Zar to ne bi trebao da bude hlor?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ma ne vjerujem ..lupaju
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Nisam primjetio po Baru da se bjelilo sto (iako ciste/dezinfikuju), ali sam ga danas za svaki slucaj ostavio van tende da ga kisa pere![]()
Bas je klizavo danas bilo, kao po ledu :S
Oprao sam auto prije 3 dana, juče ujutru je bilo nagrđeno od polena. Bio sav žut.
E ima li uzaludnijeg posla od pranja auta s proljeća![]()
I kod mene ista stvar, a parkiram ispod bora... Ako krenem dje, izvucem manigu u ispolivam ga malo
Stay salty.
Brutala proizvod...
Citavo auto rastavio, ocistio sve od krovista do sjedista i tepiha...
![]()
10 godina gliba...
moram nabavit neki usisivac "na vodu"
u toku radova:
![]()
Brate, nema ciscenja bez dubinskog...ostaje unutra, povrsina ce mozda biti cista ali milimetar ispod glib...
Prema tome, šta da ti kažem?
Baš tako
To možda tapacire sa ovim sprejom i može
Al sjedišta nikako.
Ja sam sa ovim, samo Sonax izvukao krovni tapacir kao iz fabrike, a bio je katastrofa.
Koji sjaj za gume koristite?![]()
Neki Hemkov cini mi se. Kupio ga odavno, i nisam znao je je prije par dana nađoh 2 boce.
Nego ima li dje Nigrin tecnosti za čišćenje stakla, ono sam jednom uzeo u Okov i nikad vise ne nadjoh, u bocu s prskalicom je poput klasicnih tečnosti za stakla?
Poslato s Jadrana
Koristio sam taj Hemkov baš davno, nije loš dođe dosta.
Sad Sonax koristim, ali ona mala bočica 6e i plus što se sva nekako razlije, imam osjećaj kao da vremenom isparava. I masti previše.
Pa sam mislio da vidim neku alternativu, možda se taman vratim Hemku.
Za stakla Arf onaj plavi za stakla koristim, očisti ih bruka, samo što mora u debeloj hladovini da se čiste.
Kod nas nema niđe Meguiars proizvoda da se kupe?
Da li mislite da je mazenje guma selo?
Operes gume dobro i cao.
Fino izgleda kad je namazano, ali mat, diskretno
Ne ono da šljašte kao da su farbane sjajnom crnom![]()
Opet zavisi.
Onaj izgled kad su namazane freško jeste nekako selo, ali kad se osuši onda mi izgleda dobro, i bez toga nije to to.
Opet nekako sam shvatio da to "stiti" zid gume koliko-toliko od spoljnih uticaja
Možda lupam...
Ovaj Nigrin za stakla je neprevazidjeno sredstvo, bio je i on malo skuplji ali ne može se uporedoti ni sa jednim Arfom i sl.
Poslato s Jadrana
Last edited by Tom; 23-04-20 at 17:29.
Najljepse su kad su nove...
Ona duboka crna bez sjaja, moze ze reci mat.
Ima sredstvo i za to, nalazio sam prije na ebay.uk Opti-Bond tire gel15-16e litar
Kida nos za medalju
![]()
Cime najbolje da skinem naljepnicu sa laka? Mislim na onu mne na gepek, raspala se skroz od sunca a ne pomaze ni sampon ni topla voda.
Medicinski benzin
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Industrijskim ziletom.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks