Page 13 of 16 FirstFirst ... 3910111213141516 LastLast
Results 301 to 325 of 376

Thread: BOVE kojih se treba kloniti!!!!

Thanks Thanks Given 
    3,646
    Thanks Thanks Received 
    6,780
    Thanked in
    4,063 Posts

Zna li neko onu pricu...kad je neki momak htio da kupi nekog Mercedesa CLK pa je ovaj uskocio tu sa 500 eura vise...ne znam detalje ali je prica bila bas jeziva.

Thanks Thanks Given 
    1,418
    Thanks Thanks Received 
    5,599
    Thanked in
    2,629 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Možda nije drugi momak,no ovaj stari čo'ek,Verbalnoga majstor,što je prvi put vidio Yarisa,pa da ga proba

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Da nije Hoze Enrike aka NSX

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Ovo je jbn sjajno. Samo ne moze ovo da bude limited series, ma ne moze da bude nikakva serija. Svi treba da udju u Zadrugu realno, pa da klupko razmrsi :lolblue:
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    1,983
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    363 Posts

Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
    sad ce da slijedi prica za Singapur - to je vec kulminacija.
    Sjecam se savjeta za kupovinu iPhone-a u Singapur i isplati li se i oce li ko da mu verbalni donese telefon za nesto vise para kako bi njega jeftinije izasa, dobar i taj topik, a bio je i za SLK no se ne mogu $etit, ako ko zna neka izbaci linkove za oba

Sent from my MI 8 using Tapatalk
    two things are infinite:
    the universe and human stupidity;
    and I'm not sure about the universe

Thanks Thanks Given 
    3,646
    Thanks Thanks Received 
    6,780
    Thanked in
    4,063 Posts

Za Mercedesa mi je pricao jedan mladi momak sto je nekad prodavao telefone na forum...
    Ne znam pricu o iPhonu iz Singe, ali znam drugu još jaču iz Singe.
    A onda prica oko čip tuning kod Djokica... :lolblue:

Ovo je mozda 1% price o njemu, e ako neko i dalje vjeruje da je Vesko Dakic kriv za sve ono onda...
    Last edited by TAKUMI; 20-04-20 at 18:22.
    Prema tome, šta da ti kažem?

Thanks Thanks Given 
    1,106
    Thanks Thanks Received 
    659
    Thanked in
    333 Posts

Thanks Thanks Given 
    767
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    79 Posts

Za 5 godina cemo saznat kako je vehabijalni prca trojku u paketu.

:lolblue: :lolblue ::lolblue: :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    2,523
    Thanks Thanks Received 
    1,163
    Thanked in
    527 Posts

Ja čekam Verbalnog ne idem u krevet dok ne pročitam što će da napiše, Takumi ga je udario pitanje oće li se Verbalni oporavit ikad više

9. The Following 3 Users Say Thank You to METZ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    19,076
    Thanks Thanks Received 
    8,896
    Thanked in
    4,328 Posts

Lako ti je ne ić' u krevet i čekat Verbalnog.Ajd probaj ne ić' do bova i čekati ga na obalu

11. The Following 2 Users Say Thank You to joni For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    1,090
    Thanked in
    516 Posts

Ladno ste me "nacerali" da citam 310 postova odje, plus majstori kojih se treba kloniti
    jebo seldona ovo je novi bestseler
    Ajmo verbalni ukljuci se ,mada svoj rep+ dajem takumiju,sagledavajuci obije strane
    Al opet ako se verbalni zaljubio put bova, moze li mu se zamjerit na moralno posrnuce

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
    Tebe mi je žao a za mene me duša boli

13. The Following User Says Thank You to aleksa111111 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,005
    Thanks Thanks Received 
    9,039
    Thanked in
    4,358 Posts

prije reakcije, @NSX ? imas li ti sta da dodas?
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

imam osjećaj da TAKUMI zna mnogo više, nego ide polako

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    3,646
    Thanks Thanks Received 
    6,780
    Thanked in
    4,063 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    imam osjećaj da TAKUMI zna mnogo više, nego ide polako

Sent from my iPhone using Tapatalk

Masu toga sam zaboravio, ali ljudi me podsjecaju na sva njegova umjetnicka djela prema svima nama.

P.S. Trebaju mi topici u vezi iPhona iz Singapura i kad je htio da plati 500 eura za neku informaciju u vezi Mercedesa.
    Last edited by TAKUMI; 20-04-20 at 21:06.

Thanks Thanks Given 
    1,418
    Thanks Thanks Received 
    5,599
    Thanked in
    2,629 Posts

Takumara i tizeri, napetije od iščekivanja novog Black Mirrora
    The more things change, the more they stay the same.

18. The Following User Says Thank You to starwalker For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,798
    Thanks Thanks Received 
    2,329
    Thanked in
    1,286 Posts

Masu toga sam zaboravio, ali ljudi me podsjecaju na sva njegova umjetnicka djela prema svima nama.

P.S. Trebaju mi topici u vezi iPhona iz Singapura i kad je htio da plati 500 eura za neku informaciju u vezi Mercedesa.
    nooth1ng mu je tražio 500e čini mi se )

Ne sjecam se priče

Thanks Thanks Given 
    3,646
    Thanks Thanks Received 
    6,780
    Thanked in
    4,063 Posts

Neka zajebancija je bila, uglavnom ovaj ispao budala.

Thanks Thanks Given 
    19,076
    Thanks Thanks Received 
    8,896
    Thanked in
    4,328 Posts

Još sat i 21min do uključenja veebalnog

Thanks Thanks Given 
    1,798
    Thanks Thanks Received 
    2,329
    Thanked in
    1,286 Posts

Thanks Thanks Given 
    8,756
    Thanks Thanks Received 
    3,889
    Thanked in
    2,322 Posts

Dok iskvotuje pola foruma...
    ...

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Pa vjerovatno mu je persirala jer je to bio prvi put da ga je vidjela, plus je bila mladja od njega jedno 15 godina. Ali da se razumijemo, nije on pricao sa njom da bi je muvao, nego posto je on jedna bezdusna i ljubomorna kanta njemu je bilo krivo sto meni ide kako treba sa djevojkom i sto nemamo problema pa da to pokvari, a kad je vidio da nece uspijeti sa tom pricom, a posto je taj dan cuo da moja djevojka nema FB nego da koristi moj za razmjenu informacija i fajlova sa njenim kolegiciama sa fakulteta lik je krenuo da mi salje poruke na FB: linkove raznih cura sa tekstom evo tvoje simpatije, pa sljedeci dan evo ova sto si se smuvao sa njom...da bi ova vidjela to.To je radio i ostalim drugovima i poznanicima, meni, NSX-u... :lolblue:

Njegov zivot je tada bio jad, bijeda i čemer, i danas je...Upoznali smo se tako sto me je tada zamolio da idem sa njim da pogledamo jednog Yarisa sto je htio da kupi curi. I mi podjemo da ga vidimo i stvarno je auto bio boca (i dan danas ga ista vozi), ja mu kazem da ga uzme i sad njemu je to sumnjivo...zasto sam ja toliko ZA da se uzme auto, da li cu ja mozda imati koristi od toga? I veli ovaj idemo kod mojeg majstora da ga i on pogleda...mi tamo kad eno ga neki stariji coek, pojma nema i nikad Yarisa u zivotu nije vidio. :lolblue:

Uglavnom uzeo ovaj Yarisa. I onda za to vrijeme kad god ga ona nije poslusala ovaj podje kod njene kuce i uzme joj auto i parkira ga kod kuce dok se opet ne pomire. :lolblue:
    E sad, ako se pitate okle on sa mnom i sa mojom djevojkom na more...par dana prije toga se posvadjao sa curom i ona nije vise htjela da cuje za njega, i nekako je uspio da je smiri i rekao joj da idu na more, ona je pristala ali pod uslovom da idu sada vec njenim autom i da ona vozi (dala mu pare), vjerovatno se bojala da ce ostat bez auta, ovaj nije pristao, rekao je hocu ja da vozim, ona je rekla NE i cao. I zove me i kaze da ide sa mnom na more jer ne nesto smoren, ajde...i na putu prema CT ja vozim lagano dok mi ovaj prica sto mu se desilo kad u retrovizor Yaris...znaci leti, pretice me kao da stojim, ona na suvozacev sic a Yarisa vozi njen novi frajer. Ma mogao bih roman napisat sa ovakvim i slicnim dogodovstinama. Kakve sam ja stvari vidio i cuo od njega...sad ce da slijedi prica za Singapur - to je vec kulminacija.
    Ovo je grijeh ne quote-ovat da bivstvuje na svakoj stranici ovog topica.
    Cekamo potvrdu NSX-a i demantij Verbalnog :-D.
    Nego, sta se desilo i kakva je reakcija bila novog momka, tj.novog vozaca Yarisa?
    Last edited by technus; 20-04-20 at 21:58.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    3,646
    Thanks Thanks Received 
    6,780
    Thanked in
    4,063 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post

i sve je to super , jer ljudi sa kojima sam pricao o tebi su mi samo rekli da tebe treba sazaljevati i da te ni pod razno fizicki ne treba napadati , jer vele `GREOTA ...
    E sad druga je prica sto ljudi sa tobom vise ne zele da imaju posla , pa vise i ne postavljas oglase , znam cak momka kojem si se toliko smucio da pare koje je trebao da ti plati , nije zelio licno , nego je to odradio preko banke , jer mu je bilo mizerno i da prica sa tobom ...

Jebenitza!!!
    Last edited by TAKUMI; 20-04-20 at 22:15.

Thanks Thanks Given 
    403
    Thanks Thanks Received 
    154
    Thanked in
    98 Posts

Pa vjerovatno mu je persirala jer je to bio prvi put da ga je vidjela, plus je bila mladja od njega jedno 15 godina. Ali da se razumijemo, nije on pricao sa njom da bi je muvao, nego posto je on jedna bezdusna i ljubomorna kanta njemu je bilo krivo sto meni ide kako treba sa djevojkom i sto nemamo problema pa da to pokvari, a kad je vidio da nece uspijeti sa tom pricom, a posto je taj dan cuo da moja djevojka nema FB nego da koristi moj za razmjenu informacija i fajlova sa njenim kolegiciama sa fakulteta lik je krenuo da mi salje poruke na FB: linkove raznih cura sa tekstom evo tvoje simpatije, pa sljedeci dan evo ova sto si se smuvao sa njom...da bi ova vidjela to.To je radio i ostalim drugovima i poznanicima, meni, NSX-u... :lolblue:

Njegov zivot je tada bio jad, bijeda i čemer, i danas je...Upoznali smo se tako sto me je tada zamolio da idem sa njim da pogledamo jednog Yarisa sto je htio da kupi curi. I mi podjemo da ga vidimo i stvarno je auto bio boca (i dan danas ga ista vozi), ja mu kazem da ga uzme i sad njemu je to sumnjivo...zasto sam ja toliko ZA da se uzme auto, da li cu ja mozda imati koristi od toga? I veli ovaj idemo kod mojeg majstora da ga i on pogleda...mi tamo kad eno ga neki stariji coek, pojma nema i nikad Yarisa u zivotu nije vidio. :lolblue:

Uglavnom uzeo ovaj Yarisa. I onda za to vrijeme kad god ga ona nije poslusala ovaj podje kod njene kuce i uzme joj auto i parkira ga kod kuce dok se opet ne pomire. :lolblue:
    E sad, ako se pitate okle on sa mnom i sa mojom djevojkom na more...par dana prije toga se posvadjao sa curom i ona nije vise htjela da cuje za njega, i nekako je uspio da je smiri i rekao joj da idu na more, ona je pristala ali pod uslovom da idu sada vec njenim autom i da ona vozi (dala mu pare), vjerovatno se bojala da ce ostat bez auta, ovaj nije pristao, rekao je hocu ja da vozim, ona je rekla NE i cao. I zove me i kaze da ide sa mnom na more jer ne nesto smoren, ajde...i na putu prema CT ja vozim lagano dok mi ovaj prica sto mu se desilo kad u retrovizor Yaris...znaci leti, pretice me kao da stojim, ona na suvozacev sic a Yarisa vozi njen novi frajer. Ma mogao bih roman napisat sa ovakvim i slicnim dogodovstinama. Kakve sam ja stvari vidio i cuo od njega...sad ce da slijedi prica za Singapur - to je vec kulminacija.
    Takumi, obrnuo si igricu i ubio kraljicu.

Thanks Thanks Given 
    19,076
    Thanks Thanks Received 
    8,896
    Thanked in
    4,328 Posts

Samo da ne ostane bez žetona

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,740
    Thanked in
    1,573 Posts

spavas li mirno Mitrović Zeljko
    f6

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    I ko je đe śedio u auto?

Haha,ali ladno te je persirala kod bova!?
    Je li razlika u godinama u pitanju,patrijahalno vaspitanje ili nešto treće?

ne, no nas je bilo dvoje, zaboravljaš na Mirjam

Uha, kakvi su ovo zapleti, pa se lik zaplete u sopstvenim pričama Tvoja cura je IMALA FB, pa ga ugasila, da bi vas dvoje koristili jedan nalog, hešteg papučar. ride:ride::beguiled: Fotke riba koje sam slao na messenger, koje su se navodno raspitivale za tebe, su bile fotke debelih crnkinja iz USA, ko skapira šalu, skapira :P Ovo za Yaris si se toliko zapleo u sopstvenim izmišljotinama, da ne znam kako da demantujem, čas je drugarica, čas je cura, čas nije htjela da čuje više za mene. Jedini dio koji ima logike da ga i danas vozi, bio juče u njemu :P

Čekamo detalje singapurske kulminacije

Quote Originally Posted by mur3633 View Post
    Vala đevojka da koristi moje profile na društvenim mrežama... Ne može gluplje
    A sačekaj, može Fabia vazda gluplje od glupljeg. Izigrava poštenje time što je dijelio FB profil sa curom, a sa ostalima se preko SMS-a dopisivao

Quote Originally Posted by METZ View Post
    Ja čekam Verbalnog ne idem u krevet dok ne pročitam što će da napiše, Takumi ga je udario pitanje oće li se Verbalni oporavit ikad više
    ja ne znam kako vi pratite radnju fabule, kad ja koji sam protagonista ne uspijevam. Zlatio se LOST
    (nečitko)

Page 13 of 16 FirstFirst ... 3910111213141516 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)