Zvanicnici Poljske i Austrije rekose da nema putovanja do kraja godine, Markon rece juce da ce granice biti zatvorene do septembra. Iz toga zakljucujem da prije jeseni nema putovanja. To dalje povlaci da sezone nece biti, a to upravo znaci ovo tvoje na kraju ,,ugasili smo ga".
Sent from my Motorola 8400
kako to misliš? Promijeniće se situacija do tad sasvim sigurno
She is only here to annoy herself!
Rusi centa nece imat da putuju... Nemamo se cemu nadati ovo ljeto nazalost. A volio bih da sam u krivu.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Hoce li ? Rusija tek krece po broju zarazenih . A glavno pitanje je jos i nase granice , hoce li trebati karantin itd itd .
Svi mi ovdje zivino id turizma . Direkno ili indirekno i svi cemo biti pogodjeni .
Koliko prativ sve drzave prave strategiju da bar nesto od turizma spasu tako sto ce imati domace goste a mi na to ne mozemo racunati
Što bi rekli vazda posla ima za onog ko oće da radi
Ne treba im davat ideje... ali mislim da ce sigurno nama skocit gorivo na 1.5 eura... kad pocnu dizat akcize...
Takodje nevjerovatno mi je da mi nemamo porez na ekstraprofit/luksuz posebno na ovolike nekretnine a da ne govorim za ove sto imaju u posjedu po 20-30 stanova...
Kako neće?
A Grčka? A Hrvatska? A Turska?
Misliš da će se oni zatvoriti i prepustiti nama nezaražene Ruse?
To i ako bude neke sezone, biće borba za mrvice. A mi tu nemamo nekih komparativnih prednosti.
Grčka i Hrvatska po podacima dobro se nose sa virusom (možda i tu ima fingiranja zbog turizma), a plus imaju razudjenu obalu i mnogo ostrva koja će biti privlačnija zbog pandemije.
Biće tu mnogo i dampinga, kojem mi sa subvencijama naše vlade nikako ne možemo parirati. Pogledaj koliko Hrvatska izdvaja novca, a koliko ovi naši.
Ali sve je to smješna priča i pusta nada u sezonu turističkih zemalja.
Ne organizuje se to tako brzo. Mnoge zemlje će ostati zatvorene još izvjesno, ne samo zbog korone, već i što će upumpavati novac u domaću privredu i stanovništvo i gledaće se da se ne raznosi odmah po svijetu.
SMRT FAŠIZMU!
Ostaju nam BjeloRusi
Sent from my iPhone using Tapatalk
jes ka da je moskva mala pa kolaps sa 2000 ljudi
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Moscow could face a shortage of hospital beds for coronavirus patients in the next two to three weeks, the city's health department warned. It added that an additional 24 hospitals will be converted to accommodate coronavirus patients, bringing the total number of beds to 21,000. Moscow has 13,002 coronavirus cases as of Tuesday
Ja mislim da bi kladionice trebale da uvedu svoje bolesnike i da ih liječe makar prva 2-3 kola ...
Moskva ima 20 puta više stanovnika od CG, to bi isto bilo kao kada bi kod nas bilo 650 slučajeva, ništa strašno
She is only here to annoy herself!
Цијене злата лагано крећу пут неба...
https://forum.cdm.me/showthread.php?p=5312684
Samo jos nafta da krene uzlaznom stopom a brzo ce i ona,ko je trgovao jeftino i ima prostora da ceka skok uzece pare laganica
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Evo što kaže Makron Francuzima
"Neće biti okupljanja, a restorani, kafei i hoteli, bioskopi, pozorišta i muzeji ostaće zatvoreni bar do sredine jula.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks