Eto i mene poslije praznikovanja...
Sve najbolje zelim kao i puno uspjesnih mrijestova, cvijetanja biljaka i jos novih litara u ovoj 2007-oj!
Ojha!
Hvala, takodje. Uze mi cestitku iz tastature... Taman sam bila krenula da cestitam. Sve najbolje dragi akvaristi...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Eto i mene poslije praznikovanja...
Sve najbolje zelim kao i puno uspjesnih mrijestova, cvijetanja biljaka i jos novih litara u ovoj 2007-oj!
Ojha!
Originally Posted by Nk-001
neka je nazdravlje nova i neka oni koji imaju biljaka za akvarijum ne cute vec da se jave jer kuburim sa istim![]()
mr srecna Nova... Vidjeh veceras neki novi Pet Sgop u Bloku V, ali nisam ulazila, jer nisam imala kad... Sa ulaza se moze vidjeti samo taj 1 zid sa stvarima za pse i macke, tako da ne znam ima li sto za nas aquariste...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
dje se nalazi taj pet shop u bloku 5.
mr dobro dosao, ti bogomi funkcionerski, jos ne chusmo za tebe a ti vec moderator, sto ti je ambiciozan choek. Treba da ispunis bonus postova da bi dobio biljke. (imam limuna)
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
fala na informacijama ja sam iz bloka i nijesam to primijetio.
mr - shalim se ja
Jao jao... Ne volEm da treniram strogocu po foruma, ali sto me AisaJ i mistery o jadu zabavise ovo je UZAS! Tacno ih vidim kako ce opet u neki bijesni chat da upanu![]()
Pu, pu, pu daleko bilo... Ada ti si Igi moderator, brisi slobodno sto mislis da ne treba da stoji ovjdje...
Sto bi mistery reko "ne mogu ti obrisat avatar"![]()
Igi ne pominji avatar
(...mozda da pocnes da izlazis iz kuce.... )
Ja bih no mi treba drustvo, jesi li raskinula sa tim momkom heeheh
AisaJ jesi li formirala akvarijum?
MOGUCE je u skorijem roku da akvarijum u Moderni bude rasformiran poslije 10 mjeseci rada... Razlog je prosirenje prodavnice prijeko potreban prostor...
MOZDA ce biti na prodaju, pa ako ima zainteresovanih po bilo kom obliku, neka se jave...
E da... Od ribica, bilo bi za pro/davanje (zavisi ko je zainteresovan) jedan par maticnih skalara i jos 6 veeeeeelikih primjeraka (na moje oci se jedan par mrijestio, pa za njih tvrdim da su maticni, dok za ostale nisam siguran ali velika vjerovatnoca je da tu ima jos parova)...
U pitanju je srednji akv. iz Kalije od 112litara...
Naravno da nisam... No ce bit sad da ja opet chatujem, ali samo odgovaram na prozivke sa tvoje strane... Aq jos nisam formirala, cekam da prodju ovi praznici, da se cerro posteno odmori covjek, pa da zavrsimo to... Samo ne znam sto od ribica da stavim... Nebi bas neki cirkus u aq...
Last edited by kuglica; 10-01-07 at 09:54.
Oces skalare?
Ne znam jos, mada hvala ti na ponudi Igi... Da vidim prvo koliki ce aq da bude...
Ti jos ne znas ni velicinu akvarijuma? Jesi li nabavila pijeska?
Imas li poklopac i zadrshnice?
Valjda, cerro ce to da pravi, mada treba da vidi 1 policu treba da maknem, iznad toga postolja je, tako da ce se tek onda vidjeti koliki ce biti poklopac... A inace, neonku sam platila vise no plafonjerku gadnu za sobu... Al je vrhunska, ima steker, i svoje postolje i sarafe svakakve... Ako ne stavila takvu u sobu....
A neka je sa srecom vise! Duze pravis taj akvarijum nego sto moj carleus drzi ikru u usta![]()
Sjekiras li se ti? Zuri li se tebi dje?
Ne vala...
E pa dobro je, ja reko da ne *itas dje... Ja sam to mislila sebi za rodjendan, a dotle ima jos 20 dana i kusur... Lagano samo...
P.S.
Ako ti sto znaci, produzila sma ti ga malo, buaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaaaa...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks