Kakve se igrice igraju sa remdesivirom tužno za gledati. Što je još tužnije, studija utvrdila da je za proizvodnju lijeka za jedan tretman, potrebno oko 9 dolara, a gilead naplaćuje i do 100 puta više. Da čoek poželi da ni centa ne zarade, pa taman da svi pocrkamo
Istina je da im je neto dobit preko 5 milijardi, a nekim ranijim godinama i 3 puta više. Sigurno je da u ovoj sad situaciji samo gledaju dapokriju troškove razvoja i proizvodnje, i zarade neku siću preko toga, kao i svaki humani izdanak neoliberalnog kapitalizma, posebno kad se radi o farmaceutskoj industriji u kojoj su se sjatili najveći filantropi
Mislim da svi ovi gore laziraju.
Prema tome, šta da ti kažem?
Je li ovo sa Ekvadorom greska?
Nigdje niko tachno ne utvrdi ostaju li virusne jedinice na predmetima,stvarima,totalno nejasne chlanke sam chitao svo ovo vrijeme,jedni tvrde da ne ostaju,drugi da ostaju,treći ne znaju...
Ok je da uvedu maske za non stop korishcenje,ne samo unutra.pa ko nece neka placa kazne,a mislim dok se ne utvrde neke osnovne stvari oko yebenog virusa,da je sve rizichno...
Rjeshenje za nas bi bilo shto masovnije testiranje ali samo 100% pouzdanim testovima,samo tako bi mogli da se nadamo nekom poluturizmu ove god.
...
Prema WHO ne stice se kolektivni imunitet . Sto je strasna vijest .
Da li se prenosi prek predmeta ne znaju , da li opstaje u moru ne znaju . Kad ce vakcina be znaju . Lijek ne znaju . Mnogo je tih ne znaju .
Pod ne znaju podrazumjevam razlicita misljenja od relevantih institucija jer ako jedna kaze da druga ne treca mozda to je ne znaju
Vise se bojim brzog pronalaska pogotovo ako bude iz amerike i silu na sramotu poguran od trampa
Hoće li to biti samo vakcina ili sve i svašta (malo teorija zavjere mada nije za ovaj topic(pa premjestite ako bude potrebe))
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Rekli su prije nekoliko nedjelja da je virus takav da sporo mutira što bi trebalo da znači da nema previše šansi da mutira prije nego što se nađe vakcina a i sama vakcinacija bi trebalo da pružu zaštitu duže vremena nego ove protiv običnog gripa.
Dobri su ovi iz TO Ulcinj i Bar.
Kako bi lijepo bilo iznajmiti kod njih mozak par dana.....da se spusti kortizol.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ja mislim da će vakcina biti dostupna za par mjeseci..
Ogromne su pare u igri, neko je mora nać ili je već imao pa čeka da je da
To je prava teorija zavjere ali je top
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks