Ja mislim nidje. Ako nedje ima onda u frizer shop.
Ljudi polomi mi se cesalj na masinicu, rowenta, najmanji onaj, jedinica valjda. Dje da kupim?
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Ja mislim nidje. Ako nedje ima onda u frizer shop.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Acetonom da je bači odma posle čišćenja..
Aceton ne smijem, vlazne naravno da sam pokusao. Sirce cemo probat pa javljamo.
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Kako saznati koji su dezurni djeciji zubari ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://stomatologija.me/blog/spisak...-intervencije/
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Uljnu farbu ( crna) kako uklonit sa kamenog stepenista? Makao sam dio sa kompresorom ali bas flekicu tesko. Treba mi neko sredstvonda se ocisti razmaze itd? Preporuka?
f6
Uljani razredjivac, brener pa da je izgori itd. Al bojim se da sve to šteti kamen. Možda četka čelična pa polako, no je teško male površine sa njom obraditi
Zna li ko đe se mogu nabaviti dobri veći suncobrani za terasu? Potrebno je da budu kvalitetni, da se ne raspanu ili izbucaju posle jedne sezone.
"The best argument against Democracy is a five-minute conversation with the average voter."
Da nema ko iskustvo sa ovim modelom?![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ja uzeh ovaj prije ˝g.Odličan što se tiče baterije i kvaliteta.E sad,mislim da bolje šiša onaj što ima više češljeva(nastavaka plastičnih),jer mi ovaj sa jednim(podešavajućim) češljem nekako neprecizno šiša...ili ja ne umijem šišat'.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Pozdrav kolege, nisam siguran da je ovo pravo mjesto za ovo pitanje ali nisam nasao prikladnije, da neko od vas slucajno ne zna na koji nacin mogu da provjerim sta je ucrtano na jednom placu za koji sam u pregovorima da kupim, jer vlasnik kaze da je ucrtano 3 etaze bruto povrsine 600m2, pa bih to provjerio, pregledao sam urbanisticke planove na sajtu sekretarijata za planiranje prostora ali ne mogu da nadjem, plac se nalazi malo prije Salasa, katastarska opstina Velje Brdo.
ovo što kaže kolega: baterija i generalno kvalitet se čine na mjestu, ali je ovaj češalj nezgodan za šišanje. na koju god "dužinu" da se podesi, neki nepravilni pokret u odnosu na podlogu i za čas napravi rupu (saznao sam to na teži način). moj je savjet da tražiš drugi model, koji ima više nastavaka (češljeva). i još nešto-ako ti treba za trim brade i sl, to ti može završiti najjeftinija kineska varijanta sa više noževa. ako ćeš baš za šišanje, onda treba uzeti neku kvalitetniju varijantu (opet, sa više noževa)
gledas po DUP-u sto ti je ucrtano. u suprotnom ako je on predavao zahtjev za nesto vise onda ce ti imat napismeno to.
f6
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks