Dje se kupas, dje ga uz bove trpas :lolblue:
Forever young, i want to be forever young
Aoo, hahahahahahahahahahahaha preplakah.
Ođe samo fali još Vesko da napravi profil i onda može da počne snimanje filma.
brt, jesam li ja kriv što sam neodoljiv, pa ga je đevojka ostavila da u plićaku pliva kučeći i došla do mene kod bova?! I kad sam joj rekao da se vrati kod momka u plićak, digla frku da ja nju muvam, a očigledno je da ga je ona iskulirala i došla do bova da muva mene, zar ne? :mrgreen:
Takumi je mnooogo prije toga operisao kuk, nego kenja, operisao ga je prije no smo se počeli družit, fora je da umije samo kučeći stajl da pliva, u dubinama do 1 metar![]()
Đe god su bove, tu je i Verbalni! Mnim da će mnogo čiju đevojku ovoga ljeta spasiti korona, ali od 2021-e ih dobro čuvajte!![]()
(nečitko)
Hahhaha, ja ovoga verbalnog zamisljam kao suklatu jednu od 2m, mršavu, poput Rodnija
Pošto je mršav, sigurno bolje probija vodu i prije svih stiže na bove, a na drumu u svom Miniju je zver![]()
opa, novi zaplet. ko li je anonimna forumašica?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
nije na meni da zborim![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Jedino je izgleda Vele ostao da nije xeban.
Za sad mi se cini dobra ova nova sezona. Samo jos zmajevi da se pojave i lagano u konkurenciju sa Game of Thrones.
Otvorite novi topic o verbalnom, odje je dosta bilo.
Pozdrav
Postovi će biti prebačeni, jer je ovo šteta brisati.
Glavna misterija, koju treba razriješiti pod hitno, je zašto je Fabijinoj ex ribi bilo ljepše sa mnom sa bovama, nego sa njim u plićaku, zašto ga ostavi tamo?![]()
skoro 2i na koji Mini misliš, imam 2, uskoro možda i 3, ko zna, treba sve te žene razvoziti?
Da nije ona sa nickom na K?![]()
A i što ima da ti priča, ka da nismo ja i ti pili sokkk u Bokeškoj?![]()
nisu bile lijepe, i dalje su
ko kaže da je anonimna? Oči grahoraste, lijepa ko boginja, i$
kad je bal, nek je maskenbal![]()
(nečitko)
Fabija i Vehabijalni su bili drugovi kako shvatih. Ko je kome koga heftao?
Sent from my p30 pro using Tapatalk
Nismo mi bili nikakvi drugovi. Sa takvim tipom ne mozes biti drug, jedino ako si kao on.
Mislim, prezime ga najbolje opisuje. :lolblue:
Last edited by TAKUMI; 16-04-20 at 00:03.
Prema tome, šta da ti kažem?
pusti ti moje prezime, objasni ti nama što te je tvoja vajna cura odjebala, ostavila samog da se praćakaš u plićaku (napominjem: do metar dubine maximalno, jer te je i u metar i po bila frka, kakve to veze ima sa operacijom? :mrgreen: ) i otišla sa mnom na bove? :mrgreen:
(nečitko)
Mora se odje Poll otvarat pod hitno. :-D
Forever young, i want to be forever young
aaaa to je veza...zbog starih rana, cim je Verbalni počeo da priča o miševima kod Veleta, Fabija je namjerno poveo auto kod Veleta i rekao da mu niko nikad nije bolje auto sredio :lolblue: i riječ po rijeć zapričaše se njih dvojica i od Veleta i miševa, i Veleta super majstora (ođe se dežuralo da se snima br kola kd Veleta) /Veleta neznačice dođosmo do ljetovanja, bova i tako to na tu temu...rijec po rijec,neka no i sad se otkrivaju neke novosti
ahahahahhahah gade
Brate što ti ja zla oću, lako je za bove, nemo na more ić sa Verbalnim
Nova tema na Život Verbalni ljetovanje u podnaslovu GPS iz minuta u minut
Ova vi je korona došla kao kec na deset! Sjedite đe ste i ljepota, nemate se što bojat
Za Verbalnoga je pitanje kako stane u minija![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ljudi imam jednu molbu....da politiku i partije ne trpate ođe....ovo nam je svijetla tačka na forumu, slatko se nasmijasmo (ne znam ko pkrenu ovu temu ponovo :mrgreen:
Možda mi se samo čini ali ako se dobro sjećam Vele se bio registrovao na forum na kratko da kaže svoju stranu priče oko iljadu eura....ali samo par postova i nestao...valjalo bi i njega da čujemo da bismo imali tačan uvid...ih
Verbalni, glede ovoga slučaja i istinitosti informacija, možeš li da kažeš iskreno, jesi li namjerno drugu skinuo đevojku?
Last edited by zvoncica; 16-04-20 at 01:36.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Kako mislis ovo smijesno?
Jedan ostao bez zenske, drugi bez auta i bez para, treci bez dobre reputacije
Nemoj![]()
Tu es mon héro!
Pa ko je ođe u plusu?
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks