Zaobiđi Hifly
Na volanu osjećaj kao da su točkovi dignuti od asfalta
Posle Baruma, to je presmiješno
Zaobiđi Hifly
Na volanu osjećaj kao da su točkovi dignuti od asfalta
Posle Baruma, to je presmiješno
Ja taj osjecaj imam na hifly samo na autoput preko 130 140, pogledaj ti letvu kakva je. Do 120 su mi skroz korektne.
Послато са SM-G925F помоћу Тапатока
Last edited by Bole - MNE; 27-04-20 at 11:40.
Pa meni je to tako, vjerovatno što sam prešao sa Baruma na njih. Ali jbg, ispale mi bukvalno džabe sa novijim Dotom i jedva malo potrošene. Aj rekoh što da ne. Imao sam u planu CPC6.
Dobih tabelu na mail pa je podijelih jer moram ponekad uzvratiti kolegama sa foruma.
Ovo su cijene guma bez ugradnje tako da na svaku gumu dodate 4-5 € montaze i balansijranja.
Vjerovatno otici kod vujacica i za 57€ (takodje akcija) po tocku sa montazom i balansiranjem staviti provjerenu unirojal rainsport 5.
Cimanje mi je sad da zovem Castelanu, uplacujem, pakujem, idem kod nekog kasapa ko ce to montirat, balansirat sa tegovima koji ce otpasti za pola god...mnogo je to muke...
Miljama ispred Hifly ali i daleko iza Contija recimo.
U mojoj dinamicnoj mladosti samo yokohama je bila
Послато са SM-G925F помоћу Тапатока
Barum je extra guma za high midrange segment
Sent from my P 30 pro using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Barum extra guma, imam letnje na moj audi. Jeli ko pitao u castelanu koji je DOT obim gumama na akciju? Vidim Goodyear UG 9 na akcijui. A po meni je to daleko najbolja zimska guma. Ozašla bi me oko 45 e za 16 veličinu. Ako je noviji DOT uzeo bih za ovu zimu.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Kako sam prosuo Castelanu jer sam čuo da prodaju stare gume i čiste magacin. Ja im poslao poruku koje su godine proivedene gume a oni šalju: Izvinjavamo se, momci su zauzeti pa ne možemo provjeriti...hahahahahahahahahahahaahah kakvi prevaranti
Vrh si ih prosuo
Drug je uzeo miselin 19
Zadnja nedelja 2019.
Sto se mene tice da mogu kome prodat moj set zimskih unirojal na celicne 15. Odma bi uzeo 4 zimske 16 za 200e i zavrsio emisiju
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Kao zimska bolja je 15.
Tigar zimska u castellanu, 50% popust na ovu cijenu, 165 65 15, dot 3919, uze mi brat dva komada.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Grinel, al mi ne poslase conti i unirojal
![]()
Uzeh one goodyear u castellanu za 50e.. Vidjecu kako ce se pokazat
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Trayal zakon.
Kama ili Tigar
Simant ima bolji izbor i sigurno nema ove plasticne gume
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks