Pa tako je svima i nece bit' nikakvih promjena uskoro.
Kao sto napisah, sve sto nije stiglo do 13. marta je "zaglavljeno" i ne zna se kad ce i oce li stizat'. Dok se ne uspostavi (postanski) avio-saobracaj, nikakvih promjena nece bit' a to se nece desavat' bas brzo.
Jedini tracak nade za one koji su narucili jos prije a nije stiglo je da su recimo dogurali blizu CG (lupa, stigle do Beograda) i da ce onda drumskim putem da se organizuje 'nastavak putovanja' do CG ali to su vec moja nagadjanja i ko zna oce li bit' sto od toga i kad.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ocu da kupim masinicu za sisanje sa alija, kad preporucujete da je narucim i dal' uopste to da radim?
Koji je ovo sajt wish sto ga reklamiraju po fb, pise za 15 dana isporuku da vrse, imaju aplikaciju i sve dal' je prevara ili ne?
Sta mislite?
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Definitivno ne bi ni razmisljao o narucivanju bilo cega sa Ali-ja trenutno, jos manje necega sto i kod nas ima u izobilju, kao sto su masinice za sisanje koje su ionako sve ****** i garancija vrijedi mnogo vise od malog procenta ustede.
Sto se Wish-a tice... mislim da je smece od sajta i aplikacije koja placa odredjenim 'influenserima' da ga reklamiraju i tako nasamari svoje fanove, gdje su vecina djeca sa mozgom u ranoj fazi razvoja (mada se mnogi mladi mozgovi u danasnje vrijeme nikad nece razvit')
Evo jednog skorasnjenjeg kad su mobilni telefoni u pitanju...
Do Not Disturb.
Kakva je trenutno situacija sa dostavom? Azija? (konkretno Singapur)
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ja bih dao tu do 40 eura za masinicu, ali da je dobra.
Svjestan sam i ja za to sto ti pricas fidele.
CYBUG gledao sam sad , skoro sve mi izgledaju jeftino i pores cijene, na koju si tacno mislio, ocu da mi ima onaj sisem podizanja sa strane lijeve sto dolazi za regulaciju velicini, bas ne razumijem zasto danasnje masinice to nemaju, i naravno sto vise nozeva , bio sam nasao tako jednu na ali sto se porucila oko 8000 puta i uglavnu dobre ocjena ali onda cu odje to kupiti ako se moze naci nesto kvalitetno i dobro.
Last edited by stefke; 04-05-20 at 13:00.
Mislis na ovu? https://alfaton.me/proizvod/masinica-professional/
Ovo je inace jedina ispod 40 eura ostale su u krv skupe
[mention]Pozitiva [/mention] Uzeh davno nedje ovu na akciji za nekih 15-20€ cini mi se https://www.okov.me/mn/tehnika/mali-...tavaka-rowenta. Ne znam sa koliko cesljeva ti dodje ova Moser ali mislim da su Roventa i Moser, nebo i zemlja u korist ove druge, naravno. S tim sto ne znam kakvi su im ove masinice najnizeg ranga...Ozirom da su u istom cjenovn rangu onda definitivno Moser. Ako kupis, javi kakva je!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kupi ovu i ne śekiraj se vidi samo dolazi li sa njom onaj dodatak za podesavanje na koliko mm da šišaš.
Jedino pad moźe da je s.jebe, inače konja može da šiša
Masinice ne provjerene nikako ne kupovati preko FB i neta, Moser ili Wahl iskljucivo u Alfaton Lekic jer ima fake kolilo hoćeš.
Last edited by METZ; 04-05-20 at 14:50.
Pratim tracking tamo po kini, otislo an airport exchange, pa put airline exchangea ili tako nesto, pa vratise vjerovatno nema letova za dje treba.. e ako znam. Jedna posiljka pise da je otisla 24 iz kine, a za druge nemam tracking, sve naruceno krajem februara i pocetkom marta pa dako stigne ove god![]()
rm -rf /
Rumun mi je poslao rucicu od menjaca (DHL) i rekao kad stigne rucica da mu posaljem pare..
Drug mu radi u DHL pa mu je dao u subotu i rekao mi je da ona krece u ponedeljak (danas) za PG i jutros mi je poslao traking broj..
E sad mene zanima - kako ide to placanje preko PayPal-a i danas mi je poslao i ovo. (slika br.2)
![]()
Last edited by Biznismen Podgorica; 04-05-20 at 19:04.
Ja sam uzeo moser mašinicu u alfaton odlična je ali odradim biceps i triceps dok se ošišam ima pola kila u nju![]()
Fino od njega kad je tako postupio. U onim prethodnom porukama ti je dao njegovu adresu na PP to ti je onaj email koji ukucas kada izaberes opciji send money sa svog PP naloga. Uneses dogovoreni iznos i send. Lagano ti je to u par koraka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Posteno - kaze ti si moj prijatelj da mi zavrsis ove godine ljetovanje kod vas.![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
A to tako ide.ja sam mislio da to ides u postu i od tamo uplatis.
![]()
Ja nemam PayPal - kako cu mu onda to uplatiti.
Možeš meni na račun a ja ću mu uplatiti ako se ne snađeš.Mada ako imaš kreditnu karticu to ti je 5 minuta posla .Otvoriš nalog i odmah će ti tražiti da povežeš karticu,veoma prosto.A šalje se tako što ukucaš email adresu,iznos, i klikneš send.
Biznismen a nema PayPal. Zemljo Kambodzo.
Proces otvaranja PayPal-a je 2 minuta i salje se sa par klikova.
Nego nije tema a siguran sam da ima sasvim dovoljno informacija kako na ovom forumu (tema PayPal i druge) tako i na Google-u.
Do Not Disturb.
Evo trazim jos bezuspjesno.
Evo da vidim na jos 2 mjesta dako ko od njih bude imao paypal.
Imao sam ga prije ali sam ogromne pare slao pa su mi ga ugasili mislili su da je vaš monej.i ne idem dje su guzve drzim distancu.
Ne idem ni ja nidje dje je guzva i drzim distancu.
Ja razumijem Bizbija
Vazda guzva tamo u paypal
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks