Za izlivanje ploce Gane škrelja 069 064 089. Za ravnjnje kosukjice 067 018 699 Vlado Jovovic. Ovi sto ravnjaju su dosta skupi rekose mi
A ni za nedelju nije kasno. Neki temelj kopam pa gledam kakve su mi opcije da se tu ploča izlije. Javljaj kad stigneš. Hvala.
Za izlivanje ploce Gane škrelja 069 064 089. Za ravnjnje kosukjice 067 018 699 Vlado Jovovic. Ovi sto ravnjaju su dosta skupi rekose mi
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ovaj što ga je mexiko preoporučio je meni radio ploču. Fenomenalno je odradio. Bio sam skeptičan kako će to na taj način ali su ljudi pro.
Ustvari lažem. Sad sam se sjetio. Nije Gano nego Zeno. To su braća koliko sam shvatio. Obojica imaju svoje ekipe. Evo ga. Zeno ploča 069029481
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Last edited by extravaganca; 14-04-20 at 07:59.
Hvala. Nasao sam i ja juce jednog Skrijelja, informacije radi, do 12 kubika materijala cijena je fixna, 180e,posle raste naravno. Momci su mi rekli da posao zavrse za 2 sata otprilike, tako da je to odlicna stvar.
Zna li ko kako da nadjem jednog alpinistu da mi prozore ocisti.Ne znam ni kako bi to izveo jer se ne otvaraju![]()
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Mislim da se na reklamu ArtGlorie vidi kako alpinista čisti prozor neki
069 925 169 Lono Stanišić.Ima firmu za to.Trenutno rade krečenje fasade komplet zgrade u B.Jedinstva(PG)...sa konopaca!
Nista hvala svima.Sve pada u vodu.
Jer zvao sam sad alpiniste daleko je ivica ploce udaljena od prozora.
Jedino skela ili dizalica sto je skupa rabota. Jedino da se mozda razmontira jedno staklo malo gore pa posle vrati.
Ili investitora koji je u jednom trenutku procijenio da mu je previse skupo da tu budu prozori/krila![]()
Ima li majstora za bijelu tehniku da me posavjetuje kako da promjenim donji grijac na rerni.moze na pm hvala
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Otvaraš sa zadnje strane, izvučeš, staviš novi i ćao. Obično je tako. A imaš na yt ili kakav forum sigurno. Ja sam na neki stariji ovo gledao al mislim da je svuda isti princip.
https://www.youtube.com/results?sear...aca+na+sporetu
Last edited by Dutch; 14-04-20 at 19:14.
Pretpostavljam da se grijaci vide u rerni. Da nisu skirvieni. Trebalo bi da se sa zadnje strane skida lim, skinu buksne sa grijaca, i grijac izvuce. E sad, ovo je uglavnom tako, ali sto ne bi slikao zadnju stranu sporeta i untrasnjost rerne....mozemo samo da pricamo napamet
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kad smo vec kod sporeta, ima li neko ko popravlja ove sporete na plin?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ok, trebalo bi da se skida zadnji lim, ako mozes, skini pa slikaj, dako sto pomognemo![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Dje su konektori to je donji grijac kad pomjeris staklenu ne vidi se dolje nista osim dugackog abazura znaci da se jebes nema sanse da vidis dje grijac
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
To na slici u sredini ti je grijac. Skini kleme, odrsafi tu plocicu i izvuci grijac.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks