AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Maslac u HDL, standardna cijena...
Tortilje 8 kom, 320gr Poco Loco su 1.69, Mexicana Grandissima 6kom 390gr 2.29, Mex. Grand Profesional 3.19, Mexicana 8 kom 336gr 2.19, Roberto Granpiada 3kom 330gr 1.09 i iste sa uljem od maslina 1.49...
Ovo cisto u cilju informisanosti naravno...
Last edited by Ben Dover; 13-04-20 at 12:21.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
cijene su niže nego kod nas u Sparu u Skadru...neke sam stvari trgovala, prilično jeftino uncle ben's pirinac ne znam je li bio euro ipo...pa sam kupovala neke tablete za masinu i sl ....
Ja rekoh tog dana kad sam bila nije bilo ispod tri eura (2.89)...isto tako ova pakovanja su od 200 grama ne od 250 što sam naglasila....kravicu ne kupujem, a ovaj lazar cu kupit bogomi probala bih ga dzabe je.mada bih ga upordila sa meggle, prezident po specifikacijama, bitno je....a ove tortilje, 16 kom 3 ipo eura ....i bukvalno kad sam ja bila bilo je samo dvije vrste na izboru i to na onom jednom uskom a dugačkom frižideru pore povrca smrznutoga...vidim ti pobroja milion...a maslaca def nije bilo jer sam baš tražila...i nijesam kupila tada jer je bio svaki 200 gr oko 2.80 2.90 eto tako
i ne volim u Laković da trgujem osim neke stvari koje su bas jeftinije...suhhomesnati program im je potpuno, meni, nepoznat trenutno...hemija je dosta jeftinija...nema što
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Sad sam gledao, Spar ima sad svoj sajt u Albaniji pa koga interesuje može pogledati, mada, mislim da su cijene malo veće negoli ljetos kad sam bio zadnji put.
Ovo je situacija iz HDL u Donjoj Gorici... Na Zabjelu je asortiman bogatiji...
Mi doma uzimamo ovaj Lazar maslac i sasvim je dobar...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zna li se radno vrijeme marketa za vrijeme Vaskrsnjih praznika?
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Sve je smijesno pri tome kako inpek i ekipa dostavljaju hleb. Prosetaj nedje ujutro izmedju 5 i 5 i 30. Hleb se dostavlja na nacin sto se gajbe ostave na pod ispred vrata prodavnice. Konkretno Idea kod stadiona Zabjela svako jutro leb oko 5 i po je na beton ispred vrata dostupan svima da vide.
Voli u 2019 - prihodi 240 miliona, neto rezultat 4.8 miliona
Laković u 2019 - prihodi 156 miliona, neto rezultat 4.9 miliona
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ljeto 2013' godina,sjecam se scene kao da je juce bilo.Radnik koji razvozi hleb,stavlja na put 2 pune crvene gajbe i da ih ne bi nosio(vjerovatno su mu teske ili mozda nece namjerno da ih tegli)on ih vuce po asfaltu jedno 50-60m od mjesta dje je parkiro kamion do magacina od Volija.
A prico mi je drug koji je radio kao pekar,da u dosta pekara ne peru miksere uopste no ih samo povrsinski ociste.
Pa onda imamo:
-Prljave miksere
-Prljave pekare
-Prljave gajbe
-Prljava auta u kojem vrse transport
I na kraju ostave taj isti hleb na ulici,dje moze da ih zapisava svaka zivotinja
Last edited by Randy Orton; 16-04-20 at 06:41.
Pa to jača imunitet...
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
Sigurno.Nisam jos cuo da se neko otrovo od hleba![]()
Da nema toga mi bi pasali ka po Zapadnoj Evropi. To dodje ka vakcina
To se radi tako evo 30 godina od kad sam u red za hljeb bio 89e sa 4-5 god
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
zato smo mi izgradili imunitet
nothing comes from violence and nothing ever could
Recimo da se hipoteticki nabavlja najgora hrana po damping cijenama iz uvoza
Recimo da hipoteticka trgovinska firma ima prihod od 300 miliona EUR godisnje, a tvrdi da ima neto rezultat 4 miliona EUR, a uz to su recimo stvarni operativni troskovi recimo 40 miliona EUR na god. Onda bi rekli da data firma ima recimo ~180 EUR miliona cistog profita na god. kad se makne PDV, plate ostali porezi i sl. ako racunamo da hipoteticka firma uopste placa radnike po zakonu i da placa sve svoje zakonske poreske obaveze. Slicna prica bi se mogla utvrditi i za ove hipoteticke telekom/internet provajdere![]()
Last edited by techlinkit; 16-04-20 at 09:27.
pa bogami po ovoj tvojoj fotki ne bih rekla...maslaca niejsam vidjela ovoga od 1.50 niti tortilja osim neka veca pakovanja koja ja i inače kupujem ali su im jace cijene nego u voliju...kad i ima...mada je generalno vjerovatno najsnabdjeveniji ali tog dana je vjerovatno i guzve bilo i proslo je sigurno...
da ja trošim dosta maslac i za kuvanje i za kolace (vise nego margarin, margarin samo pola pola sa maslacem i obicno kupim kad je recimo taj z bregov na akciji pa bude 2.50 ili 2.60 za 250 gr po 4, 5 komada.....i kad dodjem na jedan ili dva opet kupim dva, tri i tako ih uvije nađem povljno....takođe ne libim se kad je pred istekom roka pa imaju za cijenu jednog dva komada da kupim barem 2 pakovanja po dva....a idem u vojvodinu cesto i tamo na pijaci za 200 dinara kupim iz mađarske sjajne maslace i to bas vise pakovanja...ne sjećam se kad sam ga platila preko 2.60 za 250 gr to je maksimum....ali ovaj Lazar cu uzeti sigurno da probam![]()
ima li đe da se kupe rukavice?![]()
Voli u City - Barilla Pesto Genovese prije 15 dana 3.15 a danas 3.45.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
cijene su katastrofa! Danas sam kupila povrca i voca, bas sitnice e jedino u Nas diskont sam nasla PIONIR čokoladu za kuvanje sjajnu 100 gr mislim da ima 47 posto kakoa ili 46% više od menaža i košta 0.29 eura...mislila sam da je neka greška...ja kupih kilo ipo cokolade![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks