Kako su Vujacici pobijedili koronu?
Tako sto su saradjivali sa okupatorom. :-)
Ako sam dobro ispratio ove izlijecene, u Danilovgradu i Andrijevici vise nema bolesnih.
Srecno!
Atention w....
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Kako su Vujacici pobijedili koronu?
Tako sto su saradjivali sa okupatorom. :-)
Ako sam dobro ispratio ove izlijecene, u Danilovgradu i Andrijevici vise nema bolesnih.
Srecno!
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Sad moze opet na ruchak do Skadra...
...
Je li brat Dagi prvo bio posvjedocio kako je Korona blaza od gripa, a onda ipak promijenio iskaz u nesto mnogo ozbiljnije.
Posle dvije nedelje izadjoh iz kuce da uhvatim krug i naroda napolju koliko oces, i siguran sam da dobar dio ljudi nekome cera inat, jer ovo je setnja kao da je naljepse moguce vrijeme napolju.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Kod mene puni poligoni i parkovi, muzika u kolima i okupljanja. Nismo mi nista zasluzili.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Samo udrite pa će biti opet za 20 dana 'koliko imamo respiratora?'![]()
One Ring to Rule them all...
Last edited by outline; 22-04-20 at 21:52.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kakve su zdravine u nas narod svi se rekreiraju i setaju..
Možda se meni jedinom ne šeta no pije![]()
Pretjerujete. Nece se niko zaraziti tako sto izadje na ulicu da proseta.
ovdje neki misle da je korona nešto kao polen![]()
She is only here to annoy herself!
Naredne dvije nedjelje su kljucne. Znacemo ke li bilo pametno popustanje
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kad je Simovic odlučio onda je sigurno pametno
Nisam znao da je on. Onda naredne dvije nedjelje su nebitne
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Biće opet ključ u bravu
Ovo je testni period za utvrdjivanje ukidanja ne >1 na javnoj povrsini![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Setajte ljudi,imamo mi lijek
https://www.kurir.rs/region/crna-gor...u-u-crnoj-gori
Sent from my iPhone using Tapatalk
svjestan si da je ovo simulacija u zatvorenom prostoru?na otvorenom je opasnost jedino da staneš s nekim ko je zaražen i da se duže vremena ispričate i da ste blizu
Jel ti imaš neki dokaz za tu tvoju tvrdnju? Neko naučno potvrđeno istraživanje? Ovo je simulacija u zatvorenom sa uključenom klimatizacijom, koja tjera aerosol na kretanje. Slično radi i lagan vjetar vani. Misliš kada je npr ovoliko ljudi na zebri, jedno da se nakašlje, svi prođu u roku od 10 sekundi zebrom, i niko se neće zaraziti, udahnuti aerosol na otvorenom?
Prva je bila preporuka distance 1m jer se tada vjerovalo da se prenosi samo kapljičnim putem, pa minimum 6 feet (1.8 metara) jer je jasno da aerosol igra veliku ulogu. Al on putuje dalje od 1.8m kroz prostoriju po ovoj simulaciji.
Last edited by Stewie; 22-04-20 at 23:37.
ne možeš se zaraziti od jedne čestice, potrebno je da uđe više čestica (a koliko to zavisi od imuniteta osobe) da bi došlo do infekcije
napolju se sigurno jeste dešavalo da se neko inficira ali je to jako rijetko
evo kako su Makedonci regulisali nošenje maski, shodno tome
"Prema uredbi Vlade Severne Makedonije, zaštitna oprema na licu mora obavezno da se nosi u svim zatvorenim javnim prostrima gde ima više ljudi, kao što su marketi, prodavnice, banke, pošte, državne i zdravstvene ustanove, javni prevoz.
Na otovorenom prostoru maske moraju obavezno da se nose na pijacama i na mestima gde ne postoji mogućnost da se održava fizička distanca od dva metra.
Građani neće morati da nose zaštitnu opremu kada su u svojim dvorištima, kada voze bicikl, bave se se individualnim sportom ili se voze automobilom sa bliskima."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks