Page 13 of 723 FirstFirst ... 3910111213141516172363113513 ... LastLast
Results 301 to 325 of 18051

Thread: Rukomet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala puno, pozdrav iz Raske (i za Ser Zileta )

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    stats:

3 kontre
    13 izgubljenih
    29 odbrana
    Fantastichno!!! Swaka chast CRWENIM momcima!!!!
    ...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Bravo momci,uknjizena jos dva boda to se pamti ostalo ide u zaborav. Nemojte previse kritika na nase ipak smo "mlada"reprezentacija jos se to treba uigravati pa ce se sve i sloziti kako treba. Stojanovica ce sanjati Austrijanci garant kao nocnu moru. Sve u svemu zasluzena pobjeda,mnogo neiskoristenih zicera,promasenih sedmeraca,itd.. Da smo bili precizniji pobjeda bi bila mnogo veca iako ni ovako nije mala. Sad izvuci dobar rezultat u Austriji i da se veselimo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

odlično!!
    jedino na čemu odbrana još treba da poradi je čuvanje i hvatanje onih lopti koje se odbiju od Stojanovića...
    Reality is overrated.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nasi igraci usli su sa posebnom emocijom u ovaj mec sto je bilo primjetno na samom pocetku. To je bilo i za ocekivati, jer kako je rekao kapiten, ispunio se njegon san i vecine igraca da igraju na Cetinju u dresu reprezentacije Crne Gore.

Kako je mec isao dalje kvalitet je dosao do izrazaja, pa je ova razlika realno stanje snaga.
    Svakako, ima jos propusta na kojima treba da se radi. Posebno na tranziciji u fazi odbrane nakon primljenog gola. Ali to ce doci na svoje, ne bi valjalo da smo sad u top formi, treba se spremit za baraz.

Svaka cast za golmana Stojanovica. Kakva je to prednost kad imamo takvog igraca na golu.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    8 Posts

svaku kontru su nam udarili poslije naseg gola. spori smo u vracanju nazad, al nema veze.... ODLICNA igra i svaka cast momcima!! GO MNE!!!!
    C9H13NO3

One world, Two wheels

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

svaka cast!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Svaka Chast Crveni !!!!!!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Svaka pobjeda je vazna!
    Stojanovic
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Bice jebeno tamo u Austriji, sigurno ce Austrijancima sudije biti veoma naklonjene. Nadamo se da ce Pero spremiti taktiku za njihove polukontre posle naseg gola, to ne smijemo dozvoliti u revansu!

E i da, Stojanovic

Admiral Krsto Djurovic Guest

Austrijski trener izjavio da je na Cetinje bio "rukometni pakao":

"...Teamchef Rainer Osmann sprach gar von einer „Handballhölle“..."

http://oehb.sportlive.at/artikel_sho...actual_liga_id=
    Last edited by Admiral Krsto Djurovic; 10-01-07 at 21:09.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Neko je ranije ukazao na taj "propust", a nocas je bio vise nego ocigledan...

Jeste culi pjevanje himne? Ljudi su pobrakli strofe, tj. nisu ponavljali, pa su brzali u odnosu na muziku...

Moramo poradit na tome
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sljiva View Post
    alo ce da bude pakleno nocas...

NAJPRIJED CRVENI !!!

Uh, bilo je savrseno! Za pamcenje ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Netherlands : Finland 33:29 (14:15)

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Neko je ranije ukazao na taj "propust", a nocas je bio vise nego ocigledan...

Jeste culi pjevanje himne? Ljudi su pobrakli strofe, tj. nisu ponavljali, pa su brzali u odnosu na muziku...

Moramo poradit na tome
    Uh, himna je lose pjevana. Cetinjska publika je imala tremu vecu od igraca. Kao da nisu mogli da vjeruju da konacno gledaju reprezentaciju Crne Gore.

Last edited by Maveric; 10-01-07 at 23:04.

Thanks Thanks Given 
    3,612
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Svaka cast CRVENIMA na pobjedi. Odlicna utakmica, dinamicna.
    Ali onako spora odbrana, neko vec gore rece, pola golova su primili iz polukontri, nijesu ni stigli da se vrate iz svog napada.
    Navijanje mi i nije bilo nesto posebno.
    Ovakvi kiksevi u obrani ne bi smjeli da se desavaju.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    9,750
    Thanks Thanks Received 
    6,064
    Thanked in
    2,313 Posts

Problem u odbrani je kao shto neko gore vecj reche to shto se vrshe stalno minimum dvije izmjene odbrana-napar tj. bekovska linija se uvijek mijenja pa to dosta usporava stvari... shta recji za stojanovica sem svaka chast,mada je i njihov golman bio odlichan 22 odbrane...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Volio bih da cujem od nekog malo boljeg poznavao prilika u reprezentaciji koji to igrachi sjede na klupi i nisu igrali ove dvije, tri utakmice?

Ja stvarno jos ne mogu da vjerujem da Milosevic igra odbranu!? Pa ne shvatam kako neki Lisicic moze losije da je igra od njega... Ako je Lisicic spor (kao sto nije) ili nije u formi (u sto isto sumnjam), neka igra odbranu na krilo ili eventualno lijevog beka...

Definitivno najlaksa odbrana se igra na krilima i mislim da nema potrebe za onolikim izmjenama...

Bas se pitam da li Muratovic i Lisicic u maticnim klubovima odmaraju svaku odbranu...

Sto se dobrih strana nase reprezentacije tiche, izbjegavao sam da govorim o njima... Problem je sto smo vezali 7 pobjeda... Moracemo da kiksamo jednu.. Strah me da se onda sva ova prica ne srusi i pocne optuzivanje... Dovoljno da neki igrac pljune na malog Milosevica preko novina ili na trenera i ode sve u PM... Imamo sjaje pojedince, ali definitivno nisu jos sebe pronasli u reprezentaciji...

Primjer je vecerasnji Muratovic, koji u prosjeku daje po 8 golova u utakmice, a nocas mi je lichio na playmakera u kosarci jer je imao milion asistencija, a 1 gol...

Dok nam je golmana, pobjedjivacemo... Strah me samo sto ce bit kad ne bude njihova noc...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    9,750
    Thanks Thanks Received 
    6,064
    Thanked in
    2,313 Posts

Jbg muratovic jes vanserijski igrach ali brate ne moze ni on nishta kad su ga u svakom momentu cuvala bar dva igracha,ja mislim da bi i on i svi u repki bili zadovoljni kad bi svaku utakmicu igrao ovako i kad bi on svaki put krila ili pivote ostavljao same na 6 metara,pa neka ne daje golove...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Miloshevic ne zasluzuje da igra u ovoj ekipi. Isto tako, kad vec pravimo neke izmjene mishljenja sam da Djukanovic ne bi trebalo da igra u napadu. Isto tako, imamo deficit sa srednjim bekom, Mrvaljevic to nije, ali je opet bolja opcija od Djuke. Roganovic je pokazao da moze da zamijeni Lisichica. Muratovic mora da igra cijelu utakmicu, makar igrao samo u napadu!!
    Shto se himne tiche, vazno je da su je igrachi pjevali kako treba!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Protivnicki igraci znaju da je Muratovic nas najubojitiji igrac i zato striktno igraju odbranu na njega, uvjek ga udvajaju. Sto se tice napada problem je kad je Djukanovic gore strasno sporo kruzi lopta, previse mi je statican, mnogo je brze islo kad je on bio na klupi a Mrvaljevic u igri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Nemam ja nista protiv njegove igre veceras... Ali ruku na srce, da Stojanovic nije branio kako je branio, ladno bi izgubili... Tri kontre smo imali cijelu utakmicu!?!??! Krila nam nisu igrala.. Silovalo se udvajanje i pokusaj probijanja kroz sredinu... Sjetite se prvih 10 min utakmice... Lisicic probao 3 puta, sva 3x ga blokirali i odose sanse.. Pogubili smo se potpuno... Tako je bilo cijelu utakmicu...

Pazi, imamo Kapisodu, Dobrkovica i Kazica (spostavilo se odlican igrac) koji se veceras maltene nisu culi... Znate i sami da u ovom modernom rukometu koji Pero pokusava da provuce sve zavisi od igara i brzine krila i bekova... Pokidali su nam krila nocas, okinuli bekove i mislim da smo ovu partiju na misice izvukli...

E da.. Kad smo kod misica... Djukanovic mi ima fenomenalnu ulogu u ovu reprezentaciju... Igra prvih 10 minuta utakmice dok se svi ne zagriju... Onda ide na klupu i ulazi Mrvaljevic koji nije klasicni srednjak ali proigrava i Muratovica i Lisicica i vazda ubode po 5,6 golova... Djukanovic opet ulazi da smiri igru i zavali koju sa 10 metara i eto prodje 5 minuta mecha, a rezultat isti, samo jer Djukanovic stoji na loptu... Njegovo odugovlacenje je fenomelnalno (udje lagano u 9m, stane i saceka da naprave faul na njega jer mu niko ne moze loptu uzet)...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    9,750
    Thanks Thanks Received 
    6,064
    Thanked in
    2,313 Posts

Krila su posebno zakazala nocjas,vidjelo se da su i kapisoda i dobrkovic roviti,mada je kapisoda odradio par dobrih stvari iako ga nije bilo u kontrama kao ranije,a dobrkovic bolje da nije ni igrao,ne znam shto ga je forsirao cijelo prvo poluvrijeme kad se vidjelo da ne moze coek nidje... mrvaljevic je nocjas odlichno odradio posao,i lisicic je imao finih golova... takodje cini mi se da najbolje nije odigrao ni rakcevic,mada je istrchao jednu kontru ali je takodje promashio i poneki zicer... Shto se perovog sina tiche ono je smijeshno,jedino ako pero nije bio siguran u ove pobjede pa ocje malo da ga pogura,ne vjerujem da ce u nekim vaznijim utakmicama igrati ovoliko,zbog njega su nam zabili par glupih golova,u prvom poluvremenu sa igrachem manje na isteku napada coek sa beka mu ostaje sam i dodje do 6 metara,i tako par puta u nastavku...
    Last edited by MeDo_JE; 10-01-07 at 23:44.
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    4,224
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Slozicu se sa vama da su krila nocas bila ocaj dok nisu usli kazic i markovic (u odbrani markovic isturen a rakcevic na lijevom krilu).

Mozda niste primijetili ali kapisodina odbrana je bila ravna nuli a da ne govorim o tome da je toliko rovit da nije mogao nikudj. Dobrkovic takodje izgubljen sto se tice napada.

A ova polukontra koju spominjete je tzv "brzi centar" i dosta je ubojito oruzje kod ekipa koje posle postignutog gola vole da "slave" (laganim vracanjem u odbranu i bjesomucnim konstantnim izmjenama)

Sto se tice pjevanja himne, hmm, cetinjani je odavno znaju a problem su bili "navijaci" koji su jos freski pa ne znaju kojim tempom se pjeva ali bice prilike...

Jos sam pun utisaka...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    9,750
    Thanks Thanks Received 
    6,064
    Thanked in
    2,313 Posts

Shto znam meni se uchinje da kaisoda nije bio toliko losh,koliko sam mogao primjetiti ubijali su nas sa nashe desne strane,tj njihovog lijevog krila... kad nam je odbrana bila komplet nijesu mogli organizovat dva krshtena napada,sve shto su dali golova to je bilo iz kontri i polukontri...
    #fakenews

Page 13 of 723 FirstFirst ... 3910111213141516172363113513 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)