https://m.cdm.me/ekonomija/sezona-kr...ona-free-zone/
“Prema procjenama UNWTO (Svjetske turističke ogranizacije Ujedinjenih nacija), početna faza turističkog oporavka će krenuti u julu 2020. godine, a najznajčajniji dio turističkog prometa činiće domaći turisti i regionalna turistička potražnja. Crna Gora tu vidi mogućnosti, a sasvim je sigurno da će se turisti ove godine odlučivati za bliže destinacije”, saopštila je Radak-Kukavičić.
“Prema procjenama eminentnih zdravstvenih stručnjaka, ‘pobjednici’ dosadašnjeg toka krize su zemlje koje su blizu iskorjenjivanja virusa, a među njima je i Crna Gora za koju se predviđa da će biti jedna od prvih svjetskih corona-free zona”, navela je Radak-Kukavičić.
ima li neko link taj dje se predvidja da ćemo biti jedna od prvih svjetskih corona-free zona? plus ono što je izuzetno bitno a ne znam pominje li se - procedura prilikom dolaska turista?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ako to Zeljka kaze... Sigurno je tako
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Hrvati traže 200 eur za test, Austrija 190.
E sad zamisli 4oroclanu familiju iz njemačke mora 2 puta sa plati ovo...
1600 eur samo za testove za ljetovanje'
One Ring to Rule them all...
za očekivati je da će testovi biti besplatni za turiste
She is only here to annoy herself!
Testovi...kakve sigurnosti od toga,nishta bez karantina...zato jahtashi mogu fino![]()
...
you heard it here first
https://forum.cdm.me/showthread.php?...00#post5304300
IJZCG je meni i ostalim gradjanima odredio karantin 30 dana po dolasku u drzavu ako imate jahtu onda 14 dana a ako odradite test za 35-200eura moze odma na plazu?
Sto se desava sa periodom inkubacije od 30 dana? 15 dana? Karantin? Asimptomatski slucajevi? Netacni pozitivni/negativni rezultati testova?
Last edited by koronas; 08-05-20 at 12:22.
Ako tako odluche,onda se ide na veliki rizik,nimalo pametan potez to ne bi bio,u situaciji kad smo chisti...ali postavlja se pitanje shta uraditi...?
...
A kakva korona 40 stepeni da preživi, fino je rekao Nestor da je to smeće od virusa
Ahhahahahahha
Dje žive ovi ljudi
![]()
One Ring to Rule them all...
Ne ubijaj mi cijenu Gando!![]()
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
možda naiđe neko od stranaca ko je tu
Brate, nije obicaj ove vlasti da vuku pametne i odmjerene poteze, ne znam sjecas li se da ih je svojevremeno iznenadio snijeg u januaru, a za krupnije stvari da ne pricamo. Znaci brate reagovace se stihijski, fali para i nije bitno ima li korone i oce li doci, bitno je da se uzme nesto gotovine, a ako se narod porazbolijeva boli njih znas sto za narod.
Jes gasi,zabravio si na razne nashe brodiće po belome svetu,ladje bele ...
...
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks