Ahahahhahha kakva smijurija.
Koji su to uslovi steknuti sad recimo a nije ih bilo prije deset dana da se ove mjere ukidaju. Pa mi prakticno imamo od pocetks mali broj na dnevnoj bazi. Srbija ukida mjere takodje na 300 zarazenih dnevno. Kakvo bezpotrebno smaranje naroda.
Srbija je majka.
Umjesto da svi kažu raspadamo se, moramo popuštat, sad svi nešto kenjaju, da prostite.
Samo mi Vučića ne dirajte da ve zamolim, ono je zvijezda vodilja Lazinih pacijenata.
Jedini sam pogodio, do 15 maja gotovo sve.
Black Mamba
8 & 24
<3
Koja je poenta svega ovoga bila onda mi nije jasno
Bolje da je cetri puta vise uhapsenih no cetri puta vise zarazenih. A ti vidji kakve resurse ima Njemacka, a kakve mi. pa mozda ti nesto bude i jasnije. Sto god d aNjemack auradi i kolik god da joj ekonomija potone, izvadice se brzo. A da s ekod nas virus rasirio, da nam i ovo malo jada sot imamo ode niz brdo, mogli bi komotno svi odit u Njemacku da tarzimo azil. Doduse mozemo i ovako. Ali probaj da gledas dalje od nosa, ako mozes vidjet od politicke zalijepljnosti.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pa ako je tako meksiko što sad gase mjere?
Koliko procitah i shvatih, a mozda nisam u pravu, to ce ici postepeno, narednih mjesec ipo. Pretpostavljam da ce se shodno situaciji popustati, sto ne garantuje da ako krene da se povecava broj zarazenih nece opet vratiti zabrane. ako su koliko toliko uspostavili neku, ajd da kazem kontrolu sirenja, treba pocet i raditi da se spasava ono sto se spasiti moze kad je ekonomija u pitanju.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Pa to znači da smo od starta u istim govnima i da ako sad mjere popustimo ove prije nisu imale ni svrhu..
Priznajmo da smo sirotinja i ako crknemo šteta velika
Ako ukinu mjere ćemo da dUmremo, a ako ne umremo znači da:
sve je laž, samo pusta lažžž...
Samo 1 novi. Kontakt od prije. Podgorica
koje sve? fino kaže ‘tokom narednih 45 dana’ to nikako nije do 15. maja. do 1. juna će većina mjera biti ublažena, ostaće vjerovatno ova da se granica ne otvara (koja nema veze sa nama no sa stanjem u svijetu) i možda još par
i? jel Vlada kriva što ljudi skoro 20 dana posle zabrane kretanja posle 19h i dalje uredno krše tu mjeru? ovaj podatak samo govori kakav je dobar dio naroda odje. znaju da se kažnjavaju neke stvari i oni opet rade kontra. samo što bih ja pisao velike novčane kazne recimo pa neka se onda *urče velji Crnogorci
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mislim da je dosta dzava premasila peak i u vecini strelica ide ka dolje pa se krenulo u ublazavanje mjera mi imamo vec duze vremena mali priliv novozarazanih uskoro cemo imati vise od pola oporavljenih tako da moze se krenuti u lagano vrcanje u normalu
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
bogami ja sam ocekivao dosta vise od 4 zarazena radi lijepog vremena i praznika.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
A inkubacija? Praznici tek za 7 dana mogu imat uticaj
Kako nijesu imale svrhu? Ja mislim da jesu i tekako. Da nije bilo ovih mjera, pretpostavaljm da bi broj zarazenih bio puno veci. Pitanje bi bilo kako bi se sa tim nosili s obzirom na nase mogucnosti kad zdravsveni sistem u pitanju. Sad kad je to koliko toliko podnosiljvo, ide se dalje. Sto ce bit....vidjecemo. Mozda bude dobro, mozda bude gore....nisam vidvit ka pojedini sa foruma. Ja znam po nesto, onako, povrsinski, ali odje imamo uktramegagiga strucnjaka za pandemije, ekonomska pitanja i 5G mreze. Tako, d auzmi ovo sve sa rezervom sto pisem. hahaahaha
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Šta je tu je, bitno da im je došlo do glave da se mora planirati ublažavanje...
U svakom slučaju smo mnogo spremniji nego prije pandemije, stigla je oprema za zdravstvo, povećani dosta kapaciteti sa novim respiratorima, narod je navikao na mjere i ako se stanje pogorša biće lakše iskoordinisati sve ponovo... Sve u svemu, rezultati su vidljivi, bar sa zdravstvene strane... Imajući u vidu kakva nam je inače država, ovo su odradili bolje nego što se iko mogao nadati...
Sent using Tapatalk
#fakenews
@medo , dosta se lezalo, da se radi nesto, a? 😃
nothing comes from violence and nothing ever could
Osim bolje spremnosti i stečenog iskustva, iskreno se nadam da sad imamo i gomilu ljudi koji su neznaveni odbolovali virus, stekli imunitet i koji neće biti karika u daljem širenju virusa. Kolika je ta gomila stvarno ne bih mogao da zaključim, ali mora da se radi o desetinama hiljada ljudi, možda i preko 100 ili 150 hiljada.
100 000 ljudi odbolovalo a 20 u bolnici ajde budimo realni
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks