.....![]()
One Ring to Rule them all...
Mnogo je propusta u karantin, ali imamo vise srece nego pameti. Mogu da se dostavljaju stvari spolja, sto je potencijalni izvor zaraze, povrsinama da se prenese, je li...
Danas me testirase, negativan. Nasumicno biraju ljude...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
zamisli ti taj mozak odrasle osobe koji u karantinu pravi žurke. da je policija ulazila i hapsila te osobe onda bi se iste žalile kako su im povrijedjena ljudska prava
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
ma to preko površina je jako malo vjerovatno ali svakako treba bit na oprezu
She is only here to annoy herself!
https://www.cdm.me/hronika/baranin-k...o-od-policije/
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...poslije-19-00h
Da li je realno ovo ?
Covjek sa dva promila alkohola u krvi koji je bjezao policiji kaznjen sa mjesec dana zatvora, a momak koji vozi biciklo sa dva mjeseca?
Kuda ovo vodi ?
Who let the dogs out
Danas je 15. hoće li biti kakve nove sjednice koordinacionog tijela na TV?
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Stay salty.
Pa evo mjesec dana prođe od tad, red je da se glasnu malo, kažu par riječi i do kad ćemo ovako...
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Stay salty.
U BP je od pocetka januara pa sa peakom u februaru umrlo oko 200 ljudi u dobi od 40 do 90 godina. Nezabiljezeno u novije vrijeme grada. Moze li se znat kakva je korelacija sa COVID-19? Ranije je umiralo u prosjeku 20-25 ljudi mjesecno. Od januara do marta 2020 je bilo po 2 sahrane dnevno u obije religije.
Odkud sad ovaj u Plavu?
Taj koji je vozio je napravio saobraćajni prekršaj
taj koji je vozio biciklo je prekršio zdravstveni propis za sprečavanje opasne zarazne bolesti tj. prekršio policijski čas ili slično tome
Ako si primjetio kao što nisi vozač je pritvoren u 20h što znači da nije prekršio zabranu kretanja jer privođenje i procesuiranje ne traje kraće od sat vremena
Ośećaš li razliku ?
Last edited by Rakun; 15-04-20 at 15:05.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Naravno da ne osjecam razliku a pogotovo ne onako kako si ti to srocio.
I jedan i drugi su prekrsili zdravstveni propis, dakle kretanje nakon 19h.
Poena je da je momak na biciklu napravio samo jedan prekrsaj a vozac automobila mnogo vise nego sto si ti naveo.
Ocigledno da si propustio nesto u tekstu sa navedenih linkova ( ili namjerno ili slucajno) ali lose si postavio dijagnozu svakako.
Who let the dogs out
Oglasio se Simović hahahahahhaba
https://www.portalanalitika.me/clana...Jeie0.facebook
One Ring to Rule them all...
Da nije ovaj iz Plava neko ko voli da proseta do Albanije....onako kroz sumu....
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ja čuh danas da su ga jurili između 19:45 i 20 i kusur časova. No nijesam čitao a i ne zanima me.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Priveden je nakon 19h ali je imao potvrdu od firme đe radi da može da vozika nakon 19h
Sent from my p20 lite using Tapatalk
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Gandalf jel produžena mjera o zabrani izlaska iz objekta stanovanja od 19 do 5h. Istekla je sinoć, a u službenom listu i na vladinom sajtu nema ništa o produženju
Koje su šanse da su zaboravili da produže
Sent from my p20 lite using Tapatalk
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Priveden je nakon zabrane, tj nakon 19h. Nevezano za ovo, slucajno sam na displeju policijskog automobila koji ga juri primjetio da pise cini mi se 19:40. Dakle to je jedan prekrsaj.
Nije se zaustavio na upozorenje policije. Drugi prekrsaj.
Voznja pod dejstvom alkohola. Treci prekrsaj.
AKo ste gledali snimak moglo se vidjeti da se u blizini osnovne skole zamalo zakucao u policijski kombi. Ne znam da li se to svrstava u dodatni prekrsaj?
Da li potvrda ima ikakvu vaznost ovdje ako nije bio na radnom zadatku? Mada i da je bio u smjeni, da li je covjek u ovakvom stanju sposoban da obavlja radne zadatke?
Last edited by BlackVelvet; 15-04-20 at 18:32.
Who let the dogs out
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks