I opet se vraćamo u 2000., povratnički album Light Years i u Gospođa u najvruuućem izdanju ikad
The more things change, the more they stay the same.
`98
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
^^Gospođetina
2006.
Drugi solo album, Overpowered - i naslovna stvar
#schönertag
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Prokletnici, podsjetiste me na Kajli, sad ne mogu da radim nego sve gledam u nju![]()
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Back to life,back to reality...
'99
Forever young, i want to be forever young
Ispunjavamo muzičke forumašicama, samo za @the_sacrament ide cover Wicked Game u izvođenju HIM iz '98
Last edited by starwalker; 22-04-20 at 00:39.
Hvalaaa.To je jedini strani bend čije sve tekstove pjesama ladno znam. Bas sam voljela da ga slušam, mada volim i sad.
Omiljena pjesma sa tog albuma (Razorblade romance) iz `99 je :
Jutros bio na pjacu, vraćem se, ulazim u ulaz zgrade kad apa neka nenormalna a na ulazna vrata zakačeno da će "Ulazi PG" odraditi dezinfekciju u srijedu i da se tih 2-3 sata ne preporučuje izlaziti napolje.
Ljudi, znači pluća me bole iako sam se stvorio u stan u roku od 10 sekundi, eo po ure se opasuljit ne mogu, najebo bi im se majke majčine nesposobne i neodgovorne...
Prvo juče su to okačili ujutru, a mi juče iz kuće nismo izašli i što sad??? Treba za prvi put svakoga pojedinačno da obavijeste od stanara ili najave upravniku pa da nas sve pojedinačno nazove, pas im mater nenormalnu *****...
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Popij sholju mlijeka mlaku,dzukele bezobrazne.
...
Nije mi jasno što postižu sa tim ludačkim dezinfikovanjem,osim što su uništili virus koji je tu eventualno unešen zadnja 24h pa je preživio.Ako ga je bilo prije 2,5,10,20dana tuda,izumreo je sam pa ako ga je u tom periodu ko pokupio-pokupio je.Isto tako,da sad uđe tu neki zaraženi i iskijah se u lift ili po gelenderu...zaludu im je rabota bila.Treba to češće a normalnije dezinfekovat
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Pa naravno, bolje cesce dezinfikovati rukohvate, kvake, lift i prekidace za svijetlo nego full detox podova...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Po 4e, odlične, ne treba šećer.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Ja volim na kamionsku pijacu poći i kupiti ima preprodavaca što prodaju na malo, prošle nedelje sam jagode tamo kupovao isto u neke plasticne zdjele poput ove sto si ti kupio, koliko je u nju bilo ne znam(mozda 500gr) platio 2e isto super jagode.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sviđa mi se ideja uzgajanja povrća na krovu zgrade
![]()
danas prvi dan šetnja, za 1:15h 5 km napravismo krug poveliki i nemam života...ni malo![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks