Mene jedna stvar bas zanima kad vec pricamo o tome. Ljute li vam se djevojke, ljubavnice i zene kad vam se gume ne presijavaju? I smijete li proci kroz blato kad stavite sjaj na gume?
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Meni se moja ljutila jer sam imao loše ozvučenje u autu![]()
Moja izgori svaki put kad je pitam kad ce povest auto na dubinsko jer ima vise pudera po kabini no na nju...
Btw sipam Fidelia Castrola, trosi 0,3-0,5l od zamjene do zamjene (10000km). Zelja mi je da probam taj Ravenol, makar sa ledom
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Last edited by guvarana; 24-04-20 at 14:41.
Stay salty.
Je li istina da je celebic zatvorio prodavnicu na stari? Čuh da su trajno zatvorili.
Zna li ko na koju foru bih mogao dobaciti sebi nesto iz Sarajeva do Herceg Novog? Nekog kamiondziju ili slicno?
Stay salty.
Uzmi koji oćeš, svejedno ti je. Možda je Sachs malo bolji.
Što se ulja u mjenjač tiče ako ti je OEM skupo onda gledaj ili Febi ili Ravenol.
Juce montirao Luk zamajac za dsg....
https://ibb.co/Bj0Pg4S
Gdje dođe tačno Dado Banović plastičar, koji dio Konika? Ako nekome nije mrzno da baci lokaciju, bio bih zahvalan.
18 M. Milunovića
18 M. Milunovića, Podgorica
https://maps.app.goo.gl/S1LYeGpNqmVWhLpH8
Na krivinu samo udjes u ulicicus a lijeve.Ne mozes pogrijesit
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ima li dje da se kupi boja za kozu?
Pricaj sa Pedjom, mozda bi ti on napravio malo.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ko je pedja?![]()
Cao ljudi, ako mozete da mi pomognete oko broja registrovanih teretnih vozila preko 3.5t u CG? Da li ima negdje da se provjeri ili ako neko od vas zna...?
Živio mi Srđane Aleksiću!
:-)
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Kad vec pomenusmo Pedju stavlja l;i covjek novu dugmad ili stara reparira?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Reparira stara vjerovao ili ne
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ljudi prodah neko auto davno nedje, nemam kontakt vlasnika novog. Ne uradih ni ugovor ni punomocje, a nije me ni zvao da ga registruje, bio dogovor da ga tad prevede.
Mogu li ja u mup odjavit auto sa svog imena, s obzirom da nemam saobracajnu, tablice?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks