Zna li neko onu pricu...kad je neki momak htio da kupi nekog Mercedesa CLK pa je ovaj uskocio tu sa 500 eura vise...ne znam detalje ali je prica bila bas jeziva.![]()
Ovo je jbn sjajno. Samo ne moze ovo da bude limited series, ma ne moze da bude nikakva serija. Svi treba da udju u Zadrugu realno, pa da klupko razmrsi :lolblue:
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Sjecam se savjeta za kupovinu iPhone-a u Singapur i isplati li se i oce li ko da mu verbalni donese telefon za nesto vise para kako bi njega jeftinije izasa, dobar i taj topik, a bio je i za SLK no se ne mogu $etit, ako ko zna neka izbaci linkove za oba
Sent from my MI 8 using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Za Mercedesa mi je pricao jedan mladi momak sto je nekad prodavao telefone na forum...
Ne znam pricu o iPhonu iz Singe, ali znam drugu još jaču iz Singe.
A onda prica oko čip tuning kod Djokica... :lolblue:
Ovo je mozda 1% price o njemu, e ako neko i dalje vjeruje da je Vesko Dakic kriv za sve ono onda...
Last edited by TAKUMI; 20-04-20 at 18:22.
Prema tome, šta da ti kažem?
Za 5 godina cemo saznat kako je vehabijalni prca trojku u paketu.
:lolblue: :lolblue ::lolblue: :lolblue:
Ja čekam Verbalnog ne idem u krevet dok ne pročitam što će da napiše, Takumi ga je udario pitanje oće li se Verbalni oporavit ikad više
![]()
Lako ti je ne ić' u krevet i čekat Verbalnog.Ajd probaj ne ić' do bova i čekati ga na obalu
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ladno ste me "nacerali" da citam 310 postova odje, plus majstori kojih se treba kloniti
jebo seldona ovo je novi bestseler
Ajmo verbalni ukljuci se ,mada svoj rep+ dajem takumiju,sagledavajuci obije strane
Al opet ako se verbalni zaljubio put bova, moze li mu se zamjerit na moralno posrnuce
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
prije reakcije, @NSX ? imas li ti sta da dodas?
nothing comes from violence and nothing ever could
imam osjećaj da TAKUMI zna mnogo više, nego ide polako![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Last edited by TAKUMI; 20-04-20 at 21:06.
Takumara i tizeri, napetije od iščekivanja novog Black Mirrora![]()
The more things change, the more they stay the same.
Neka zajebancija je bila, uglavnom ovaj ispao budala.
Još sat i 21min do uključenja veebalnog
Dok iskvotuje pola foruma...
...
Last edited by technus; 20-04-20 at 21:58.
Forever young, i want to be forever young
i sve je to super , jer ljudi sa kojima sam pricao o tebi su mi samo rekli da tebe treba sazaljevati i da te ni pod razno fizicki ne treba napadati , jer vele `GREOTA ...E sad druga je prica sto ljudi sa tobom vise ne zele da imaju posla , pa vise i ne postavljas oglase , znam cak momka kojem si se toliko smucio da pare koje je trebao da ti plati , nije zelio licno , nego je to odradio preko banke , jer mu je bilo mizerno i da prica sa tobom ...
Jebenitza!!!
Last edited by TAKUMI; 20-04-20 at 22:15.
Samo da ne ostane bez žetona
spavas li mirno Mitrović Zeljko
f6
ne, no nas je bilo dvoje, zaboravljaš na Mirjam![]()
Uha, kakvi su ovo zapleti, pa se lik zaplete u sopstvenim pričamaTvoja cura je IMALA FB, pa ga ugasila, da bi vas dvoje koristili jedan nalog, hešteg papučar.
ride:
ride::beguiled: Fotke riba koje sam slao na messenger, koje su se navodno raspitivale za tebe, su bile fotke debelih crnkinja iz USA, ko skapira šalu, skapira :P Ovo za Yaris si se toliko zapleo u sopstvenim izmišljotinama, da ne znam kako da demantujem, čas je drugarica, čas je cura, čas nije htjela da čuje više za mene. Jedini dio koji ima logike da ga i danas vozi, bio juče u njemu :P
Čekamo detalje singapurske kulminacije![]()
A sačekaj, može Fabia vazda gluplje od glupljeg. Izigrava poštenje time što je dijelio FB profil sa curom, a sa ostalima se preko SMS-a dopisivao![]()
ja ne znam kako vi pratite radnju fabule, kad ja koji sam protagonista ne uspijevam. Zlatio se LOST![]()
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks