stepeni.

Druga stvar je da sam primjetio da traje dosta. Sto je plus u odnosu na obicni adg jer sam rekao kolegi da sam uzeo bio obicnu verziju na aerodrom u Frankfurtu. I stavio parfem posle mozda 2h nista se ne osjeca niti ko oko mene osjeca parfem. A za ovaj se moze reci da traje bas lijepo. I da ga zene vole

Sent from my p30 pro using Tapatalk

25. The Following User Says Thank You to AmFi For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,184
    Thanks Thanks Received 
    4,009
    Thanked in
    2,406 Posts

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    E ne znam ja inace bas volim ADG. I profondo sam jedan stavio kad sam u setnju bio. Djevojka se zalijepila za mene. Komplimenata sam dobio par kako lijepo mirisem itd. Da kazem da je bilo 20+ stepeni.

Druga stvar je da sam primjetio da traje dosta. Sto je plus u odnosu na obicni adg jer sam rekao kolegi da sam uzeo bio obicnu verziju na aerodrom u Frankfurtu. I stavio parfem posle mozda 2h nista se ne osjeca niti ko oko mene osjeca parfem. A za ovaj se moze reci da traje bas lijepo. I da ga zene vole

E bash mi je milo da ovo prochitah
    Da traje vidio sam i po hladnom,znachi tek ce trajat sad po vrucini,,drago mi je da ti odgovara,uzivaj a josh ljepshe kad se ženama dopada

@opmne,brate tek se budim,neshto jedva zaspah dvije noci zaredom pa sam ka p'jan,uglavnom ne velim ja da Mitroni nije vidio,no mozda nije tu staru verziju imao prilike da vidi,zato velim
    P.S.Kad naletish za Bajram na kolache,donesi da isprobam taj dan tvoj arsenal,pripremicu nos,sinuse otchepit...
    ...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Je li to onaj sa futrolom od aligatorske kože? Imam neđe par ml natočenih, e da mi je cijela puna bočica u kompletu

Dodao bih uz njega stari klasik - Oscar de la Renta Pour Lui.
    Last edited by Mitro; 09-05-20 at 10:17.

28. The Following User Says Thank You to Mitro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,184
    Thanks Thanks Received 
    4,009
    Thanked in
    2,406 Posts

Taj taj,brat ima bogatstvo u posjedu haha,kakvi niche i trte vrte,ovo je parfem a ne parfemchic
    ...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Neka izbaci sliku, jedna od najljepsih bocica definitivno. Top parfem.

31. The Following User Says Thank You to Mitro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    129
    Thanks Thanks Received 
    303
    Thanked in
    186 Posts

Default [MEN] Koji parfem koristite trenutno?

Uzete rezerve za hladnije dane

33. The Following 2 Users Say Thank You to Tefrola For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    68
    Thanked in
    62 Posts

Quote Originally Posted by AmFi View Post

ne znam sto me napadate nisam rekao da je los i ja volim ADG, ovaj je malo drugacije. Nisam koristio profondo, cim krene sad malo toplije vrijeme pa cu javiti ustiske. A vidjeo sam da traje bas dosta

Page 270 of 404 FirstFirst ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)