Brzo ce im i izbori
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Da li je to muguce !?!
Imam vala 2brata od ujaka imaju po 19i 20god i ja ima kazao da mogu da uzmu 50e (jer sam tako skontao nekog odje na forum ko je i kqcio neke mailove)
Evo me odjuce ubise sa porukama
A njima to dodje kao budali samar .
Jesu prijavljeni u mart na biro.
Valjda ih to sleduje sad ne znam ni kako,sto i kad..
Auu sramote da ova drzava ce opet samo jake pomoc.
Ja ne znam kad ce u ovu zemlju da izbije rat...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Brzo ce im i izbori
E ovih ekonomista na drzavne jasle... Niko da kaze Car je go.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Svi smo mi njihovi ponosni učenici.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Je su li ovi strucnjaci rekli da svojim titulama i diplomama garantuju da su vladine mjere pravovremene, odgovorne i odmjerene?
Je su li objasnili kako ce se mjeriti rezultati ovih mjera?
Ili su samo prdnjavili uopsteno?
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Turizam 2020
Macron Warns EU External Borders May Remain Closed Until September Due to COVID-19
schengenvisainfo.com
The more things change, the more they stay the same.
Fidelity piše :
30 DANA METAMORFOZE
Sinoć smo imali priliku da poduže slušamo ministarku ekonomije koja se izgleda naglo probudila iz zimske hibernacije usljed djelovanja korona virusa.
Evo nekih mini zapažanja:
1. Država u ovom trenutku definitivno nema novca da jače podrži privredu. Ako je mjera od 32 miliona eura ono što država sada može da izdvoji kao direktnu podršku privredi, onda je prilično jasno da država zapravo kupuje vrijeme do novog zaduženja. Izgleda da su potrošili najveći dio od 484 miliona eura (pola milijarde eura) državnog novca na otplatu dugova, što je jedan od najgorih poteza koji neko može da uradi u jeku krize.
2. Ministarka je sinoć ozvaničila zapošljavanje na crno. Naime, navela je da su subvencije koji će se platiti za novozaposlene zapravo odnosi na ljude koji do sada nisu bili prijavljivani.
3. Ministarka je svjesno izrekla neistinu da je država prošla sve moguće zakonske procedure oko podrške od 155 miliona eura Montenegro airlines-a (MA). Ministarka dobro zna da je brutalno je pregažena Agencija za zaštitu konkurencije, koja je prvo morala da odobri državnu pomoć za MA, jer njeno ministarstvo redovno dostavlja ovoj agenciji materijale za davanje mišljenja a koja ih ocjenjuje kao usklađeno sa zakonom. Da citiramo mišljenje AZZK u vezi MA:" AZZK u ovom trenutku nema uslova da cijeni usklađenost Predloga Zakona". Obrazlažu to ovako: "Dostavljeni materijal je nepotpun za donošenje konačne odluke u skladu sa propisima o državnoj pomoći. Dokumentacija podnijeta Agenciji za zaštitu konkurencije, a kojom se dokazuje opravdanost ulaganja, u potpunosti ne sadrži procjenu omogućem povratu izvršenog ulaganja i periodu u kojem će biti ostvareno. Rok za postupanje Agencije za zaštitu konikurencije na raspolaganju bio je vrlo kratak, te ista nije bila u mogućnosti da zahtijeva dopunu dostavljenog materijala. U samoj dokumentaciji za sada nijesu ispoštovani suštinski zahtjevi u pogledu testa subjekta u tržišnoj ekonomiji."
Ostaje nejasno zbog čega ministarka iznosi neistinite tvrdnje u javnosti, jer je institucije države Crne Gore jasno demantuju.
Ministarku ćemo rado podsjetiti na njeno gostovanje od 12. marta u kojoj je onako lakonski izjavila da korona virus nece imati uticaja na ekonomiju. Tada se već znalo da će korona virus imati teške posljedice na ekonomiju, ali eto, naša ministarka je imala druge informacije.
Još jednom: mjere Vlade za spas privrede moraju biti snažne, sveobuhvatne i pravovremene. Jer će u maju biti kasno. I to ministarka mora da zna, jer vodi jedno od najznačajnijih ministarstava.
One Ring to Rule them all...
Ministarstvo ekonomije bi trebalo ukinut, ne vidim svrhu istog, osim da Gospodja Ministarka se blamira.
Sad slušah nekog HR minista što se tiče turizma kaže da je i 25-35% izvući od prošle sezone previše optimistično, znači pad 70-80% kod komšija Hrvata
Last edited by METZ; 13-04-20 at 20:50.
@Gandalf White likes this
The more things change, the more they stay the same.
obožavam kad ovi državni uhljebi počnu da savjetuju privatnike šta treba da rade...
She is only here to annoy herself!
Sanja RADOVIĆ, predsjednica Instituta ovlašćenih procjenjivača Crne Gore
Neće pasti cijene nekretnina kad stane pandemija, rašće tražnja za stanovima i skladištima
https://www.portalanalitika.me/clana...-i-skladistima
nothing comes from violence and nothing ever could
Grohotom se nasmijah
Kako to sroci ulcinjski tandem Nrekic- Gjeka - Odma uskacemo u spic sezone. Kratko i jasno.
ovo su neki paralelni univerzumi 100%![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mislila je skloništa.
Ocigledno joj nije instaliran cijeli update, pa cas tako cas ovako prica, nesto iz proslosti, nesto iz buducnosti, ali daleke hahahaha
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks