Prva sezona Fringe je najslabija, ne treba odustajati jer je to jedna od vrlo malo serija koja je na kraju povezala sve u jednu smislenu cjelinu i odgovorila na sva pitanja.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Tako je, iako se čini da je u početku ono klasično, jedna epizoda, jedan slučaj, kasnije se sve to poveže. dobra serija, moraću skoro da obnovim gradivo, mada vidim da je ima na diva kanalu.
@Roy Fokker
Hmm, sad si mi dao novu perspektivu.
The more things change, the more they stay the same.
Najozbiljnije, završi je, mislim da nećeš zažaliti. Meni je kraj serije uticao da puno pozitivnije gledam na prvu sezonu upravo zbog tog truda koji su uložili, a sve s nula budžetom i konstantno na ivici otkazivanja. Svaka im čast, svima.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ako neko voli ostvarenja sa mucnom atmosferom, povremenim osjecajem tjeskobe i patologije koja te dovodi da skoro povratis - pogledajte Broadchurch. Svega tri sezone, britanska produkcija.
Stay salty.
Fringe sam redovno pratio u to doba, dosta je odskakala od drugih serija u to vrijeme, u pozitivnom smislu, tako da od mene preporuka u svakom slučaju
Niko ne pominje Tiger King? Kakav Diznilend na methu, nevjerovatna prica :lolblue:
Hotel eleon ,lagana skroz i zanimljiva, mozak na otavu,lako pane...
Kakva je glavna glumica aufff
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Castlevania treca sezona.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Westworld je postao smece, na neki nacin. Prva sezona je sasvim savrseno funkcionisala kao jedna zaokruzena cjelina tako da je i druga sezona bila visak koji je ostavio najvecim dijelom prosjecan ako ne i los utisak. A u trecoj sezoni se bas vidi iz aviona da ovi ljudi nemaju ideju gdje dalje. Sama premisa serije je u potpunosti promijenjena. Ova sezona je slobodno mogla da bude potpuno druga serija i kao takva bi bila izuzetno uspjesna.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Emill, Emp, MeDo_JE, nexus4, Samo Niksic
Nakon 20min odgledanih druge sezone Westworld-a, instiktivno sam ugasio Tv, kako ne bih pokvario utisak iz prve sezone... Za mene je ta serija završena prvom sezonom, i uvijek će mi ostati u izuzetno lijepom sjećaanju...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Shameless s10 odlicna. Ova serija nikako da dosadi.
Westworld treba razumjeti. Pocetak 2. djeluje kao da kvari 1. Sezonu al je na kraj brutalna sezona. 3. Sezona je brutalna od prve ep. Nije ovo spanska serija sa happy endom...
100% istina
Ja sa Westworld-om nijesam mogao dalje poslije prve sezone. Ponekad pomislim da sam mu možda i trebao dati šansu, ali kad pročitam sve komentare, onda mom OCD-u bude lakše.
Neko napisa' Better Call Saul najbolja serija trenutno? Nemojte molim vas, od onih pravnih i sudskih zavrzlamica i prepirki čovjeku dođe da iskoči kroz prozor od muke, a pravnik sam po struci (možda je to problem?) Prva sezona je bila ok, stigao sam negdje do prve 2 od treće sezone i jednostavno nijesam mogao više od pravnog bullshita, a imao sam ogromnu volju, zbog BB naravno...
Meni u vrijeme ove izolacije odlicno pada naucna serija Cosmos opet sam pogleda prvu sezonu a sad je druga pocela kad covjek slusa onog Nila kako prica o nauci i univerzumu bude ti nekako kao da ti putujes sa njim.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Bas tako, na mene te dokumentarne serije o svemiru djeluju kao anti-stres tretaman ;-D
tek onda coek vidi koliko smo zapravo mali i koliko se ne pitamo.
Last edited by technus; 14-04-20 at 09:40.
Forever young, i want to be forever young
To je već stvar ukusa a ne kvaliteta. Better Call Saul jeste jedna od boljih serija u posljednjih nekoliko godina. Rijetko koja serija pridaje toliko pažnje svakom detalju, od razvoja likova, njihove motivacije, pa do razrade priče, muzike, kinematografije. U pitanju je dostojan naslednik Breaking Bad-a.
Kako serija odmiče radnja se sve više od prava pomjera ka drogi i pravi vezu sa BB, tako da ti je moj savjet da prebrodiš te pravne zavrzlame i gledaš![]()
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Ono sto sam mislio reci je da je takva pravna tematika i terminologija tesko svarljiva i nije za svakog, pa samim tim ne moze biti jedna od najboljih serija. U kvalitet ne sumnjam, njega niko nije sporio. Inace, ne prekidam olako serije, pogotovo ako doguram do trece sezone, tako da mi odluka nije lako pala. Ali jednostavno bilo je jace od mene, nisam mogao vise![]()
Sharp objects..odlicna
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks