Bmw e90 godista 05-06 nema sa lancem nista osim dobrog ulja i servisa..... Redizajn od 07g ima lanac problem...
Izgleda sigurnije pare cuvat u golfa peticu nego u banku, jos malo ce pocet da mu raste cijena kako je krenulo
ali najbolje su mi ove konstanacije kako je bolje ide golf 2.0 od 140ks...nego klio 2015 sa 3x manje snage... i kao fora u istoj su klasi jer eto klio dostavni star 7-8 g ksota koliko krs golf star 15-20g...pa ih jos porede
Znači,pitaš za G5,forumaši ti nađu sve mane tog auta i usput preporuče(za iste pare):Audi,BMW,Volvo,Mercedes,poneko i Reno,Alfu,Pežo...Ti se razbiješ od trgovine G5
Sačekaš 5-6 dana,pitaš za Audija,oni ti ga popljuju i preporuče dosta drugih kola,između ostalih će ti biti i G5
Sačekao još 5-6dana pitaš za Volva...
Uglavnom,svi su dobronamjerni na forumu(mnogi i sa iskustvom) ali slušajući savjete-pogubićeš se i za 5-6 dana eto te na temu električni trotinet i,bicikla...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Alfa i Toyota Ljeksus su ođe najbolja kola
Ja bih za te pare uzeo polo 1.4tdi 2013-4 godiste,i miran neko vrijeme,mislim da je bolja trgovina od golfa i ako je golf kod nas sveti gral...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakvi su ovo Cartex filteri, u next auto se prodaju i neka ulja isto cartex imaju?
Odakle je ovo? Je li ih neko kupova?
Ni na kutiju ni na sam filter nema nikakvih informacija.
Nema nista cak ni na google.
Made in Serbia. Zaobiđi.
je li to od bombardovanja osiromasenim uranijumom ili od cega se vec razvija ta vw golfas bolest, nidje ka na balkan.
bas ih niko u svijet ne cijeni ka ljudi sa balkana, to je statusni simbol odje.
Rekoste li prije neki dan da pasat B5 vrijedi 4000e?
Eto je kolega s foruma kupio golfa 5 gti za 5000e
cekaj polako...
prvo poredis auta 2004-5 i 2015g...
i 140ks protiv 50-60
a onda se spsutis i zjednacis sve na 2012to i proedis cijene....
a onda nidje nisam napisao da je 125kw 140ks...nego sam poredjenja radi napisao 2.0 140ks...a takav postoji
inace...uzeo bih prije vjereovatno vw nego reno istog godista... ali za iste pare nikad ne bih uzeo 10g starijeg VW-a...
a vazda li se uvrijedite lako moj brate, cini mi se da bi lakse podnijeli majku da vam diram no auto
Ja iskreno ne volim vw, ali s obzirom za nase puteve, kvalitet goriva, kvalitet majstora i djelova itd vw je tata kod nas..
Tačno, eventualno možda i četvorku ali onu SDI i TDI 66kw.
Passat B3, B4 isto.
Ta auta su definitivno kvalitet kakav se nikad više neće proizvesti.
Imam komšiju koji vozi B4 limuzinu, prešao 550 000km, TDI 66kw '94. Samo je turbinu zamijenio na 500 000km i to stavio polovnu. Ulje mijenja kad stigne, oprao ga zadnji put taman '94.
Ide, ne staje.
VW je pao kvalitetom od Golfa 5 pa na ovamo.
Momci, ima li dje u pg da neko radi zamjenu ovih lajsnica? Pukoše na dva označena mjesta i podiglo se, ružno izgleda
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
U USA se vozi bas Njemacki brend, Bmw po najvise, Vw, Audi, Toyota itd.
koji njemacki brendovi. ford i toyota dominiraju, pa idu honde, nisani, dodge, leksusi i kie.
audi je najvise cijenjen od tih njemaca. ne znam da li su audi, mercedes, bmw, vw i porse zajedno prodali 50% prodaje Forda ili Toyote.
nekad su bili njemci tamo simbol luksuza. nema toga odavno
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Last edited by Dutch; 06-05-20 at 15:15.
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks